TB50 ve TB55 bataryaları için güncelleme geldi
DRONEEĞİTİMLERHABERLERÜRÜN İNCELEMEÜRÜN KULLANIMI VE BAKIMI

TB50 ve TB55 bataryaları için güncelleme geldi!

741views

TB50 ve TB55 bataryaları için yeni güncelleme yayınlandı. DJI tarafından yayınlanan yeni güncelleme Matrice 200 serisi kullanıcılarının uçuş performansını arttıracak ve bataryalarda kalan enerjilerin daha doğru tespit edilmesini sağlayacak. 

Matrice 200 serisi kullanıcıları için önemli bir güncelleme geldi

DJI kurumsal ve ticari çözümler sunduğu Enterprise kısmına her geçen gün daha fazla önem vermeye devam ediyor.Havadan görüntü, bilgi ve veri alımında kullanılan termal kameraları drone sistemlerinin yeni ve hızla yaygınlaşan yeni üyesi Matrice 200 serisi için yeni bir güncelleme yayınlandı. Matrice 200 serisi ile birlikte küçük ve büyük işletmeler için birçok alanda kritik çözümler sunan drone modelinin daha iyi bir uçuş tecrübesine sahip olması için hazırlanan güncelleme TB50 ve TB55 bataryaların optimizasyonuna yönelik oldu. 

TB50 ve TB55 bataryaları için güncelleme geldi

Güncelleme açıklaması

DJI’ın kendisini geliştirmek istediği en önemli konuların başında uçuş süresi yer alıyor. Yeni batarya güncellemesi ile enerji seviyelerini daha doğru takip edebilecek ve daha doğru uçuş süresi ayarlayabileceksiniz. Güncellemenin içerisinde buna uygun optimizasyonu yapabilecek bir algoritma yer alıyor. 

TB50 ve TB55 batarya güncellesini yapması gereken kişiler

Uçuş güvenliğini arttırmak için bu bataryalara sahip olan Matrice 200 serisi son kullanıcıları bu güncellemeyi yapmalıdır. Aynı zamanda kullanıcıların Matrice 200 serisi droneların ve uzaktan kumandalarının da en son sürümde güncellemeye sahip olduğunu kontrol etmeleri gerekmektedir.

TB50 ve TB55 bataryaları için güncelleme geldi

Güncelleme nasıl yapılır

DJI Assistant 2 uygulamasıyla;

DJI Assistant 2 uygulaması yardımıyla bu güncellemeyi yapabilirsiniz.

İndirme ve yükleme:

DJI Assistant 2:

https://dl.djicdn.com/downloads/dji_assistant/20171113/DJI+Assistant+2+1.1.8.exe

Cihaza bataryaları yerleştirin ve cihazı bilgisayarınıza bağlayın. DJI Assistant 2 uygulamasını çalıştırın. Cihazın yazılımını V1.01.0500 (Matrice 200 Serisi) yükseltin. Güncelleme tamamlandığında bataryaları çıkartın ve 90 dakika boyunca bataryaları kullanmadan bekletin. 90 dakika sonra bataryalar tekrar kullanıma hazır olacaktır. Birden fazla batarya setine sahipseniz bu işlemi her bir batarya seti için tekrar edin.

DJI GO 4 uygulamasıyla;

(DJI Pilot uyguması yoluyla güncelleme henüz yapılamamaktadır ancak yakın zamanda bu uygulama için de güncelleme açıklanacaktır)

Cihazın güncellemesini kontrol ederek V1.01.0500 (Matrice 200 Serisi) olduğundan emin olun. Eğer cihazının bu sürümün altındaysa DJI Assistant 2 uygulaması yoluyla güncelleme yapın. Cihaza bataryaları yerleştirin ve cihazı çalışır duruma getirin. Cihaz otomatik olarak yeni versiyonu kontrol edecektir. Cihaz yeni güncellemeyi gördükten sonra açılan barı “slide” ederek güncellemeye başlayın. Güncelleme tamamlandığında bataryaları çıkartın ve 90 dakika boyunca bataryaları kullanmadan bekletin. 90 dakika sonra bataryalar tekrar kullanıma hazır olacaktır. Birden fazla batarya setine sahipseniz bu işlemi her bir batarya seti için tekrar edin.