DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI Mavic Air vs DJI Mavic Pro karşılaştırma!

5.8kviews

Lider drone üreticisi DJI, yakın bir zaman yeni bir Mavic modelinin tanıtımını yaptığından hepimiz haberdarız. Şu ana kadar hobi kategorisinde kuşkusuz en iyi drone modeli diyebileceğimiz Mavic Pro’ya bir rakip değil, alt kategori basamaklarında bir alternatif olarak görülebilecek bu yeni Mavic modelinin adını da Mavic Air olarak duyuruldu. Daha küçük, sessiz ve yine Mavic Pro’da olduğu gibi katlanabilir bir drone modeli olan Mavic Air ile Mavic Pro arasındaki özellikleri incelediğimiz bu yazının sonunda iki ürün arasındaki farklı daha iyi anlayarak, ihtiyacınıza göre uygun olan drone modelini tercih edebileceksiniz.

Mavic Pro vs Mavic Air görünüş farklılıkları

Mavic Air dış görüntüsünde Mavic serisini bir kenara bırakarak kendi tarzında bir drone olarak karşımıza çıkıyor. Estetik olarak cihazın iyi ya da kötü göründüğü tamamen kişisel tercihlere kalıyor. Bunun dışında Mavic Air ilk izlenim olarak evrimleşmiş bir Spark modelini andırıyor. Bunun dışında yeni üründe Spark’ta olduğu gibi renk seçenekleri var. Mavic Air drone modelini kırmızı, siyah ve beyaz reklerde satın alabilirsiniz.

Mavic Air vs Mavic Pro Oyuncakhobi.com
(Fotoğraf: www.wetalkuav.com)

Mavic Pro vs Mavic Air gimbal farklılıkları

Mavic Air tasarımında DJI’ın Mavic Pro’da kullandığı bütünleşik gimbal yerine daha korunaklı bir kamera kafesi içerisinde yer alan, daha çok DJI Spark’a benzeyen bir tasarım kullanılıyor. Kamera özellikleri ise Mavic Pro’ya yakın duruyor.

Kompakt model bir gimbala sahip olan kamera 12 megapiksel görüntü kayıt altına alabiliyor. Mavic Air’ın kamerası 4K 30 fps 100 Mbps bit aralığında çekim yapabiliyor. 3 axis kullanan Mavic Air diğer ekip üyesi Pro’da bulunan aynı açı derecelerine sahip olarak üretildi.

Mavic Air vs Mavic Pro Oyuncakhobi.com
(Fotoğraf: www.wetalkuav.com)

Mavic Air vs Mavic Pro fiyat farklılıkları

750 gram ağırlığa sahip olan Mavic Pro’ya karşılık 430 gram ağırlıkla tasarlanan Mavic Air arasında gözle görülür bir fiyat farkı da var. 21 dakika uçuş yapabilen Mavic Air 4199TL olarak Türkiye pazarında yerini aldı. Buna karşılık olarak 24 dakika havada kalabilen MAvic Pro ise 5475TL olarak Oyuncakhobi.com‘dan satın alınabilir.

Her iki ürün arasında seçim yapmakta hala zorlanan müşterilerimiz için her zaman bir telefon uzaklıktayız. Bizi 0850 500 55 15 numaradan arayabilirsiniz ya da Oyuncakhobi.com canlı destek hattından bize ulaşabilirsiniz.

İyi uçuşlar!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x