data link 3 oyuncakhobi.com
DRONEÜRÜN İNCELEME

DataLink 3 nedir?

1.8kviews

Data 3 Link A3 Uçuş Sistemi kullanan multikopterler için tasarlandı

Yer üstü sistemlerinde öncü olan DJI yeni ürünü DataLink 3 ile kendi markası dışındaki drone (insansız hava araçları) destek ağını genişletmeye devam ediyor. Dahili data modem üzerinde gelen uzaktan kontrol cihazı Datalink 3, DJI’ın üçüncü parti drone üreticileri ve modelleri için hazırladığı bir kumandadır.

DataLink 3 DJI GS Pro ve DJI MG ile uyumlu çalışıyor

DataLink 3 kullanıcılarına daha yumuşak ve kontrol edilmesi kolay bir uçuş deneyimi sunuyor. DataLink 3, Air System ile eşleştirilerek kullanılıyor. Universal kavramını bir adım ileri taşıyan DJI bu sistem ile birlikte eşi görülmez bir hizmet sunuyor. DataLink 3 ile birlikte DJI markalı uygulamaları kullanmakta mümkün. DJI GS Pro ve DJI MG bu uygulamalar arasında yer alıyor.

Datalink 3 oyuncakhobi DJI

DataLink 3 uçuş menzili Türkiye’de 3 km olarak açıklandı

Oldukça başarılı bir ürün olan uzaktan kumanda sistemi aynı zamanda karşılanabilir fiyatı ile de rakipleri arasında ön plana çıkıyor. Cihazın en önemli özellikleri arasında kullanım kolaylığı ve dengeli uçuş özelliği yer alıyor. DataLink 3 uzaktan kumandanın maksimum uçuş menzili FCC 4 km ve CE 3 km aralığında yer alıyor. Ürün 15 saatlik batarya süresine sahip. DataLink 3 birçok multikopter için uyumlu; tarımsal drone kullanımından drone yarışlarına kadar geniş bir yelpazeye sahip olarak kullanıcının beğenisine sunuluyor.