Fathom One su altı drone modeli oyuncakhobi.com
DRONEÜRÜN İNCELEME

Fathom One yeni su altı keşif dronu

2.1kviews

Yeni su altı modeli drone Fathom One’a yakından bakın!

Su altı drone modeli Fathom One teknoloji dünyasında çıktığı yolculukta artık hatırı sayılır bir yol aldı. Yeni bir KickStarter projesi  ile yeni bir drone modeli hayatımıza girmeye hazırlanıyor.  Daha önce KickStarter.com üzerinden Removu S1 ve Removu K1 gibi başarılı kamera modellerinin çıktığı, aynı zamanda birçok başarılı girişimin de yükselişine şahit olduk.

Fathom One su altı drone modeli

Su altı drone modelleri havadakiler kadar olmasa da ilgi çekmeye başladığını söyleyebiliriz. Su altı drone modelleri hızla gelişiyor yakın zamanda Türkiye’ye getirdiğimiz, testlerini yaptığımız ve satışa sunduğumuz PowerRay’in ardından yeni bir su altı drone modeli de sektöre adımını attı. Hobi balıkçılığı, resif keşfi ve denetimi için de kullanılan aynı zamanda endüstriyel amaçlar; örneğin köprü ayakları denetimi gibi alanlarda oldukça yararlı olabilen teknolojik oyuncaklar olarak hizmetimize sunuluyor .

Fathom One gelecekte su altı keşiflerinde çok fazla kullanılacak

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/013/532/033/5af562f664b5d2771c005eaa4c9cd6e5_original.gif?w=680&fit=max&v=1472483351&auto=format&gif-q=50&q=92&s=31ed7c2884819e3e47431ae89a31a639
Fathom One derin denizleri keşfetmeniz için harika bir drone olarak kendini bu sektöre lanse etti ancak henüz çok fazla kullanıcısı olmadığı için çok kesin bir şey demek doğru olmaz. Su altı drone modelleri birçok farklı amaç için yolculuğuna devam ede dursun biz Fathom One modelinin kısaca teknik özelliklerine bakalım;

Fathom One teknik özellikler

  • İlk olarak su altı drone modeli Fathom One 1080p HD kamera ile denizinn derinliklerine yolculuğa çıkıyor.
  • Su altı drone modelinin boyutu yalnızca 8” x 6” x 4” büyüklüğüde ki bu yolculuklarınızda yanınızda taşımanız için oldukça iyi bir avantaj.
  • Fathom One su altı dronu 45 metre derinliğe kadar dalış yapabiliyor.
  • Su altı dronu aynı zamanda mobil cihazından kontrol imkanına sahip.
  • Fathom One tek bir sarj ile 1 saat boyunca su altında yolculuk yapabiliyor.

Fathom One oyuncakhobi.com su altı drone modeli

Üç kafadar mühendisin bir araya gelerek proje aşamasından Kickstarter.com’un en sevilen ürünlerinden biri haline getirdiği Fantom One hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bize yorum yazın!