ACTION FIGUREÜRÜN İNCELEME

Abbey Chase Premium Format Figürü – Tehlikeye Hazır mısınız?

360views

“ Kilbourne’un peşindeyim. Sadece adres verin.

Danger Girl saha komutanı, rapor veriyor. Sideshow ve J. Scott Campbell, Campbell’ın aksiyon dolu çizgi roman serisi Danger Girl’den esinlenilen Abbey Chase Premium Format

 Figürünü sunmaktan büyük heyecan duyuyor .

 

Ekibin korkusuz lideri olarak, Abbey Chase her gizli göreve maceracı uzmanlığını getiriyor. Campbell’ın sevdiği karakter tasarımının özünü yakalamak için heykel 50 cm üzerinde duruyor. Stilize portresi, bir sonraki görevine hazırlanırken tabancasını tutarken kendine güvenen bir tebessüm yakalar.

Baştan aşağı, Abbey Chase Premium Format Figürü öldürmek için kuşanmış. Abbey’in şık üniformasının pantolonu,  yan panelleri ustalıkla işlenmiş. Campbell’ın imza sanat tarzını üç boyutlu bir figür olarak canlandırmak için gömleği, eldiveni, tabancası ve botları oyulmuş ve boyanmış.

Abbey Chase , tepesinde bir dürbün kalıbıyla tasarlanan bir platform üzerinde hedefinin peşinden koşarak bir alev yolu boyunca zahmetsizce yürür. Taban, Danger Girl amblemini ön tarafa taşıyor ve alevler, ateşli etkiye ekstra derinlik katması için net bir şekilde dökülüyor.

Abbey Chase’in Özel baskısı, Campbell’in konsept sanatıyla birlikte, heykelin yanında sergilenmek için mükemmel bir mini metal baskı üzerine geliyor.

Danger Girl bölgesine adım atın ve Abbey Chase Premium Format  Figure’in koleksiyonunuza girmesine izin verin !

Abbey Chase Premium Format bugün itibariyle satışta. Sınırlı sayıda üretilen bu harika figüre koleksiyoncular hemen siteyi ziyaret ederek sahip olabilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x