DRONEHABERLER

DJI MATRICE 30 SERİSİ

2.3kviews

Matrice 30T, düşük ağırlıkta yüksek kaliteli video sunmak için telemetre ile birleştirilmiş yüksek ışıktan geniş açı ve yakınlaştırmalarına sahip çok eğimli kameralar içerir. Matrice 30T, kamu insanlık için kritik öneme sahip bir termal sensör ile bir adım daha ileriye gidiyor. Bu iki DJI kurumsal dron, piyasadaki en güçlü ticari dronlardan bazılarını temsil ediyor.

ÜSTÜN UÇUŞ PERFORMANSI

Matrice 30T, uçuşunuzu her zamankinden daha yumuşak hale getiren yükseltilmiş uçuş performansı özelliklerine sahiptir.  Kurumsal drone, maksimum 82,8 km/s hız ile eşleştirilmiş 41 dakikaya kadar uzatılmış uçuş süresi sağlar. Bu, görevinizde size daha fazla esneklik sunmak için uçuş sürenizi ve menzilinizi uzatarak önceki dronlardan daha fazla alanı keşfetmenize olanak tanır.Saatte 54 km’ye kadar rüzgarlara dayanabilir ve hava koşulları ne olursa olsun hava koşullarına karşı güvenliğini sağlayan toz ve su geçirmezlik için IP55 derecesine sahiptir. 

Son olarak, Matrice 30 serisi, -20°C ile 50°C arasında bir çalışma sıcaklığı aralığına ve deniz seviyesinden maksimum 7000 m yüksekte hizmet tavanına sahiptir, bu da onu kamu güvenliğinden altyapı denetimlerine kadar çeşitli uygulamalar için uygun bir seçim haline getirir.

KOMPAKT, KATLANABİLİR TASARIM

Uzak bir yerde gözetleme yapıyor veya arama ve kurtarma yapıyor olun, taşınabilirlik, herhangi bir ticari drone’nun en önemli yönlerinden biridir. DJI Matrice 30T, sadece 3,77 kg yükle hafiftir ve taşınabilir.  Katlanabilir kolları ve kompakt tasarımı ile depolamak veya taşımak hiç olmadığı kadar kolaydır. Drone, kompakt boyutuna katlandığında, M30’u bir sırt çantasına kolayca sığdırabilir ve yürüyerek taşıyabilirsiniz.

Drone’u açarken, kilidin doğru şekilde yerine oturmadığını size bildiren kollar için menteşelerde bir kol kilidi işlevi vardır. Bu özellik, drone’u uçurmak güvenli olana kadar kalkışı yasaklayacaktır. Bu dinamik tasarım sayesinde, dronun konuşlandırılmasını önceki modellere göre çok daha basit hale getiren, yükleri veya iniş takımlarını söküp takmanıza gerek kalmayacak.

GÜÇLÜ KAMERA

DJI Matrice 30 serisindeki her iki ticari drone da inanılmaz derecede yüksek kalitede video çekebilen güçlü kameralarla birlikte gelir.DJI M30, üç sensörün bir kombinasyonunu içeren entegre bir kamera gimbal ünitesine sahipken, M30T, Zenmuse H20T’ye benzeyen dördüncü bir sensör içerir. 


Hem M30 hem de M30T’de, 16x Optik yakınlaştırma ve 200x maks. hibrit yakınlaştırma yapabilen 48 MP yakınlaştırma kamerası vardır. Her iki drone da 84° görüş alanına sahip  12 MP geniş açı içeriyor. Bu sensörler, 30 fps’ye kadar 4K çözünürlükte inanılmaz derecede ayrıntılı videolar çekmek için birlikte çalışır. FPV kamera, zemini ve silüeti gündüz ve gece net bir şekilde görünür kılan düşük ışık ayarlarına sahiptir ve günün hangi saatinde olursa olsun güvenle uçmanıza olanak tanır.  Düşük ışık koşullarında parlak, net görüntüler yakalama yeteneğinizi daha da geliştirmek için Akıllı Düşük Işık Fotoğrafını da kullanabilirsiniz. Akıllı, doğru bir şekilde ölçebilen ve incelemeler ve arama geleceğimiz için 1,2 km kadar yeterli olan bir Lazermetredir. 

