Dronlar ile muhteşem anılar yaratmak için 5 öneri

1.8kviews

Dronu aldık şimdi ne yapıyoruz diyenler için 5 öneri

Gökyüzünün hakimleri, yeni oyuncaklarımız quadcopteri aldık. Şimdi bunlarla en güzel anları yaratmak tamamen bizim elimizde. Teknik detaylar konusunda gerekli bilgileri (Spark, Mavic Pro, Phantom) aldıktan sonra artık yaratıcı olma zamanı geldi. Çekimlerinizde kolayca uygulayabileceğiniz drone fotoğrafçılığı için 5 taktik sizlerle.

1- Spor yaparken Active Track özelliğini kullanın

Basketbol ve futbol oynarken, skateboard ve kayak yaparken, çocuklarınız ile birlikte tenis maçına gittiğinizde yanınızda Spark’ınız varsa drone fotoğrafçılığı için hazırsınız. Active track modu siz eğlenirken görevini yapmaya hazır.

Ayrıca bir diğer alternatif ise Helix modu. DJI Spark‘ın Helix modu gerçekten çok başarılı. Denemenizi tavsiye ederiz.

2- Bakış açınızı yansıtın

Manzara ve doğa fotoğraflarında kendi bakış açınızı yansıtın. Gözleriniz artık bir multikopterin üzerinde, gökyüzünde süzülüyor. Anın tadını çıkartın ve fotoğraflarınıza yansıtın.

3- Şehirden uzak bulutlara yakın

İster havuzda ister denizde olun farketmez. Dronunuz sizi her şeyden uzaklarda, bu derin huzurda fotoğraflayabilir. Unutulmaz ve renkli görüntüler için yanınıza birkaç oyuncak almayı da unutmayın.

4- Hayat kuş bakışı olsun

Bird’s eye modunu kullanarak kuş bakışı anılar yakalayın. İster mangal yapın isterseniz barbekü; hayat sizi nasıl mutlu ediyorsa öyle davranın. Bu güzel anlarınızı quadcopteriniz ile kayıt edin.

5- Fotoğraflarınıza çeşitli efektler eklemeyi unutmayın

Fotoğraflarınıza çeşitli efektler ekleyerek onları daha gerçekçi gösterebilirsiniz. Bu efektlerle derinlik hissini arttırabilir, yatay ve dikey açılar ile birçok  farklı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Son olarak drone uçuşlarınızda her zaman güvenlik kurallarına uymaya özen gösterin. Kalkış öncesi yapmanız  gereken senkronizasyonlara dikkat edin. Keyifli uçuşlar!

 

Kaynak