DRONEHABERLERKarşılaştırmaSATIN ALMA REHBERİÜRÜN İNCELEME

DJI Mavic Serisi: Hangi Mavic Drone sizin için en iyi seçim?

2.9kviews

Mavic Serisi droneları karşılaştırarak sizin için en iyisini bulalım?

DJI Mavic serisi, tartışmasız dünya çapında en çok tanınan ve saygı duyulan kameralı drone serisidir. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli drone pilotları için sektör lideri özellikler ve eğlenceli uçuş modları sunar.

DJI Mavic Serisi Drone Modellerini Karşılaştıralım; Size en uygunu seçin.

DJI Air 2S ile Mavic Air 2, DJI Mini 2 ile Mavic Mini, Mavic 2 Pro ile Mavic 2 Zoom, Mavic Air 2 ile Mavic Air veya Mavic Air 2 ile Mavic 2 Pro’yu karşılaştırıyor olun, bu makale ayrıntılı bir karşılaştırma sunar.

Sizin için doğru Mavic‘i bulmayı kolaylaştırmak için bir Pilot Profilleri listesi de sağlanmıştır. Aşağıdaki Mavic serisi karşılaştırma tablosuna ve pilot profillerine göz atarak bir sonraki maceranız için ideal dronu edinin:

Pilot Profilleri listemiz aşağıdadır. Sizi en iyi tanımlayanı bulun:

  • Bana Yenilikleri Göster – Bazılarımız mevcut olanlardan en sonuncusuna sahip olmak zorundayız.
  • İlk Kez Uçuranlar – Hava fotoğrafçılığı dünyasına ilk kez parmaklarını daldıranlar için!
  • Hareket Halinde İçerik Oluşturucular – Görüntü kalitesi ve gelişmiş özellikler önemlidir. İçeriğinizi bir sonraki seviyeye taşıyan bir Mavic arıyorsunuz.
  • Hava Fotoğrafçılığı Ustaları – Nihai hava fotoğrafçılığı deneyimini mi arıyorsunuz? O zaman başka yere bakmayın. Bu kameralı insansız hava araçları, gerçek anlamda sinematik görüntüler üretir;  ideal film yapımcıları adaylarıdır.

Bana Yenilikleri Göster

DJI Air 2S

DJI Air 2S, DJI’nin popüler Mavic serisinin en son üyesidir. 1 inç CMOS sensöre, yükseltilmiş otonom işlevlere ve 600 g’dan daha hafif kompakt bir gövdeye sahiptir. Ayrıca DJI Air 2S, kullanıcılara herhangi bir yerde sadece bir dokunuşla en iyi çekimleri sağlayan gelişmiş bir akıllı özellik olan MasterShots’ı da sunar. DJI Air 2S, DJI Mavic Air 2’nin değerli bir halefidir ve içeriklerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen içerik oluşturucular için idealdir.

DJI Air 2S en gözde son kullanıcı dronu

DJI Air 2S Özellikleri

Tasarım

DJI Air 2S, taşınabilirlik ve yüksek görüntü kalitesi arasındaki mükemmel dengeyi sağlar. 600 g’dan daha hafif olan DJI Air 2S, 5,4K/30fps video çekebilen 1 inçlik bir sensöre sahiptir. Bu inanılmaz mühendislik başarısı, DJI Air 2S’nin seyahat çantanızda daha az yer kaplarken nefes kesici içerikleri yakalamanıza izin verdiği anlamına gelir.

Kamera Performansı
  • 1 inçlik Kamera Sensörü
  • DJI Air 2S’ye yapılan en dikkate değer yükseltme, 1 inçlik CMOS sensörünün dahil edilmesidir. Bu, çevrenizdeki dünyayı yakalarken zengin netliğin ve gerçekçi renk tonlarının keyfini çıkarmanızı sağlar.
  • 5.4K/30fps
  • İnanılmaz ayrıntılarla dolu destansı çekimler için dünyanızı çarpıcı 5,4K/30 fps’de kaydedin. DJI Air 2S, DJI’nin 5.4K videoyu destekleyen pazardaki tek tüketici uçağıdır.