MÜKEMMEL GÜVENLİK

Üstün hava koşullarına dayanıklılık özelliklerine ek olarak, Matrice 30 serisi, uçuş güvenliğini artırmak için 360 derece engellerden kaçınma özelliğine sahiptir. Drone, altı tarafında çift görüşlü ve ToF sensörleri içerir ve size 38 metreye kadar olan engelleri algılayabilen görsel ve kızılötesi sensörlerin bir kombinasyonunu sunar. Bu sensörlere ek olarak, Yedekli Çift IMU, Pusula, GNSS ve Akıllı Uçuş Pillerinin tümü, uçuş durumu ne olursa olsun M30 serisinin güvenli olmasını sağlar. Uçuş güvenliği, yerleşik ADS-B alıcısı tarafından desteklenen DJI AirSense tarafından daha da geliştirildi. Bir sağlık yönetim sistemi, kritik bileşenlerin durumunu gerçek zamanlı olarak izlemek için çalışır. Bu, uçuş sırasında bir motor veya pervanenin arızalanması durumunda, iniş sırasında dronun güvenliğini sağlamak için üç pervaneli acil iniş gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir.

YÜKSELTİLMİŞ İLETİM SİSTEMİ

DJI, iletişimi geliştirmek ve menzili genişletmek için dinamik iletim sistemi olan OcuSync’i yükseltmek için sürekli çalışıyor. Hem Matrice 30 hem de Matrice 30T, Ocusync Enterprise iletişim sisteminin en son sürümü olan OcuSync 3 Enterprise ile birlikte gelir. OcuSync 3 Enterprise, üç kanallı 1080p video iletimini ve giriş beslemeleri arasında sorunsuz geçişi destekler. Sistem, karmaşık ortamlarda bile tutarlı iletim sağlamak için ikisi çıkarılabilir olan dört yerleşik anten tarafından desteklenir. Hatta video iletimini uzak veya diğer zorlu çalışma ortamlarında sabit tutmanıza olanak tanıyan isteğe bağlı bir 4G dongle olan DJI Hücresel Modülü kullanarak bağlantınızı geliştirebilirsiniz.

YEPYENİ UZAKTAN KUMANDA

DJI Matrice 30 serisi, çok sayıda çok sayıda uygulama için faydalı olacak şekilde kapsamlı bir uzaktan kumandalı DJ olan RC Plus ile birlikte gelir. RC Plus, IP54 ve sune direncine sahiptir ve -20°C arası soğuk ve sıcakta kalabilir. Uzuntisiz uzun süreler boyunca uzun çalışmasını sağlayan çalışırken değiştirilebilir uyumlu harici pile ek olarak uzun ömürlü dahili bir pile sahiptir. Kombine pil sistemi, RC Plus’a 6 saatlik bir ekran açık kalma süresi sağlar.

AKILLI UÇUŞ BATARYASI ŞARJ İSTASYONU

Bir görevi gerçekleştirmek için uzak bölgelere seyahat ederken, istediğiniz son şey ticari dronunuzun pilinin bitmesidir. DJI Matrice 30 serisi, aynı anda dört çift TB30 Akıllı Uçuş Pili ve bir çift RC Plus pili şarj edebilen bir şarj istasyonu ile birlikte gelir. Her bir çiftin %20’den %90’a şarj olması yalnızca 30 dakika sürer, bu da gecikmeden tekrar kullanmanızı sağlar. BS30 Akıllı Pil Şarj İstasyonu, pilleri şarj etmek için üç farklı modla birlikte gelir. Standart Mod, her bir çift pili her seferinde %100 oranında şarj eder. Ancak pilleri uzun süre tam şarjlı tutmak zarar verebilir. Piller de azalan bir oranda şarj olur, bu da şarjın son %10’unun oldukça uzun sürmesine neden olur. Bu nedenle, her bir çifti %90’a şarj etmek için çift başına 30 dakika süren ve bir sonraki çifti şarj ederken bekleme modunda tutan Uçmaya Hazır Modu da sunar. Son mod, her bir çifti %50’ye kadar şarj eden ve pilin ömrünü artıran Depolama Modu’dur.

DJI MATRİCE SERİSİ İÇİN OYUNCAKHOBİ MAĞAZAMIZA GÖZ ATINIZ.

 
 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x