HABERLERSATIN ALMA REHBERİÜRÜN İNCELEMEYeni Ürün

Divoom Ditoo Plus İnceleme: Harika Özellikleri Olan Bir Bluetooth Hoparlör!

2.2kviews

Divoom Ditoo Plus – Bu harika küçük hoparlör, bu fiyat aralığında piyasadaki diğer ürünlerden farklı olmasını sağlayan birçok özelliğe sahiptir.

Bluetooth Hoparlör, harika retro tasarım, Pixelart Ekran!

Divoom Ditoo, retro esintili bilgisayar tasarımına sahip bir Bluetooth hoparlördür. Hoparlörün önünde, çeşitli farklı işlevleri gerçekleştirmek veya özel çizimleri görüntülemek için özelleştirilebilen 16×16 piksel ızgara bulunur.
Bluetooth hoparlörler ve kulaklıklar, daha fazla cihaz geleneksel 3,5 mm kulaklık jaklarını terk ettikçe daha yaygın hale geliyor. Birkaç çift Bluetooth kulaklığım olmasına rağmen, özel bir Bluetooth hoparlörü almak hiçbir zaman radarımda olmadı. Sanırım Bluetooth donanımlı bir ses çubuğumuz var. Divoom, retrodan ilham alan bir Bluetooth hoparlörü olan Ditoo’larını kontrol etmem için bana yaklaştığında merak ettim. Demek istediğim, bu şey mekanik tuşlar ve piksel sanat ekranı ile tamamlanmış klasik bir 80’ler PC’sine benziyor; nasıl hayır diyebilirdim ki! Sürprizime göre, Ditoo sadece bir hileden daha fazlası olduğu ortaya çıktı.

Pixel art Speaker

Peki Sesi Nasıl ?

Bu hoparlörlerin ses kalitesi boyutlarına göre oldukça iyi ancak çok iyi değil. Partiler için yeterince yüksek ses çıkarmıyorlar. Yine de, odanızda veya yatakhanenizde etrafta kimseyi rahatsız etmeden sessizce müzik dinlemek ve hatta biraz huzur ve sessizlik istiyorsanız kendi başınıza dinlemek için mükemmeldirler!

Bunları Bluetooth ile veya AUX kablosuyla herhangi bir cihazdan kablosuz olarak müzik dinlemek için kullanabilirsiniz, yani tüm cihazlarla çalışırlar, bu nedenle çoğu insanın yaşam tarzına mükemmel uyum sağlar!

Yalnızca Bluetooth hoparlör olan ve başka bir şey olmayan bir hoparlör arıyorsanız, para için muhtemelen daha iyi ses veren seçenekler var, ancak Ditoo’nun masaya getirdiği ek özelliklerle ilgileniyorsanız, Ditoo hala iyi bir ses seçeneğidir ve küçük form faktörü için çok fazla ses getirmeyi başarır.

Bluetooth Speaker kişisel kullanım için ideal.

Mikrofonu var mı?

Divoom Ditoo İncelememiz için düşüncelerimizi yazarken, okuyucularımızın çoğu için önemli olduğunu bildiğimiz için Ditoo’nun bir mikrofonla gelip gelmediğini iki kez kontrol etmek zorunda kaldık.

Bu hoparlörlerde yerleşik bir mikrofon bulunmaz, bu da onları konferans aramaları için ideal hale getirmez; ancak, biraz daha fazla sese ihtiyacınız varsa, bu hoparlörler size sağlayacaktır! Bunları yakın zamanda toplantı odanızda görmeyi beklemeyin!

Ditoo Plus; Hem Estetik Hem Fonksiyonel

Peki ya kablosuz?

Bu hoparlörlerde yerleşik Bluetooth vardır, yani Bluetooth ile herhangi bir cihaza kablosuz olarak bağlanabilirler, bu da telefon, tablet vb. herhangi bir cihaza kablosuz olarak bağlanabilecekleri anlamına gelir.

Bluetooth özelliği olmayan telefonlar gibi kablolu cihazlara veya mp3 çalarlar gibi kablosuz olmayan cihazlara izin veren bir Aux-In bağlantı noktası da vardır.

Bluetooth ile herhangi bir cihaza kablosuz olarak bağlanabilir

Pil ömrü

Pil ömrü, Divoom Ditoo İncelememizde önemli bir husustu. Bu hoparlörlerin pil ömrü, bu fiyat aralığındaki diğer hoparlörlere kıyasla oldukça iyidir, ancak bazıları ne tür bir yaşam tarzınıza bağlı olarak harika olmadığını söyleyebilir (bence bu mükemmel!).

Benzerlerini karşılaştırırsak, pil ömrünün bugün piyasada bulunan benzer fiyatlı Bluetooth Hoparlörlerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak, yine bu, hoparlörlerinizin gün boyunca ne kadar kullanıldığına vb. bağlı olacaktır.