Hiperlaps

• Tek bir dokunuşla göz alıcı bir hyperlapse oluşturun ve zamanı ve hareketi hızlandırın.

Akıllı HDR

• Hem açık tonlarda hem de gölgelerde daha fazla derinliğe ve daha ince ayrıntılara sahip zengin görüntülerin keyfini çıkarın. Akıllı HDR, birden fazla çekimi otomatik olarak birleştirerek, son işlemeye gerek kalmadan dinamik görüntü aralığını artırır.

Uçuş Performansı
  • 31 Dakika Maks. Uçuş zamanı
  • DJI Air 2S’nin 31 dakikaya kadar uçuş süresiyle sunduğu çekim özelliklerinden tam olarak yararlanın. Etkileyici pil ömrü, çevrenizi keşfedebileceğiniz, MasterShots’ı deneyebileceğiniz ve tek bir uçuşta bir hyperlapse oluşturabileceğiniz anlamına gelir.
  • Engel Algılama, APAS 4.0 ve ADS-B
  • DJI Air 2S, çevresini dört yönde algılayabilir: yukarı, aşağı, ileri ve geri. Gelişmiş Pilot Yardım Sistemlerine (APAS 4.0) yapılan yükseltmeler, DJI Air 2S’nin yüksek hızlarda bile karmaşık senaryolarda engelleri algılamasına olanak tanır. DJI Air 2S, endüstri lideri AirSense sistemi ile ek bir hava sahası güvenliği katmanı sağlayarak pilotların yakındaki uçakları görmesine ve bunlardan kaçınmasına olanak tanır.
  • Video İletimi
  • O3 (OcuSync 3.0), DJI’nin bugüne kadarki en gelişmiş görüntü aktarım teknolojisidir. DJI Air 2S’nin 12 km’ye kadar mesafelerden ultra pürüzsüz, net ve güvenilir 1080p görüntü beslemesi sunmasını sağlar.
Diğer özellikler

MasterShots
Bir konu seçin ve DJI Air 2S, nesnenizi odakta tutarken bir dizi on farklı manevra gerçekleştirecektir. Hatta daha sonra profesyonelce yapılmış 20’den fazla şablona uygulanabilecek kısa bir sinema videosu bile oluşturur.

Neden DJI Air 2S’yi seçmelisiniz?

DJI Air 2S, hareket halindeki içerik oluşturucular için mükemmel bir drone. DJI Mavic Air 2’ye kıyasla kamera performansında önemli yükseltmeler, akıllı özellikler ve gelişmiş engel algılama ve görüntü aktarımı sunar. MasterShots’ın piyasaya sürülmesi, her kullanıcıya sinematik video için gereken karmaşık uçuş hareketlerine kaygısız erişim sağlar.


İlk Kez Uçuranlar

DJI Mini 2

DJI Mini 2, benzersiz bakış açıları kazanmak ve seyahatlerinden en iyi şekilde yararlanmak isteyen yeni başlayan drone fotoğrafçıları için ideal bir arkadaştır. Ultra kompakt ve taşınabilir 249g drone, hala birçok özelliği bir araya getirmeyi başarıyor. DJI Mini 2, orijinal DJI Mavic Mini’nin özelliklerinde önemli bir artış görüyor. Genellikle dronlarda çok daha yüksek bir fiyatla bulunan bir dizi akıllı çekim özelliğine sahiptir. DJI Mini 2, kısıtlı bütçeyle çalışanlar için harika, kullanıcı dostu bir seçenektir.

DJI Mini 2 – Drone ile tanışmanın en iyi yolu

DJI Mini 2 Özellikleri

Tasarım

DJI Mini 2, kabaca bir elma kadar olan 250 g’dan daha hafiftir. Katlanabilir, hafif tasarım avucunuzun içine sığarak her türlü maceraya atılmanızı kolaylaştırır.

Kamera Performansı

1. 4K/30fps

DJI Mini 2, pilotajınız ne kadar maceralı olursa olsun, sürekli olarak akıcı 4K/30fps video sağlar. Gelişmiş kamera sistemi, arkadaşlarınızla paylaşmanız için size harika görüntüler bırakır.

