RC ARABALARÜRÜN İNCELEME

HPI Firestorm inceleme yazısı ile RC dünyasına yakından bakın!

916views

HPI Firestorm RC model yarışlarında size mükemmel bir başlangıç sunuyor!

Erik Shauver tarafından tasarımı yapılan HPI Firestorm, Hellfire gibi yüksek performanslı bir RC model aracı olarak karşımıza çıkıyor. Firestorm’un göz atarsak RC yarış modelleri arasında kendine yer edindi. Yarış teknolojilerinde kullanılan süspansiyonlarında yeni nesil teknoloji kullanan Firestorm, yeni bir 2WD puanı ile giriş yaptı. Hellfire’dan gösterişli arka kapı tasarımını miras alan yeni HPI modeli pek çok yüksek teknolojili özelliği de Hellfire’dan alarak kendisine kattı. 

HPI Firestorm oyuncakhobi.com

Amerika’da daha çok “hız delisi” adı verilen HPI Firestorm ile G3.0 motoru sayesinde yeni, daha güçlü bir başlangıç hızı ve mükemmel bir şasi tasarımı ile büyük bir güç artışı elde edeceksiniz. Alüminyum soğutma kanatları ve büyük soğutuculu alüminyum krank gövdesinin RC modele sağladığı uzun bir motor ömrüne ve bu özelliklerine ek olarak tutarlı performans için optimum soğutma teknolojisine de sahip. Firestorm’un tasarımı aynı zamanda alüminyum ayarlı boru ve tek parça manifold, maksimum tork özellikleriyle üstün performanslı bir çekiş gücü sağlar.

HPI Firestorm oyuncakhobi.com

HPI Firestorm güvenilir tasarımı, çekme marş motoru ve çift kademeli köpük filtresi sayesinde RC yarışlarında size mükemmel bir başlangıç, yarış sırasında rakiplerinizden daha iyi performans ve “delice” bir RC model yarışı keyfi verecektir!

Kaynak: HPIracing

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x