ACTION FIGUREACTION FIGUREBilinmesi GerekenlerÜRÜN İNCELEME

Harley Quinn – Stanley “Artgerm” Lau Sanatçı Serisi

737views

Yaramaz Dr. Harleen Quinzel AKA yani Harley Quinn, geri döndü .DC çizgi roman koleksiyonunuza bir miktar sihir ve tehlike katmaya hazır. Stanley “Artgerm” Lau ile yaptığımız en son işbirliğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Moda ve pop kültürüne ilham veren 1: 5 ölçekli Artist Series’den yeni ölümcül bir şehvet getiriyoruz!

Normalde, geleneksel bir Jester kostümü gayet bilindik ve çok da kayda değer bir şey yoktur. Ne de olsa, jingling zırhlı kapüşonu, serseri cürufu, kundaklanmış pençeleri, çorapları ve kıvrık parmaklı ayakkabılarıyla, asıl amacı kullanıcının giyinişim gibi görünmesini sağlamaktı! Ancak Artgerm, bu eski okul aptalının kıyafetini aldı ve ona gerçekten ilham veren bir podyum tarzı büküm verdi. Harley Quinn’in yeni gardırobunda ki bu yeni parçalar oldukça çekici ve ona delicesine yakışıyor. Tıpkı Dr. Quinzel’in kendisi gibi!

Hong Kong’dan bizlere ulaşan Stanley “Artgerm” Lau, çarpıcı sanatı ile çok büyük beğeni toplayan, sürekli büyüyen bir hayran kitlesi kazanan bir tasarımcı ve konsept sanatçısıdır.

Yaklaşık 17 metre yüksekliğinde olan ve Stanley’in cesur renklerini ve zarif kostüm tasarımını Sideshow’un ince detaylara ve karmaşık dokulara duydukları sevgiyle birleştiren bu göz alıcı müze kalitesinde ki figür oldukça dikkat çekici. Titizlikle ve ustalıkla boyanmış heykel küçük sanatsal dokunuşlar ve ince nüanslar ile pozitif bir seviyeye taşmış.

 

Sıcak patootie, ruhumu korusun!

 

Harley Quinn bir topuğu havada  ve neşeli bir poz verdi, eldivenli elinde dev bir tokmak tutuyor ve cilveli gülümsüyor . Güzel olduğu kadar tahmin edilemeyecek şekilde tehlikeli! DC Comics hayranlarının yanı sıra retro pin-up sanatını sevenlerin de hit olacağından emin olun, bu sınırlı sayıda üretilen figür her evin gurur kaynağı olmaya aday.

Stanley’nin Sideshow’daki çalışmalarının büyük hayranlarıyız ve daha önce Poison Ivy Stanley Premium Format ™ Figürü ve DC Artgerm Artist Serisi – Catwoman’daki ilk karakter de dahil olmak üzere daha önce birçok projede işbirliği yapmaktan büyük zevk aldık.

 

Diğer Sanatçılar

  • Stanley Lau, Ian MacDonald (Tasarım)
  • Joe Jung (Heykeltraşlık)
  • Karl Deen Sander (Kalıp ve Döküm)
  • Kat Sapene, Chie Izuma (Boya)
  • Sideshow Tasarım ve Geliştirme Ekibi
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x