Ronin-S oyuncakhobi.com oyuncak hobi
STABİLİZASYON GİMBALÜRÜN İNCELEME

DJI yeni tek el gimbal modeli Ronin-S ile tanışın!

2.2kviews

DJI profesyonel havadan ve yerden görüntüleme için başta sinema dünyası olmak üzere birçok profesyonel tarafından kullanılan Ronin serisine bir yeni ürün daha getirdiğini açıklayarak kullanıcıların beğenisine Ronin-S modelini duyurdu!

DJI Ronin-S satışa sunuldu!

DSLR ve aynasız kameralar için tasarlanan Ronin-S birçok yeni özellik ile karşımıza çıkıyor. Gelişmiş stabilizasyon, hassas kontrol sistemi ve tek elle odaklama kontrolü özellikleri cihazın öne çıkan yetenekleri arasında. Bu özellikler özellikle Youtuberlar ve hareketli çekim yapan profesyoneller açısından büyük önem taşıyor. Özgürlük ve yaratıcılığı ön plana çıkartan Ronin-S’in en büyük iddiası ise “hareket halindeyken çekim yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!“.

Ronin-S oyuncakhobi.com oyuncak hobi

Ronin-S çoklu aksesuar tasarımıyla geliyor

Ronin-S’in yenilenen ve kompakt hale dönüşen kullanıcı ara yüzü  kamera yükünden de ödün vermiyor. Ronin-S’in yenilikçi çerçevesi Roll Axis, üzerindeki kamera ağırlığını dengeleyerek görüntü alırken özgürce hareket etmenizi sağlıyor. Bu ergonomik tasarım aynı zamanda Ronin-S kullanıldığı esnada oluşabilecek sarsıntıların önüne geçerek, cihazın düz pozisyonda dik durmasını sağlıyor. Çok işlevli olarak piyasa sürülen Ronin-S ile birçok aksesuar bir arada çalışabiliyor. Ronin-S çok işlevli monte edilebilir alt bölümüyle düşük açılarda ve zor görevlerde profesyonellerin dikkatini çekecek.

Ronin-S oyuncakhobi.com oyuncak hobi

Ronin-S’i kolayca bir model RC araca monte edebilirsiniz. Ayrıca aksesuar girişinden Ronin-S’e DJI Focus Command Unit monte edilebilirsiniz. Çoklu göreve uygun Ronin-S üzerinde mikrofon girişi, güçlü LED ışıkları hatta wireless video aktarımı da mevcut. Bunlara ek olarak Ronin-S DJI kontrol cihazı Master Force ile de tam uyumlu olarak üretildi.

Ronin-S oyuncakhobi.com oyuncak hobi

SmoothTrack teknolojisi ve Sport modu bir arada

SmoothTrack teknolojisi yalnızca tek elinizle kamera açıları arasında geçiş yapmanızı sağlıyor. İki farklı özelleştirilebilir parametre grubu ile en çok kullandığınız SmoothTrack ayarlarınızı tek bir tıklamayla kullanabilirsiniz. Ronin-S ile güncellenen Sport modu, SmoothTrack özelliğiyle bir araya gelerek karşısına çıkan her türlü harekete ayak uydurmaya hazır görünüyor. İhtiyaçlarınız için bir gimbaldan daha fazlasını size sunan Ronin-S birçok gimbal üreticisi arasında kendini gösterebilecek ve rakipleri arasından sıyrılacak gibi görünüyor. CES 2018’de tanıtılan ürüne ait videoyu aşağıda izleyebilirsiniz!