Bilinmesi GerekenlerDJIHABERLERYeni Ürün

Mavic 3 ve Inspire 3, 2020 de Bekleniyor

3.4kviews

DJI Mavic 3 Pro‘ya ve Inspire 3 söylentilerine girmeden önce , bir adım geriye gidelim ve 2019’da DJI ile olanları biraz yansıtalım. Son birkaç hafta boyunca, DJI Mavic Mini’ye çok önem verdi ve haklı olarak, bu yeni 250 gramın altındaki drone, diğer DJI Mavic dronları arasında kesinlikle kendine has. Ama neden sadece bu yetenekli drone haberleri ile sınırlı kaldık. DJI Phantom 5 , DJI Spark 2 , DJI Inspire 3 gibi DJI dronlarla ilgili haberlere ne oldu? Neredeler? Ve belki de daha önemlisi, bu 2020 için ne anlama geliyor? Gelecekte DJI’dan ne bekleyebiliriz?

2019, DJI için zorlu bir yıldı

Bu yıl , çok sayıda yeni DJI dronunun piyasaya çıkması beklenen drone meraklıları için umut vaat eden bir yıl gibi görünüyordu. Ne yazık ki, ancak anlaşılabilir bir şekilde terk edilmiş bir proje olan değiştirilebilir lensleri olan bir DJI Phantom 5 hakkında yazdık. Yazdan önce piyasaya sürülmesi beklenen bir DJI Spark 2 uçağı (bunun DJI Mavic Mini olduğu ortaya çıktı ) ve 2019’un ikinci yarısında piyasaya çıkması beklenen DJI Inspire 3.

Son olarak,DJI Phantom 4 Pro V2.0‘ın bu sonbaharda mağazalara geçici olarak döneceği söylentileri doğrulandı . Ancak, hepinizin bildiği gibi, bu henüz gerçekleşmedi. Phantom 4 Pro V2.0 için yeni ve daha yüksek fiyatlar resmi DJI çevrimiçi mağazasında zaten açıklanmış olsa da . Bunun yerine, DJI Mavic Mini’yi yalnızca Çin dron üreticisi tarafından piyasaya sürüldüğünü gördük. 2019’da ne oldu ve bu 2020 için ne anlama geliyor?

DJI 2019’da üç büyük konuyla mücadele etti

Çin drone üreticisi üç büyük konuyla mücadele ederken, 2019 DJI için zor bir yıl oldu:

  • $ 150M dolarlık dolandırıcılık durumu geçen yıl DJI tarafından kabul edildi ve tedarik zincirlerinde aksamalar meydana geldi.
  • ABD hükümeti departmanlarından ve Çin yapımı dronlara ve özellikle DJI dronlarına ilişkin yetkililerden gelen veri güvenliği endişeleri .
  • ABD ile Çin arasında sürmekte olan ticaret savaşı , Çin’den ithal edilen uçakların tarifedilmesine neden oldu .

Bu üç zorluk, DJI’nin 2019’da yeni drone planlarını nasıl bozdu?

 

Mavic 3

Söylentiler: DJI Mavic 3 Pro ve Inspire 3

Öyleyse, bu bizi gelecek 2020 yılı beklentilerine getiriyor. DJI Mavic 3 Pro söylentileri ve Inspire 3 fısıltıları hakkında neler biliyoruz? Peki, DJI Mavic 3 Pro ile devam edelim. Bu uçağın gelecek yılın Ocak ayı sonunda serbest bırakılması bekleniyor. Daha önce duyurulduğu gibi ADS-B’yi de içerecek ve daha gelişmiş bir kameraya sahip olacak. Sensör boyutu ve kullanılabilecek deklanşör tipi hakkında henüz bir bilgimiz olmasa da, katlanabilir insansız hava aracının, DJI Mavic 2‘ye göre çok daha iyi bir video kalitesi sağlayacak 1 inçlik bir sensöre sahip olmasını bekliyoruz. Pro, ve şu andaki Phantom 4 Pro V2.0′dan elde ettiğinizden daha da iyi.

Mavic 3

 

DJI Mavic 3 Pro söylentilerinde Zoom sürümü var mı?

DJI Mavic 3 Pro söylentilerinde, DJI’nin çift Mavic serisine devam edip etmeyeceği ve Mavic 3 Pro ve Mavic 3 Zoom ile başlayacağına dair çok az bilgi var. Mavic 3 Pro için kamerayı şu anda test ettiklerini biliyoruz. Ancak bir Zoom sürümü de olacak mı?

Çözümlerden biri, DJI’nın Pro ve Zoom’u birleştirmesi ve basitçe yeni Mavic 3’ü daha iyi bir kamera ve zoom objektifi olarak adlandırması olabilir. Bu cazip bir fikir olsa da, bunun olası olmadığını düşünüyoruz. DJI’nin Mavic 2 Zoom’u elinde tutması ve yeni Mavic 3 Pro’yu üzerinde konumlandırmasının daha gerçekçi olacağına inanıyoruz.

Aslında, yeni Mavic 3 Pro’yu başlatırken DJI’nin hem Mavic 2 Zoom’ı hem de Mavic 2 Pro’yu devam ettirdiğini görmek bizi şaşırtmaz. Mavic 2 Pro ve Zoom’u tanıttıktan sonra orijinal Mavic Pro’yu sattıkları gibi. Bu stratejiyi takip etmek DJI için akıllıca bir hareket olacağını düşünüyoruz.

DJI Inspire 3 söylentileri

Son olarak, DJI Inspire 3’ü nihayet 2020’de Inspire 2’nin halefi olarak görecek miyiz? Evet, söylentiler göreceğimizi gösteriyor. Endüstri uzmanları, Inspire 3’ün 2020’nin ortalarında, Zenmuse kamera serisinin iyileştirilmiş, yeni piller sayesinde ADS-B’nin (tabii ki) yeniden tasarlanan gövdesi nedeniyle üç ila beş dakika daha hafif bir uçuş süresiyle piyasaya sürüleceğini söylüyor ve tabi ki yeni bir uzaktan kumanda ile.

Böylece, DJI için hayal kırıklığına uğramış bir 2019’dan sonra, tüm gözler şimdi 2020‘ye yöneliktir ve Çin drone üreticisinden bazı büyük drone duyuruları ile büyük bir yıl olacağına inanıyoruz. Yeni bir DJI Mavic 3 Pro ve yeni bir DJI Inspire 3 bekleyin, ancak DJI Phantom 5’i unutun

ve…

Bu arada, tatil alışveriş listenize bir DJI Mavic Mini koyun!

DJI Mavic 3 Pro söylentileri ve Inspire 3 bilgileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıda yorumlar kısmında bize belirtebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x