Zhiyun-Tech Crane V2 oyuncakhobi.com
STABİLİZASYON GİMBALÜRÜN İNCELEME

Zhiyun-Tech Crane V2 ile harika görüntüler yakalabilirsiniz!

855views

Zhiyun-Tech Crane V2 yenilikçi bir gimbal

Pek çok gimbal markasını daha önce blog yazılarımızda inceleyerek sizlerle ayrıntılarını paylaşmıştık. Bu defa yenilikçi gimbal ürünleri ile ilgi çeken ve son dönemde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmaya başlayan Zhiyun markasının Zhiyun-Tech Crane V2 ürününe bir göz atıyoruz. Üç eksende 360 ​​° dönüş sunan bir el gimbal sabitleyicisi olan Zhiyun-Tech Crane V2  pan ekseni boyunca düğmeli, sürekli rotasyon ve eğim ve silindir eksenleri boyunca manuel, kesintisiz dairesel rotasyon sunarak rakipleri arasından sıyrılıyor.

Zhiyun-Tech Crane v2, Sony a7S ve Panasonic GH4 gibi kameraları ve 1.7 kg ağırlığa sahip çeşitli markalara ait DSLR kameralar için tasarlandı. Zhiyun-Tech Crane v2 uzun lensler için kullanılabilir bir lens desteği de içerir. Gimbal 4000 Hz’de paralel olarak çalışan üç adet 32 ​​bit MCU’yu (motor kontrol üniteleri) içerir ve cihazda parmaklarınızın ucunda farklı modlar arasında geçiş yapmanıza izin veren kademesiz bir joystick vardır. Kameralar, herhangi bir alet kullanmadan basit bir kelebek vidası ile monte edilir ve kurulum bir dakika içinde gerçekleştirilebilir.

Zhiyun-Tech Crane v2 alttan bir 1/4 “-20 dişli montaj deliği, monopodlar ve diğer çeşitli destek ekipmanlarıyla birlikte kullanılmasına da izin verir. Crane, yerleşik bir Bluetooth üzerinden bir iOS / Android uygulamasından (Zhiyun-Tech’ten) kablosuz olarak da kontrol edilebilir. Telefonunuzla 12 ila 18 saatlik çalışma süresine sahip iki adet 26500 pil ile birlikte gelir.

Zhiyun-Tech Crane V2 oyuncakhobi.com

Zhiyun-Tech Crane V2 Teknik Özellikler

Taşıma Kapasitesi 0.35 ile 1.75 kg arasında
Batarya Süresi 12 saate kadar kullanım süresi
Çalışma Sıcaklığı 0 ile 45°C arasında
Boyutlar Yükseklik: 13.4″ (35 cm)
Uzunluk: 6.6″ (16 cm)
Genişlik: 5.9″ (15 cm)
Ağırlık 0.7 kg batarya hariç

 

Zhiyun-Tech Crane v2 3-Axis Handheld Gimbal Sabitleyici Kutu İçeriği

Zhiyun-Tech Crane V2 oyuncakhobi.com

  • 2 x 26500 Li-Ion Bataryalar
  • 26500 Batarya Sarj Cihazı
  • Micro-USB kablosu
  • Lens Montaj Kelepçesi
  • Lens Montaj Vidası
  • Pil Bölümü
  • Taşıma Çantası

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x