2. 4x Yakınlaştırma

DJI Mini 2’nin kamerası, 4x dijital yakınlaştırma özelliğine sahip olup, mesafenizi korurken yakın çekimler yapmanızı sağlar.

3. Geliştirilmiş Fotoğraf

DJI Fly uygulaması, bir fotoğrafı indirdikten sonra görüntü kalitesini otomatik olarak iyileştirir ve ortaya çıkan canlı renkler ve ayrıntılar sağlar.

4. Panorama

Tek bir dokunuşla panoramik bir şaheser yaratın. Geniş Açı, 180° veya Sphere arasından seçim yapın, gerisini DJI Mini 2 halletsin.

Uçuş Performansı

1. 31 Dakika Maks. Uçuş zamanı

DJI Mini 2, 31 dakikaya kadar uçuş süresi sunar. Bu kapsamlı uçuş süresi, her maceradan daha fazlasını elde edebileceğiniz anlamına gelir.

2. Video İletimi

DJI Mini 2, daha uzağa uçmanıza ve daha net görmenize olanak tanır. 10 km’ye kadar mesafelerde 1080p video iletimi yapabilir ve mükemmel parazit önleme özelliklerine sahiptir.

3. Rüzgar Direnci

DJI Mini 2, 29-38 kms’ye kadar rüzgara dayanabilir, bu da çekiminizin sabit kaldığı ve drone’nun rüzgarlı koşullarda uçarken bile güvende kaldığı anlamına gelir. Boyutu göz önüne alındığında, bu inanılmaz bir başarı ve Mavic Mini ile karşılaştırıldığında önemli bir gelişme.

Diğer özellikler

1. Hızlı Çekimler

İster yeni başlayan ister daha deneyimli bir pilot olun, DJI Fly uygulaması, doğrudan sosyal medyada paylaşmak için film müzikleri ve filtrelerle tamamlanmış harika videolar çekmenize yardımcı olur. DJI Mini 2, QuickShots’ta yeni eklenen modlara sahiptir ve kullanıcılara daha da benzersiz çekimler sunar.

2. QuickTransfer ve Kesilmiş İndirme Tamamen yeni QuickTransfer özelliği, DJI Fly uygulamasının DJI Mini 2’ye otomatik olarak bağlanacağı ve seçilen fotoğrafları ve videoları 20 MB/sn’de senkronize edeceği anlamına gelir. Yeni Kırpılmış İndirme özelliği, düzenlemek ve indirmek için çekiminizin bir bölümünü kolayca kesmenize olanak vererek zamandan ve depolama kapasitesinden tasarruf etmenizi sağlar.

Neden DJI Mini 2’yi seçmelisiniz?

DJI Mini Serisi dronlar, tüm Mavic serisinin en hafif ve en taşınabilir olanlarıdır. Bu özellik, 4K/30fps çekim yeteneği ile birleştiğinde, DJI Mini 2’yi hareket halindeyken çekim yapmak isteyen yeni başlayan hava fotoğrafçıları için ideal bir drone yapar. DJI Mini 2, öncülü DJI Mavic Mini ile karşılaştırıldığında, genel olarak geliştirilmiş özelliklere sahiptir. Taşıması kolay, uçması kolay; sizi ve arkadaşlarınızı hayran bırakacak sonuçlar verecektir.


Mavic Mini

Kompakt Mavic Mini, yeni başlayanlar için harika bir drone olup, sonsuz eğlence için heyecan verici özellikler sunar. Mavic Mini, Mavic serisindeki en hafif ve en taşınabilir dronlar arasındadır. DJI Fly uygulamasıyla birlikte Mavic Mini, basit ve sezgisel bir uçuş deneyimi sunar.

Mavic Mini

Mavic Mini Özellikleri

Tasarım

Mavic Mini, 250 g’ın altındaki ağırlığıyla Mavic serisindeki en hafif dronlardan biridir. Hafif, taşınabilir ve katlanabilir tasarımı da Mavic Mini’yi en düşük ağırlık sınıfına yerleştirir.

Kamera Performansı

2.7K Kamera ve 3 Eksenli Gimbal

3 eksenli gimbal yerleşik Mavic Mini, sinematik çekimler için stabilite sağlar. Mavic Mini ayrıca, sosyal medya için mükemmel olan kristal netliğinde çekimler sağlamaya yardımcı olan 12MP hava fotoğraflarını ve 2.7K Quad HD videoları da destekler.