Bu ürünü doğrudan ürün yelpazemizdeki diğer ürünlerle karşılaştırırsak, pil ömürlerinin rakip ürünlere göre biraz daha düşük olduğunu söyleyebilirim. Serimizdeki diğer ürünlerden daha küçük, daha kompakt cihazlar olduğu düşünüldüğünde, performans hala olağanüstü.

Divoom Ditoo Plus Kutu içeriği

Kutuda ne var

Ditoo bir hediye çantası gibi paketlenmiş olarak geliyor ve eve ne zaman geldiğini görmek oldukça güzeldi. Ön ve arka, kullanımda olan piksel sanat ekranı ile Ditoo’nun bir görüntüsünü gösterir. Çantanın yanları, bir dizi temel özellik ve özelliği özetlemenin yanı sıra Divoom uygulamasına bir indirme bağlantısı sağlar. Dış çantanın içinde, ön camdan görülebilen Ditoo’yu içeren sert bir çanta bulunur. Divoom’un burada yazılan felsefesi hakkında da bazı bilgiler var, ancak bunu anlamak zor olabilir. Kasanın arkası, Ditoo’nun kısa bir açıklamasını eklerken dış çantada bulunan özellikleri de tekrarlıyor. Kasanın içinde Ditoo, kullanım kılavuzu, USB kablosu ve çeşitli çıkartmalar var.

Pixel art ekranı uygulamadan kendiniz yaratın

Estetik ve Yapı Kalitesi

Ditoo, eski okul bilgisayar görünümüyle gerçekten harika görünümlü bir cihazdır. Eski bir okul sisteminde PC kulesi ve entegre klavye olacak cihazın tabanına sahipsiniz. Menüde gezinmeye ve Ditoo’nun diğer işlevlerine izin veren, Mavi anahtar gibi hissettiren 6 mekanik klavye tuşu burada bulunur.

Tuşların hemen sağında menü öğelerini seçmek için kullanılan bir kol bulunur. Bu kol yerine 7. mekanik anahtarı tercih ederdim ama işi hallediyor. Baz ünitenin sağ tarafında USB C şarj portunu ve güç anahtarını bulacaksınız. Bluetooth kullanmaya gerek kalmadan müzik koleksiyonunuzu yükleyebileceğiniz bir Micro SD kart yuvası da burada.

Sırada Ditoo‘nun monitör kısmı var ve adam bu şey harika! Ekranın kendisi, eğimli bir çerçeve içinde 16×16 serisi bir LED‘dir. Yandığında harika görünüyor ve bir bütün olarak Ditoo’nun en sevdiğim parçası. Ekranın üstünde çapraz olarak yaklaşık 2 inç uzunluğunda 10 watt 360 derecelik bir hoparlör var.
Ditoo’nun tamamı, hiç kimsenin işi gibi parmak izlerini çekmemesine rağmen, iyi görünen parlak siyah bir kaplama ile birlikte gelir. Ditoo’nun da iyi bir ağırlığı var ve ellerde çok sağlam hissediyor. Biraz ağır olmasına rağmen, taban kazayla devrilmeleri önlemek için harika bir iş çıkarıyor.

Divoom Ditoo Plus uygulama ile birden fazla fonksiyon imkanı sunar.

Sonuç

Divoom Ditoo, muhtemelen bir süredir gördüğüm en havalı görünümlü cihazlardan biri! Bununla birlikte, bir hoparlör yerine bir ekran parçası olarak en kullanışlı olduğu söyleniyor. Üniteden çıkan ses kalitesi oldukça iyi ve pili uzun süre dayanabilirken, cihazın tasarımı beni hafta sonu göle götürmeye teşvik etmiyor. Bunun yerine, arkamda bir videoda veya masamda bir saat olarak görünürken, ekranında harika animasyonların oynatılmasını istiyorum. Ayrıca geceleri yattığımda bir ses makinesi olarak iyi çalışıyor. Elbette herkesin kullanımı farklı olacak ve burada hemen hemen herkese hitap etmesi gereken bir ton işlevsellik var!


Paranızın karşılığını alabileceğiniz daha iyi hoparlörler olabilir, ancak Ditoo diğerlerinin yapamayacağı eğlenceli bir yenilik faktörü sunar – ve bu aynı zamanda mükemmel bir hediye olur.
Ses kalitesi boyutlarına göre oldukça iyi ama harika değil ve partiler için yeterince yüksek değiller ancak odanızda veya yatakhanenizde başkalarını rahatsız etmeden sessizce müzik dinlemek veya isterseniz kendi başınıza dinlemek için mükemmeller. biraz huzur ve sessizlik!


Bunları Bluetooth ile veya AUX kablosuyla herhangi bir cihazdan kablosuz olarak müzik dinlemek için kullanabilirsiniz, yani tüm cihazlarla çalışırlar, bu nedenle çoğu insanın yaşam tarzına mükemmel uyum sağlar!
Aynı zamanda harika bir gece lambası olmanın yanı sıra müzik çalmak için de harikadırlar!

Kompakt Boyut Etkileyici ses kalitesi
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x