DJI ARENA JDRONE oyuncakhobi açıldı
(DJI Arena)
HABERLER

DJI Arena Tokyo’da açıldı.

1.3kviews

DJI Arena Tokyo’da açıldı. Çinli drone üreticisi DJI, yeni arena’yı Tokyo, Japonya’da görücüye çıkarttı. Dünya’da havadan görüntü kayıt araçlarının lider firması DJI uzun süren inşası ve hazırlıklarının ardından Tokyo, Japonya’da ilk drone arenasının açılışını yaptı. Dji Mavic Pro drone, Dji Phantom 4 drone ve Dji Spark drone çeşitleri ile kendisine hayran kitlesi yaratan marka hobi kullanıcıları ve profesyonel droncular için yeni mekan açtı.

DJI ARENA JDRONE oyuncakhobi açıldı
(DJI Arena)

JDRONE adını alan yeni DJI Arena’nın içinde yok yok. DJI Store’a da sahip olan drone arenasında eğer isterseniz yeni bir drone satın alabilirsiniz. Birçok profesyonel ile tanışma fırsatı bulacağınız arenanın içerisinde aynı zamanda teknik servis imkanları da mevcut.

DJI Arena güvenli bölgeler yaratmak için kuruldu

DJI Arena drone kullanıcılarına tamamen güvenli bir bölge yaratmak amacıyla kuruldu. DJI’ın son zamanlarda drone pilotlarının yaptığı kazalar ve hassas, yasak bölgelerde uçuş yapan drone pilotları sebebiyle devlet otoriterileri tarafından sıkıştırıldığının haberlerini bir süredir okuyoruz.

DJI Arena’lar extereme drone pilotları için biraz stres atma yeri de görecek gibi görünüyor. Japonya’da kendine mesken tutan DJI ilk drone arenası içerisinde DJI Spark’lar için özel olarak tasarlanmış çemberler ve drone uçuş pistleri yerleştirdi. Özellikle drone yarışçılarının ilgisini çekecek olan bu alanlar oldukça renkli görünüyor. DJI Arena’ya giriş yapabilmek ve burada drone uçurtmak için uymanız gereken bazı prosedürler de var.

DJI Arena için kayıt yaptırmalısınız

DJI Arena’da uçmak için uymanız gereken bazı şartlar mevcut. Arena drone kullanıcıları tarafından şimdiden popüler bir lokasyon oldu. Popüler olan her şeyde olduğu gibi arenada da bir kuyruk sizi bekliyor olacak. Arenaya gitmeden önce kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt yaptırdıktan sonra size ayrılan süre boyunca burada arenaya uygun olan droneları kullanabilirsiniz. Drone pilotları arenayı kendi ekipleriyle toplu bir şekilde kullanabileceği gibi arenaya gelen drone pilotları ile de tanışarak kendisine uygun olan yarışlara katılabilecek.

Böyle bir arenanın yapılması durumunda Türkiye’deki drone kullanıcıları için de sevindirici bir haber olabileceğini düşünüyoruz. DJI’ın yeni drone arenası hakkında ne düşünüyorsunuz, bize yorum yazarak söyleyin.