GOPROHABERLERYeni Ürün

GoPro Hero 9 Teknik Özellikleri Sızdırıldı

3.4kviews

Çeşitli sızıntılardan sonra nihayet Go Pro Hero9 özelliklerini öğrendik ve çıkışı yaklaşan aksiyon kamerasının 5K 30 fps video ve HyperSmooth 3.0 kapasiteli 20 MP sensörle geleceği büyük oranda doğrulandı. Son sızıntı da bize GoPro’nun yeni çevre dostu ambalajını ile geleceğinide gösteriyor.

Muhtemel Özellikler

Yeni GoPro video olarak 5k 30 fps’de çekebilecek ve 20 MP fotoğraf ve video çekebilme yeteneğine bir sensör yer alacak. Ayrıca 240 fps veya 8x’e kadar ağır çekimde çekim yapabilecek. Hero 9, ses kontrolüne sahip olacak ve 10m ye kadar kadar su geçirmez özelliği olacak. GoPro Hero 9, önceki GoPro’lardan daha pürüzsüz çekimler sağlayan geliştirilmiş HyperSmooth 3.0’a sahip olacak. Ayrıca  GoPro Hero 9 bir kez daha RAW ve HDR fotoğraflar çekebilecek.

Elbette, Hero 9 Black, kolay kadrajlama ve vlog tarzı kayıt için arka dokunmatik ekrana ve yepyeni ön ekrana sahip olacak. GoPro, 2.0’ın üzerinde bir gelişme olan yeni TimeWarp 3.0 ile ve kutudan çıkar çıkmaz web kamerası modu ile gelecek. Dilerseniz kameradan 1080p’de canlı yayın yapabileceksiniz.

GoPro Hero 9 Black, GoPro Hero 8 Black’de 1220mAh’de bulunan mevcut pilden neredeyse% 41 daha büyük olan 1720mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Bu pil ömründe iyi bir artış anlamına gelir. Pilleri şarj etmek için ek bir şarj cihazı satın alınabileceği ve bir tür hızlı şarj özelliğine sahip olduğu söyleniyor.

Yeni Paket Tasarımı

Sızan ambalaja baktığımızda, GoPro’nun mağazadayken GoPro kamerasını göstermek için kullanılan normal karton ve plastik kutusundan kurtulduğunu görebiliriz. GoPro Hero 9 için yeni ambalaj, ambalaj olarak ikiye katlanan sert bir kılıf ve kullanmadığınız zamanlarda kameranızı güvende tutabileceğiniz bir yer gibi görünüyor.  GoPro’nun aşırı ambalajı azalttığını görmek harika.

Ayrıca GoPro’nun bir batarya, ana vidası, yapışkan montaj, standart toka montajı, USB – USB-C kablosu ve taşıma çantasının kendisiyle birlikte geldiğini görüyoruz.

Go Pro Hero 9 ile alakalı daha detaylı bilgi isterseniz şu yazımıza da göz atabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x