Intel 2018 Kış Olimpiyatları
HABERLER

Intel drone gösterisi ile 2018 Kış Olimpiyatları’na katıldı!

1.4kviews

Intel, 1218 adet Shooting Star model dronu ile 2018 Kış Olimpiyatları’nın başlangıcında inanılmaz bir teknoloji şovu yaptı!

 

Intel 2018 Kış Olimpiyatları

Pek çok farklı figür oluşturan dronelar eş zamanlı olarak uçuş yaptılar ve Olimpiyat sembolü başta olmak üzere, anka kuşu ve Intel logosunu gökyüzüne taşıdılar. Intel, bu muhteşem gösterisi sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı‘na da girmiş oldu.

Intel 2018 Kış Olimpiyatları

Bu teknolojik görsel şölen açılış seremonisi sırasında düzenlendi ve Intel bunun dışında Kış Olimpiyatları boyunca 300 adet drone ile gösteri yapacağını açıkladı ve bunlara ek olarak madalya töreni sırasında da geceye özel canlı şovlar düzenleyecek. Ana bir sistem üzerinden dronelar daha önce tanımlanmış pozisyonlarını koruyarak havada gösterilerilerini gerçekleştiriyor. Intel Shooting Star modelleri, sayısız renk kombinasyonu oluşturabilen ve herhangi bir animasyon için kolaylıkla programlanabilen LED ışıklarıyla donatıldı. 330gr ağırlığındaki her bir dört pervaneli dronun boyutları ise 384mmx384mm olarak belirtiliyor.

EMEA APAC Guinness Dünya Rekorları Ticari Direktörü Sam Prosser, “Kış Olimpiyatları’nda Intel ile ortaklık kurmamız bizim için heyecan vericiydi. İleri düzeyde drone ışık gösterimi teknolojileriyle sınırları zorlamaya devam ediyorlar” dedi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x