ACTION FIGUREACTION FIGUREGALERİSATIN ALMA REHBERİ

Batman Vs Superman Diorama

943views
“ Geçmişte, erkek olmanın ne demek olduğunu öğrendin. 

Sideshow, yüzyılın süper kahraman çatışması için resmi prodüksiyon güncelleme galerisi sunuyor, Batman vs Superman Diorama !

Yalnızlık Kalesi’ndeki destansı bir gösteride, Çelik Adam Kara Şövalye’ye karşı! 60cm yüksekliğinde ki Batman vs Superman Diorama’nın dinamik ölçüsü, bu iki klasik karakteri, birbirlerine adalet yolunda rekabet ederken birbirlerine karşı koyuyor. Kristalin Kriptonlu sığınağı, Batman saldırmaya hazırlanırken kaos, mavi sütunlar Süpermen’in savaş için kendisini hazırlamasından dolayı çatlar ve ufalanır.

Batman ve Superman Diorama reçinesi , DC Comics figürlerinin herhangi bir koleksiyonunda muhteşem bir merkez niteliğindeki heyecan verici bir kompozisyonda, son derece ayrıntılı iki heykel süper kahramana sahiptir . Batman ikonik siyah ve gri takım elbisesini giyer, göğsünde bir yarasa simgesi ve  sarı kemeri ile hazırdır, bir Batarang tutar ve Süpermen’i Kryptonite halkasıyla yumruklamaya hazırlanır.

Krypton’ın Son Oğlu, Batman’i durdumak için yumruğunu geri çeker Süpermen’in ünlü renkli kostümü, sarı kuşaklı, kırmızı gövdeli ve botlu mavi elbisesi var. Hem Batman hem de Superman , özel pozlama seçenekleri için dahili kablolamalı özel kumaş pabuçlara sahiptir.

Batman – Superman Diorama’nın Özel Sürümü, çalışmadaki ısı görüşünü içeren değiştirilebilir bir Superman portresi içerir. Bu heyecan verici ilave ekran seçeneğiyle oyun alanını keşfedin. Bu benzersiz, heyecan verici harika figürü koleksiyonunuza ekleyebilir. DC severler arasında fark yaratabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x