en iyi drone aksesuarları oyuncakhobi.com
DRONEÜRÜN İNCELEME

En iyi drone aksesuarları!

1.4kviews

Havadan görüntü alan multikopter araçlarının ekipmanları hakkında aklınızda soru işareti kalmaması için en iyi drone aksesuarlarını bir araya getirdik!

1-Pervane koruyucu

en iyi drone aksesuarları oyuncakhobi.com

Bakış açınıza bağlı olarak, bir drone pervanesi, uçuş sırasında hassas ve korunması gereken drone parçaları ya da bir bıçak kadar keskin kendinizi korumanız gereken bir alete dönüşebilir. Özellikle iç mekan çekimlerinde, Tripod modunda uçuş yaparken drone pervanelerine dikkat etmelisiniz. Diğer bir taraftan drone pervaneleri, drone kazalarında ilk kırılan parçalar olmaktadır.

Pervane korumaları kişisel yaralanma ve pervane hasarlarının önüne geçerek sizi maddi ve manevi olarak alacağınız risklerin önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Pervane koruyucularının DJI drone modellerine montaj yapılması sadece birkaç dakika sürer. Pervane muhafızları estetik olarak düşünüldüğünde multikopterinizin görüntüsünü de bozmayacaktır.

2-Yedek pervane

Drone pilotlarının korkulu rüyalarından biri de mükemmel bir manzaraya doğru yola çıktıktan sonra hiç hesapta olmayan bir kazanın ardından pervanelerin kırılmasıdır. Pervane korumaları önlemdir ancak kenarda bir yedek takım pervane koruyucusu bulundurmak güzel bir hafta sonunun bir anda bozulmasının önüne geçebilir. Sert esen bir rüzgar, görünmez ağaç dalları ve tüneller beklenmedik bir kazaya sebep olabilir. Bu gibi durumların önüne geçmek için pervane koruyucu almanızı öneriyoruz.

3-DJI Goggles FPV

Drone ile sanal gerçeklik arasında ince bir bağ kuran DJI Goggles gözlük, uçuşlarınızda sizi göklere yükseltecek bir aksesuar. Bu deneyimi yaşamaktan keyif alacağınızı garanti ediyoruz!

4-Hard case çanta

en iyi drone aksesuarları oyuncakhobi.com

Drone modeliniz ne olursa olsun, biraz alandan tasarruf etmek adına sırt çantasının ceplerine dronunuzu kesinlikle yerleştirmenizi ve bu şekilde muhafaza etmenizi tavsiye etmiyoruz. Sert dış yüzeyinin korumasına güvenebileceğiniz bir çanta uzun yıllar, en sevdiğiniz hobiniz olan dronu koruyacaktır.

5-Yedek Batarya

Kişisel olarak tecrübelerimden yola çıkarak söylemek isterim ki asla yeteri kadar yedek batarya yoktur. İster Combo paket almış olun, yine de öyle bir zaman gelecektir ki bir batarya daha olsa iyi olurdu diyeceksiniz. Bu yüzden en azından Combo paket almanız, eğer single satılan bir drone tercih ettiyseniz de 4 adet yedek batarya alarak drone uçurmanın ve görüntü kayıt etmenin keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz.

İndirimlerden ve fırsatlarından yararlanmak için Oyuncakhobi.com‘u ziyaret etmeyi unutmayın!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x