3D YazıcıBilinmesi GerekenlerÜRÜN İNCELEME

Snapmaker 2.0: Muhafaza Prototipleri ve Pilot Üretimi

1.9kviews

Bu eylül her zamanki gibi deliydi. Snapmaker 2.0 için muhafazaların tasarımını test edip yineledik ve pilot üretim # 2 (küçük ölçekli) ve tüm makine testleriyle ilgili her şeyi takip ettik.

Yeni Muhafazaları Seveceksiniz

Snapmaker 2.0 modüler 3’ü 1 arada 3D yazıcılarla gelen tüm yeni özelliklerin yanı sıra, şu anda tasarım sürecinin sonuna yakın olan A150, A250 ve A350 için yeni kasalar da geliştiriyoruz. Aşağıdaki resimler Eylül ayı başında topladığımız ilk örnekleri göstermektedir. Özelliklerin çoğunu ispatladık. Kapılar için, sıkılığını artırmak üzere tasarımı daha da değiştirdik. Güncellenmiş tasarıma sahip yeni örnekler bugün geldi. Muhafazaların tasarımını Ekim başlarında tamamlayacağız.

Ürün tasarımını dikkatlice analiz ettik ve yeni mahfazaları tasarlarken Snapmaker Original modeli için mahfazanın müşteri geribildirimlerini inceledik . Bu muhafazalar yalnızca daha güvenli, daha sağlam değil, aynı zamanda montajı da kolaydır, gelecekteki eklentiler ve genişletmelerle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

Muhafazalarda kullanılan tüm raylar Snapmaker 2.0 modüler sistemin bir parçasıdır. Modüler 3B yazıcılarla genişletilmiş modeller oluşturmak için kullanılabilirler. Katlanır kapı tasarımı kullanıldığında, muhafaza kapıları açarken çok daha az yer kaplar ve çarpma riskini azaltır.

Snapmaker 2.0’ı önceden sipariş etmiş veya sipariş etmişseniz, ekler BackerKit Anketinizde ön sipariş için hazır olacaktır. Snapmaker 2.0 gönderilmeden yaklaşık bir ay önce anketi e-posta ile alacaksınız.

Pilot Üretim # 2 Snapmaker Üretim Sürecini Kanıtladı

Pilot üretim # 1 (ilk deneme çalıştırması) tamamlandı. Şimdi pilot üretim # 2’de (küçük ölçekli) en kritik andayız. Bu dönemde, montaj hattına ve daha fazla test ünitesi kullanarak daha kapsamlı tüm makine testine odaklanıyoruz. Üretim kapasitesini ve kalitesini sağlamak için saygın bir montaj fabrikası ile işbirliği yaptık. Montaj talimatları oluşturuldu ve işçiler eğitildi. 90 birimin modülleri, üretim sürecini kanıtlamak için montaj hattı tarafından üretildi. 18 Eylül’de, tüm bu modüller daha kapsamlı testler için ofisimize transfer edildi.

Snapmaker

 

3B Baskı Modülleri
Lazer modülleri
CNC Modülleri
Doğrusal Modül Testleri

Tüm Snapmaker Testlerinde Ortaya Çıkan Sorunları Düzeltmek İçin Daha Fazla Zamana Gerek Var

Modül Testini Eylül başlarında tamamladık, ancak bir hafta kadar gecikmeye neden olan bazı pürüzler vardı. İşler iyi gidiyordu. Bununla birlikte, Tüm Makine Testi sırasında, işleri halletmek için çok zaman harcadığımız beklenmeyen zorlukların üstesinden gelmemiz gerekir. Şu anda iki ana problem var: Doğrusal Modüller hareketi ile ilgili problemler ve Lazer Modülünün içindeki kameranın kablosuz sinyali ile ilgili problemler. Çözümler üzerinde ekstra testler yapıyoruz ve bunları doğrulamak için zamana karşı yarışıyoruz. Pilot üretim sürecinde ortaya çıkan sorunlar çözülene kadar bir sonraki aşama olan seri üretime geçmeyeceğiz. Şu anda güncellenmiş bir teslimat programı veremeyeceğimizi söylediğimiz için üzgünüz. Test verileri analizini tamamladığımızda, teslimat programını değerlendirip güncelleyebileceğiz.

Snapmaker
Güncellenmiş Çözümler Kullanarak Doğrusal Modüllerin Yaşlanma Testi, 1000 saatten Fazla Bir Test
Snapmaker
Kickstarter / Autodesk Test Kullanarak 3B Baskı Performans Testi Prosedürü

Üretim sürecinde pürüzler olmasına rağmen, onları ciddiye alıyoruz ve sonunda çözeceğimize inanıyoruz!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x