DJI XT Pro app uygulama oyuncakhobi.com
DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI XT Pro ile termal görüntüleme artık daha kolay!

1.5kviews

DJI kısa bir süre önce DJI XT Pro adından yeni bir uygulama yayınladı. Zenmuse XT kullanıcıları için termal görüntü almanın daha hızlı ve basit bir yolunu sunduğu bu uygulama yeni bir tasarım ile termal görüntü alırken kameranın ayarlarını kontrol etmek için kullanıcılara sunuldu!

DJI XT Pro app uygulama oyuncakhobi.com

DJI ve FLIR kafa kafaya vererek Aralık 2015’te Zenmuse XT’yi piyasa sürmüştü. Yeni ürün hızlı bir şekilde pek çok farklı alanda kullanıcının ilgisini çekerek yangınla mücadele, arama-kurtarma, inceleme ve daha birçok alanda kullanılmaya başlandı.

DJI XT Pro app uygulama oyuncakhobi.com

Thermal görüntü bilgilerinin daha anlaşılır bir arayüze kavuşması sağlanan DJI XT Pro uygulamasını tanıyalım;

DJI XT Pro Ana Özellikleri

  • Zenmuse XT takılı dronedan anlık verileri alabilirsiniz.
  • XT Pro, kullanıcılara mobil cihazdaki ekranın merkezinde ısı bilgilerini gösterir. Kullanıcılar uygulama üzerinden tanımlanan arayüzü kullanarak hızlı bir şekilde yüzeylerin yaklaşık sıcaklık değerlerini öğrenebilir.
  • En iyi termal görüntü verilerine ulaşmak için ihtiyaca uygun olan renk paletlerini kolaylıkla seçme imkanı; XT Pro uygulamasında 12 farklı renk paleti bulundurmaktadır. Bu özellik hızlı ve doğru bir termal görüntüleme için önemlidir.

DJI XT Pro app uygulama oyuncakhobi.com

DJI XT Önemli Kullanım Alanları

  • DJI XT Pro uygulaması çiftçiler, arama-kurtarma, yangınla mücadele ekipleri ve daha birçok önemli alanda kullanılmaktadır.
  • Elektrik denetimleri – Kullanıcılar XT Pro uygulamasını kullanırken güç hatlarına ve diğer elektrik sistemlerine yakın olsalar  dahi hızlı bir şekilde termal görüntü alabilirler. İzoterm kontrolleri ve renk paletleri sayesinde XT Pro kullanıcıları aşırı ısınan bölgeleri ve daha birçok sorunu hızlı bir şekilde tespit edebilir.
  • Fotovoltaik panel incelemeleri – Kullanıcılar, bakım gerektiren performansı düşük panelleri ve aşırı ısınan panelleri hızlı bir şekilde tespit edebilir.
  • Kamu güvenliği – Yangının nasıl ilerlediğini, büyüklüğünü ve yönünü bilmek için XT Pro kullanılmaktadır.

DJI XT Pro app uygulama oyuncakhobi.com

Uygunluk

Mobil cihaz XT Pro uygulaması iOS 9.3 veya üstü sürümleri çalıştıran mobil cihazlarda kullanılabilir. iPhone, iPad ve iPod touch ile uyumludur.

Drone Uyumluluğu

DJI XT Pro uygulaması, herhangi bir Matrice drone (M100, M200 Serisi ve M600) ve Inspire 1 ile çalışmaktadır.

Uyumlu Uygulamalar

XT Pro uygulaması, diğer DJI uygulamalarıyla birlikte kullanılabilir. DJI GO, DJI GO 4, DJI Pilot ve DJI GS Pro ile uyumludur.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x