DJI Tello mini drone oyuncakhobi.com
DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI destekli mini drone Tello görücüye çıktı!

3.3kviews

DJI drone startup şirketi Ryze Robotics ile bir araya gelerek Tello isimli akıllı mini drone modelini duyurdu!

DJI Tello mini drone oyuncakhobi.com

Tello’nun cazip fiyatı ve akıllı uçuş modları sayesinde şimdiden gökyüzündeki yeri hazır

Mini drone modelinin ağırlığı, pervaneleri ve bataryası takılı bir halde yaklaşık olarak 80 gram. Bu halihazırda piyasada bulunan DJI markalı ürünler arasında en hafif drone modeli olarak karşımıza çıkıyor. DJI Spark’ın yerini sallaması beklenen Tello’nun genç-yaşlı demeden bütün drone severlerin kalbini kazanacağı bekleniyor.

DJI Tello mini drone oyuncakhobi.com

Tello, Ryze Robotics ve DJI’ın bir araya gelerek ürettiği 14 çekirdekli Intel işlemciye sahip olan, 13 dakika uçuş, 8m/s maksimum uçuş hızı ve 100 metre menzil mesafesine sahip olan bir mini, tabiri caizse avuç içi drone modeli. Tello, 5 megapiksel fotoğraf çekebilirken aynı zamanda 720p de video kayıt edebiliyor. Mini drone modeli bunlara ek olarak DJI Spark’ta olduğu gibi akıllı mobil cihazlardan ya da uzaktan kumandasıyla kontrol edilebiliyor ve VR teknolojisini destekliyor. Artık Tello’yu ve DJI Goggles’ı çantanıza atarak uzun yıllardır sinemalarda hayranlıkla izlediğimiz uzay yolu teknolojisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

DJI Tello mini drone oyuncakhobi.com

Tello hazırlanırken DJI’ın imzası niteliğinde olan birçok akıllı uçuş modu unutulmamış ancak bunlara ek olarak DJI Spark’ta bulunan Palm Takeoff ve Landing özellikleri biraz daha ileri seviyeye taşınmış. Artık mini drone modelini bir beysbol topu gibi havaya savurabilirsiniz. Merak etmeyin drone Throw and Go Takeoff özelliği sayesinde kanatlarını çalıştırarak sizden talimatları bekleyecektir.

Tello’nun özellikle eğlenmek için yapılmış bir drone olduğunu söylemek mümkün. Akrobatik hareket özellikleriyle ilgi çeken drone,  8D takla özelliğine sahip ve objelerin arasında uçmaktan çekinmiyor. Gelişmiş engel algılama ve Bounce Mode gibi yeni uçuş modlarıyla gelen Tello, keyifli vakitlerin kameramanı olarak karşımıza çıkıyor.

Tello aynı zamanda programlanabilir açık kodları ile genç yazılımcıları da kucaklıyor ve buna ek olarak EZ ve 360 derece kayıt alma özellikleri Tello app sayesinde hızlı paylaşım imkanı sunuyor.

Intel teknolojiyle donatılan, arkasında dünya drone devi DJI’ı alan Ryze Robotics’in şirin dronunun ülkemizde henüz ne zaman satışa çıkacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Ancak ön siparişler için info@oyuncakhobi.com’a mail atabilirsiniz. Tello ile ilgili tanıtım videosu ise aşağıda sizlerle!