Uçuş Performansı

1. 30 Dakika Maks. Uçuş zamanı

Hafif tasarımı sayesinde Mavic Mini ile 30 dakikaya kadar uçuş süresinin tadını çıkarabilirsiniz.

2. Görüş Sensörü ve GPS

Mavic Mini, aşağı görüş sensörü ve GPS işlevi sayesinde hem iç hem de dış mekanlarda hassas bir şekilde gezinebilir.

Diğer özellikler

DJI Fly Uygulaması

DJI Fly uygulaması, kullanıcıların sadece birkaç dokunuşla harika videolar oluşturabilmesi için birçok şablona sahiptir. Bu uygulama, herhangi bir videoyu paylaşmaya değer bir klibe dönüştürmek için yaratıcı seçenekler sunan, düzenleme deneyimi olmayan kullanıcılar için mükemmeldir.

Özel Uzaktan Kumanda

Mavic Mini için özel uzaktan kumanda, 4 km’ye kadar mesafeden bir HD beslemeye sahiptir.

Neden Mavic Mini’yi Seçmelisiniz?

DJI Mavic Mini ile uçmak, taşımak ve çekim yapmak kolaydır. Etkileyici özellikleri, ilk kez kullananların bile, ilk kez istediklerinde paylaşılmaya değer görüntüleri yakalayabilmeleri anlamına gelir. İnanılmaz derecede basit uçuş işlemine sahip, son derece kullanışlı, kullanımı kolay bir drone arıyorsanız bu harika mini drone’u edinin. Gelişmiş özellikler ve yetenekler için DJI Mini 2’ye göz atın.


Hareket Halinde İçerik Oluşturucular

Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2, 8K Hyperlapse, 48MP fotoğraflar ve 4K/60fps, 120Mbps video gibi özelliklerle doludur. Kamera yeteneklerini, uçuş performansını ve akıllı özellikleri geliştirirken orijinal DJI Mavic Air ile ilgili harika her şeyi sunar.

Mavic Air 2 İhtiyacınız olan Herşey

Mavic Air 2 Özellikleri

Tasarım

Mavic Air 2, tüm Mavic Serisi dronlarda olduğu gibi taşınabilir, katlanabilir bir tasarıma sahiptir. Mavic Air’den biraz daha ağır olan 570 g ağırlığındadır, ancak yine de katlandığında avucunuzun içine kolayca sığar.

Kamera Performansı

1. 4K Kamera ve 3 Eksenli Gimbal

Mavic Air 2, 120 Mbps’de inanılmaz bir 4K/60fps videoya sahiptir. Videolar, DJI’nin imzası olan 3 eksenli gimbal sabitleme teknolojisi ile sabitlenir.

2. 48 MP Fotoğraf

Mavic Air 2 sabit 24 mm (eşdeğer) f/2.8 lens ile inanılmaz 48 MP görüntülerle havadan çekimleri bir sonraki seviyeye taşıyor.

3. Akıllı Fotoğraf

Mavic Air 2’deki SmartPhoto, günümüz akıllı telefonlarına benzer şekilde fotoğrafik optimizasyon için HDR, Hyperlight ve sahne tanımayı birleştirir. Bu, hareket halindeyken çekim yapmanız ve çalışmanızı doğrudan sosyal medya galerinizde paylaşmanız gerektiğinde harika bir özelliktir.

4. HDR Panorama

Bu gelişmiş panorama modu, etkileyici dinamik aralığa sahip nefes kesici geniş açılı fotoğraflar üretir.

5. 8K Hiperlapse

Çarpıcı 8K Hyperlapse’ler ile zamanın ve hareketin geçişini sergileyin. Mavic Air 2, sonradan düzenleme gerektirmeyen profesyonel çekimler oluşturmak için dört farklı Hyperlapse modu sunar.

Uçuş Performansı

1. 34 Dakika Maks. Uçuş zamanı

Mavic Air 2, 34 dakikaya kadar uçuş süresi sunan Mavic serisindeki en uzun uçuş süresine sahiptir. Fly More Combo, mükemmel çekimi elde etmek için ihtiyacınız olan tüm zamanı size veren üç Akıllı Uçuş Piliyle birlikte gelir.

