HABERLERÜRÜN İNCELEME

POWERVİSİON S1 GİMBAL

2.5kviews

PowerVision S1, standart boyutlu herhangi bir akıllı telefonla çalışmak üzere tasarlanmış bir mobil gimbal sabitleyicidir. Tamam, bu yeni bir şey değil, ancak kalabalık bir pazarda PowerVision S1, benzersiz ve yenilikçi tasarımıyla çok sayıda diğer mobil gimballere karşı öne çıkmayı başarıyor. S1 bir sırt çantası veya ceket cebine düzgünce giren bir boyuta sahiptir. Tasarım, küçük bloğu tam özellikli bir yalpaya dönüştürmek için kolları açıp döndürmenizi sağlayan ustaca bir dizi kapı ve menteşeye sahip bir transformatör oyuncağına benzer.

Yapım ve İşleme

PowerVision S1’in yapısı plastik olsa da kalitesi genellikle mobil gimbal stabilizatörleriyle ilişkilendirildiğinde çok daha iyi. PowerVision sadece tasarım hakkında değil, aynı zamanda malzemeler hakkında da dikkatlice düşünmüştür. Tasarım açısından S1 diğer gimballerden tamamen farklıdır. Üç eksenli stabilizasyonun kollarını ve yapısını göstermek yerine, S1 sadece hoş bir şekilde yuvarlatılmış kenarları olan düzgün bir dikdörtgen kutudur. Ana dikey kolun yana doğru düzgün bir şekilde katlandığını görebileceğiniz gibi, bu kutu tamamen ayrıntıdan yoksun değildir, ancak bunun dışında ünitenin çizgileri çok şık ve basittir.

 

PowerVision S1’in katlanması dört adımlı bir işlemdir. Önce ön kapı, sonra kol yukarı katlanır, üst kısım döndürülür ve son olarak yuva dışarı çevrilir. İşlemi öğrendikten sonra katlamak birkaç saniye sürer. Daha sonra ünitenin altında, aşağı doğru dönen bir destek koluyla dışarı çıkan iki bacak bulunur. Bu yerleşik tripod telefonun monte edilmesi için dikey olarak konumlandırılmasını sağlar. PowerVision, telefon montajı için birkaç seçenek sunar. İlk olarak geleneksel kelepçe var ve bu gimbale bağlandığında onu yerinde tutan bir manyetik ped içeriyor.

Özellikler

İlk olarak, PowerVision S1 üç renk seçeneğiyle sunulur; siyah, yeşil ve mavi; bu renkler tamamen estetik olsa da gördüğümüz kadarıyla en büyük özelliği benzersiz katlanır tasarımı; bu, diğer mobil gimbal stabilizatörlerine kıyasla onu çok daha uygun bir çözüm haline getirir. Manyetik montaj sistemi DJI tarafından kullanılan stile benziyor. PowerVision manyetik montaj sistemi, tokayı gimbalin çok ötesine taşıyarak dolaplara, duvarlara, araba gösterge panellerine ve küçük diskleri yapıştırabileceğiniz her şeye monte etmenizi sağlayan bir telefon montaj çözümü sunar.

 

Gimbal özellikleri söz konusu olduğunda, PowerVision kullanılabilirliğe odaklandı. Hareket Kontrolü, hızlı başlat-dur kaydı sağlar ve Uygulamayı ilk başlattığınızda, kullanabileceğiniz en yaygın seçeneklerden birkaçında size yol gösterir. S1 ayrıca Uygulama aracılığıyla PowerFollow ve AI İzleme sunar; her ikisi de bir simgeye dokunularak hızla seçilebilir. Ayrıca PowerFollow adında çok akıllı bir özellik var; bu, seçtiğiniz akış platformu aracılığıyla Canlı Akış yapmadan önce uygulamada etkinleştirilir. Bu özellik etkinleştirildiğinde, siz beş parmağınızı kameraya tutana kadar arka planda kalır, ardından AI izleme devreye girer. Böylece, izleme özelliğini Facebook, WhatsApp veya aklınıza gelebilecek hemen hemen tüm uygulamalardan kullanabilirsiniz. Son olarak, uyumlu cihazlar için kablosuz şarj istasyonu olarak kullanılmasını sağlayan gimbalın ikili kullanımı vardır.

POWERVİSİON S1 GİMBALA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x