GOPRO

GoPro Hero 5 Black housing nasıl takılır

4kviews

GoPro Hero 5 Black için housing diğer bir adıyla “supersuit”nasıl takılır inceleyelim

Extreme sporların vazgeçilmez kamerası GoPro Hero 5 Black halihazırda 10 metreye kadar hiçbir koruma olmadan dalabiliyor. Ancak kameranın bir de profesyoneller için çıkardığı housing (supersuit) aksesuarı var. Gopro, housingi sayesinde 40 metreye kadar suya dayanıklılık kazanıyor. Ayrıca toza, darbelere ve dış etkenlere karşı tam güvenlik ile sarılıyor. Geniş açılı kamerasıyla meşhur GoPro’nun lens koruma parçasını çıkarmak ise zaman zaman sorun olabiliyor. Bu kadar aksiyonun içinde kalan kameranın lensi oldukça hassas. Bu yüzden housingi takarken uymanız gereken 2 adım var.

GoPro Hero 5 Black’in kamerasını kendinize doğru çekin

(İlk önce kendinize doğru hafif bir şekilde çekiyorsunuz)

Kameranın dış kabını nazik bir şekilde kendinize doğru çekin. Çok fazla zorlamanız gerekmiyor. Bu parçanın sıkışmış olma ihtimali de var. Eğer yeterli bir güç uyguladığınızda kamera lensini koruyan kısım kendini bırakmıyorsa lütfen daha fazla zorlamadan teknik servisten yardım alın.

GoPro Hero 5 Black’in lensini koruyan parçayı çevirin

(Daha sonra saat yönünün aksine doğru çeviriyoruz)

Lensi koruyan parçayı ilk önce kendinize doğru çekiyorsunuz. Ardından bu parçayı saat yönünün tersine çevirdiğinizde kendiliğinden çıkacaktır. Daha sonra GoPro 5 Black için uygun olan housingi sorunsuz bir şekilde takabilirsiniz. İyi dalışlar!