2. OcuSync 2.0

Mavic 2 ile Mavic Air’i karşılaştırırken, önemli bir fark video aktarımıdır. Mavic Air 2, 10 km’ye kadar video iletimi sunan ve doğrudan drone’dan 1080p FHD çözünürlüklü canlı akış sağlayan OcuSync 2.0’a sahiptir.

3. APAS 3.0

DJI Mavic Air 2, karmaşık senaryolarda bile sorunsuz takip ve güvenilir engel algılama için gelişmiş haritalama teknolojisini kullanan Gelişmiş Pilot Yardım Sistemleri (APAS) 3.0’a sahiptir.

Diğer özellikler

1. Odak İzi

FocusTrack, Mavic Air 2 için daha çeşitli çekimler elde etmenizi sağlayan akıllı bir izleme modudur. Üç teknolojiden oluşur: ActiveTrack 3.0, Spotlight 2.0 ve Person of Interest (POI) 3.0. ActiveTrack 3.0, güçlü engel algılama özelliklerini kullanırken hızlı hareket eden nesneleri izlemenize olanak tanır. Spotlight 2.0, aynı anda hem nesnenizi takip edip hem de onları çerçevenin merkezinde tutarak Mavic Air 2 üzerinde tam kontrol sağlar. İnsanlar, arabalar veya tekneler gibi şeyleri izlemek istiyorsanız, POI 3.0, Mavic Air 2’nin bir nesnenin etrafında uçmasını sağlamak için gelişmiş konumlandırma teknolojisini kullanır.

2. Yeni Uzaktan Kumanda DJI Mavic Air 2’nin uzaktan kumandası ile akıllı telefonunuz en üste monte edilerek uçarken size daha iyi bir görüş açısı sağlar.

Neden Mavic Air 2’yi Seçmelisiniz?

Mavic Air 2, Mavic Air ile karşılaştırıldığında daha büyük 1/2 inç sensöre sahiptir ve çok sayıda etkileyici kamera ve uçuş performansı özelliği ile birlikte gelir. 48MP fotoğraflar, 8K Hyperlapse, 120 Mbps’de 4K/60fps video, ActiveTrack 3.0 ve daha fazlasıyla, inanılmaz bir fiyata sunulan harika bir kameralı drone. Gelişmiş özellikler ve yetenekler için DJI Air 2S’ye göz atın.


Mavic Air

Mavic Air, 3 eksenli bir gimbal ve inanılmaz 4K/30 fps video ile seyahat maceralarınıza hayat veriyor.

(Not: Mavic Air artık üretimde değil. Tamamen yükseltilmiş bir deneyim için DJI Air 2S veya Mavic Air 2’ye göz atın.)

Mavic Air

Mavic Air Özellikleri

Tasarım

Mavic Air, maceranızın sizi götürdüğü her yere gitmek için tasarlanmış ultra taşınabilir, katlanabilir bir tasarıma sahiptir.

Kamera Performansı

1. 4K Kamera ve 3 Eksenli Gimbal

Mavic Air, pürüzsüz, sinematik çekimler üreten 3 eksenli bir yalpaya sahiptir. İster dağlarda kayak yapıyor olun ister güzel bir gün batımını yakalayın, maceranızın her saniyesi 100 Mbps’de 4K/30fps video olarak yakalanabilir.

2. 32 MP Küre Panoramaları

Mavic Air, göz alıcı 32MP Küre Panoramalar oluşturmak için 25 fotoğrafı saniyeler içinde birleştirir.

Uçuş Performansı

1. 21 Dakika Maks. Uçuş zamanı

Akıllı Uçuş Pilleri, kullanıcılara 21 dakikaya kadar uçuş süresi sunan yüksek yoğunluklu lityumdan yapılmıştır.

2. Üç Görüş Sensörü

Mavic Air, ileri, geri ve aşağı çift görüş sensörleri ile güvenli, güvenilir bir uçuş performansı sunar.

