DJI N3 Güvenilirlik İçin Tasarlandı! Oyuncakhobi.com
DRONEÜRÜN İNCELEME

N3 uçuş kontrol sistemi ile güvende olun!

1.3kviews

DJI N3, hobi kullanıcıları, DIY hayranları ve endüstriyel amaçlı kullanıcılar için güvenilirlik ve geniş açılı, uzun menzilli uçuşlar için hazırlandı!

DJI N3 Güvenilirlik İçin Tasarlandı! Oyuncakhobi.com

DJI, yeni nesil Naza serisi ile birlikte N3 uçuş kontrolü modülünü hem hobi kullanıcıları hem de endüstriyel çözümler için tasarladı. Dirençli ve güçlü uçuş kontrolleri algoritmasıyla, uzun menzilli uçuşlar için tasarlanan N3, endüstriyel ve DIY araçları için profesyonel olarak inşa edildi!

N3 uçuş kontrol ünitesi profesyonel sistemlerle tam performans ve uyum içerisinde çalışıyor!

DJI N3 Güvenilirlik İçin Tasarlandı! Oyuncakhobi.com

N3 uçuş kontrol ünitesi profesyonel uzaktan kumanda araçları ve alıcılarıyla uyumludur. DJI Akıllı ESC, DJI Go, Lightbridge 2, iOSD gibi üstün hizmetler N3 ile tam istediğiniz gibi çalışıyor. İkili IMU redundans uyumu sayesinde, N3 sağlam uçuş algoritmasını kullanarak olası IMU arızalarını anında tespit eder ve otomatik uçuş kontrolü desteğini yedek ünitesini kullanarak sağlar. N3 inanılmaz titreşim önleyici tasarımı sayesinde geniş ve uzun menzilli drone uçuşlarında güvenilirliği sağlıyor.

N3 içerisinde bulunan Black Box sayesinde uçuşlarınızın bütün verileri elinizin altında!

DJI N3 Güvenilirlik İçin Tasarlandı! Oyuncakhobi.com

Yerleşik 8 GB Black Box sayesinde en ufak detaylar dahil kayıt altına alınacaktır. Bu detaylar uçuş sırasında gerçekleşen her şeyi daha sonra gözlemleyebilmeniz için kayıt altına alınmaktadır. Buna ek olarak DJI’ın yazılımcılar ve sonradan ürün geliştiricileri için hazırladığı açık kaynak kodlu SDK modulleri, N3 için tam uyumlu ve ideal bir sistem oluşturuyor. N3 aynı zamanda DJI Assistant 2 ile de tam uyumlu!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x