Diğer özellikler

Akıllı Yakalama

Kullanıcılar Mavic Air’i elleriyle başlatıp kontrol edebilir, eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde fotoğraf ve video çekebilir.

Neden DJI Mavic Air’i Seçmelisiniz?

Mavic Air, yeni başlayanlar ve deneyimli drone kullanıcıları için mükemmel bir uçuş performansı sunan katlanabilir ve taşınabilir bir drone. Bu ultra taşınabilir drone, sınırsız olanaklar için üst düzey uçuş performansı sunan gezginler için mükemmeldir.

(Not: Mavic Air artık üretimde değil. Tamamen yükseltilmiş bir deneyim için DJI Air 2S veya Mavic Air 2’ye göz atın.)


Hava Fotoğrafçılığı Ustaları

Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Zoom

Mavic 2, olağanüstü düşük ışık performansı ve bir dizi güçlü özellikle hava sinematografisi dünyasında nelerin mümkün olduğunu yeniden tanımladı. Hem Mavic 2 Pro hem de Mavic 2 Zoom, DJI’nin hava fotoğrafçılığına yaklaşımını somutlaştırıyor.

Mavic 2 Serisi Profesyonel hava fotoğrafçılığı ihtiyaçları için

Mavic 2 Özellikleri

Mavic 2, çarpıcı görüntüleme teknolojileri ve gelişmiş uçuş yetenekleriyle hava sinematografisi dünyasını değiştirdi. Ancak Mavic 2’nin iki versiyonu arasında bazı önemli farklılıklar var.

Tasarım

Mavic serisindeki tüm dronlar gibi Mavic 2 de taşınabilir, katlanabilir bir tasarıma sahiptir.

Kamera Performansı

1. 4K Kamera ve 3 Eksenli Gimbal

Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Zoom, DJI’nin 3 eksenli gimbal teknolojisini kullanarak hemen hemen her durumda sorunsuz çekim sağlar.

2. 1″ Kamera Sensörü

Mavic 2 Pro kamera sensörü, daha kapsamlı bir ISO aralığı ile daha iyi düşük ışık performansı sunar.

3. 10-Bit Dlog-M Renk Profili

Mavic 2 Pro, ince renk derecelerini ve daha rafine ayrıntıları yakalamanıza olanak tanır. 10-bit Dlog-M renk profili, dudak uçuklatan hava görüntüleri için daha yüksek dinamik aralık sağlar.

4. HDR Video

4K 10-bit HDR desteği ile Mavic 2 Pro, daha parlak vurgular ve kontrast seviyeleri yakalayarak çekimlerinizi daha da çekici hale getirir.

5. Optik Zum Lensi

4x’e kadar zoom yapabilen 12 megapiksel sensörle güçlendirilmiş Mavic 2 Zoom, çekim yaparken size birçok yaratıcı perspektif sunar.

6. Süper Çözünürlüklü Fotoğraflar

Mavic 2 Zoom için özel olarak oluşturulan Süper Çözünürlük, manzara fotoğrafçılığınıza olağanüstü netlik ve ayrıntıyla hayat verir.

Uçuş Performansı

1. 31 Dakika Maks. Uçuş zamanı

Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Zoom, 31 dakikaya kadar uçuş süresi sunar.

2. Çok Yönlü Engel Algılama

Daha fazla uçuş güvenliği için dronun her tarafına engel sensörleri yerleştirilmiştir.

3. OcuSync 2.0 Video İletimi

OsuSync 2.0, gelişmiş iletim performansı, 10 km’ye kadar mesafelerden güvenilir 1080p görüntü beslemesi ve uçarken parazit önleme sunar.

Diğer özellikler

1. Dolly Yakınlaştırma

Dolly Zoom, yeni bir sinematik perspektif için videonuza benzersiz bir eğriltme efekti ekleyen Mavic 2 Zoom için bir QuickShot’tır.

Neden DJI Mavic 2’yi Seçmelisiniz?

Mavic 2, profesyonel hava fotoğrafçılığını düşünen kullanıcılar için imza niteliğindeki DJI teknolojisini ve yeniliği bir araya getiriyor. Bu hava fotoğrafçılığı drone, gerçekten olağanüstü sonuçlar veren gelişmiş özelliklerle doludur.

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x