Bilinmesi GerekenlerDJIDRONEKarşılaştırmaÜRÜN İNCELEMEYeni Ürün

DJI Mavic Mini Kayıt Gerektirmeyecek Kadar Küçük

2kviews

DJI’nin en son dronu olarak yaklaşık 2 hafta önce DJI Mavic Mini‘yi duyurmuştuk.

Adından da anlaşılacağı gibi, Mavic Mini oldukça küçük. Sadece 249 gram ağırlığında ve FAA da dahil olmak üzere tüm dünyadaki havacılık kurumları tarafından uygulanan kayıt ağırlık eşiğinin altında kalmak üzere tasarlandı.

Küçük boyutuna rağmen, Mavic Mini‘nin rekabetçi bir kamerası, dev bir çalışma alanı, etkileyici bir uçuş süresine sahip. DJI’nin önceki dronlarını  bu kadar erişilebilir kılan tek dokunuşlu uçuş modlarının bulunmuyor cihazın en büyük noksanı olarak göze çarpıyor.

 

Erişilebilirlik kavramı anahtardır. Bu, yeni başlayanlar için taşınabilirlik ve spontanlıkla ilgilenen herkes için post-prodüksiyondaki görüntüleri mükemmelleştirmek için saatler harcamayı gerektirmez. Böylece size ve sevdiklerinize daha çok zaman kalır.

Gündelik Uçan Kamera?

Mavic Mini, Mavic Pro, Mavic Air ve Mavic 2‘den sonra katlanan başka bir drondur. DJI, en son modelin “profesyonel kalitede drone özelliklerini mümkün olan en hafif çerçeveye yerleştirme girişimi” olduğunu belirtti.

 

Bazı şiddetli küçülmenin sonucu olarak, Mavic Mini nispeten daha az miktarda kinetik enerji taşır ve diğer, daha ağır insansız hava araçları için geçerli olan birçok yönetmelikten muaf tutulur.

Boyutuna rağmen, Mavic Mini yüksek kalitede bir kameraya, 30 dakikalık devasa bir uçuş süresine ve ilk bakışta, DJI’nin diğer küçük dronlarından ayrılmasına yardımcı olmak için birçok ilginç dokunuşa sahip.

Yeni başlayanlar için, DJI Go uygulamasıyla uçmak yerine Mavic Mini pilotları kendi uygulamalarına sahipler: DJI Fly. Yeni DIY Creative Kit ve 360 ​​° Pervane Koruması da dahil olmak üzere bazı yeni aksesuarlar da var.

DJI Başkanı Roger Luo, “Hafif, kompakt ancak Mavic Mini kadar yetenekli bir drone tasarlamak, DJI’da bugüne kadar uğraştığımız en zorlu projelerden biriydi” dedi.

“En iyi özellikleri ile avuç içi dronumuzu bu şekilde sadeleştirmek yıllarca süren çalışmaların doruk noktasıdır ve DJI programına yeni bir drone sınıfı getirmek için kendinden geçmişiz. Mavic Mini’nin uzun uçuş süresi, ultra hafif ve yüksek kaliteli kamerası, DJI’nin günlük insansız hava aracı olmasını sağlıyor – ve en önemlisi, uçaklarda deneyim seviyeniz ne olursa olsun, uçması kolay. ”

DJI Başkanı Roger Luo

Önce Güvenlik

Mavic Mini, DJI’nin şimdiye kadar yapmış olduğu en küçük ve en hafif drone. 250 gramın altındaki bir insansız hava aracı inşa etmek DJI’nin Çinli üreticinin diğer uçaklarının çoğunda bulunan engel tespit yeteneklerinden vazgeçmek zorunda kaldığı anlamına geliyor.

Ancak yeni drone pilotların kısıtlı alanlardan kaçınmasını sağlamak için hala coğrafi çit teknolojisi ile birlikte geliyor; Hassas konumların korunmasına yardımcı olmak için AeroScope uzaktan tanımlama; yerleşik irtifa sınırları; ve eğer drone bağlantısı kesilirse veya batarya biterse otomatik olarak ana noktaya geri döner.

GPS alıcıları ve aşağı doğru görsel sensörler, Mavic Mini’nin altındaki zemini algılar ve hem içeride hem de dışarıda hassas bir şekilde gezinmeyi, sabit bir uçuşu ve doğru inişi sağlar.

Küçük Ama Güçlü

Tıpkı Mavic Air ve onun önündeki sensör gibi, Mavic Mini de özel uzaktan kumanda kullanılarak uçabilir. Ancak bu modellerin aksine, 30 dakikalık çok büyük bir uçuş süresi var. Bu seri de etkileyici olan 4km HD Video iletimi.

Kamera kalitesi ikisi arasında bir yere oturur. Mavic Mini, saniyede 30 kare, saniyede 30 kare hızında 1080p veya 1 / 2.3 inçlik sensörü kullanarak 12 megapiksel fotoğraflar ile 2.7K video çekiyor. Üç eksenli motorlu gimbal kamerayı destekler ve dengeler.

Mavic Mini’nin Özerk Uçuş Modu

Yeni DJI Fly uygulaması DJI’nin yeni başlayanlar için uçuş deneyimini basitleştirme girişimidir. Önceden ayarlanmış düzenleme şablonlarının üstünde, uçuşun temellerini öğretmek için özel öğreticiler içerir.

Üç ana uçuş modu seçeneği vardır: Temel işletim için Konum (P) modu, Spor (S) modu ve daha yumuşak çekimler ve daha fazla sinema çekimi için frenleme süresini uzatan CineSmooth (C) modu.

  • Ayrıca önceden programlanmış bir dizi uçuş manevrası vardır: DJI’ın QuickShots’ı. Bunlar mevcut DJI pilotlarına aşina gelecek:
  • Roket – Mavic Mini, konunuzu takip eden kamera aşağı bakacak şekilde doğruca havaya uçar. 12, 18, 24, 30 veya 36 m yükseklik sınırını ayarlayın.
  • Çember – Mavic Mini, konunuzun etrafında sabit bir irtifa ve mesafe ile daire içine alır.
  • Dronie – Mavic Mini, kamera konunuzu takip ederek geriye ve yukarıya doğru uçuyor. 12, 18, 24, 30 veya 36 m yükseklik sınırını ayarlayın.
  • Helix – Mavic Mini, konunuzun etrafında dolanarak yukarı ve uzağa uçuyor. 12, 18, 24, 30 veya 36 m yükseklik sınırını ayarlayın.

Ekstralar, Bulunabilirlik

DJI, drone’larınızla seyahat etmeyi kolaylaştırmak için Mavic Mini pilotlarına, diğer şeylerin yanı sıra, yeni aksesuarlar sunuyor:

  • 360 ° Pervane Koruması: Ek güvenlik için 360 ° koruma sağlar.
  • Şarj Üssü: Bu eşsiz, aydınlatmalı istasyonla Mavic Mini’yi şarj edin ve gösterin.
  • Pervane Tutacağı: Ürünü yerine sabitleyen pervane tutacağı ile Mavic Mini ile daha kolay seyahat edin.
  • DIY Creative Kit: Mavic Mini’nizi özel çıkartmalarla kişiselleştirin veya kendi tasarımınızı çizin.
  • Snap Adaptör: Özel mesajlar yazmak için Mavic Mini’ye oyuncak yapı tuğlası veya mini LED ekran ekleyin.
  • Mini Seyahat Çantası: Mavic Mini’ye ve denetleyiciye mükemmel şekilde uyan özel çanta ile Mavic Mini’yi her yere getirin.
  • İki Yönlü Şarj Hub‘ı: Üç Mavic Mini pili şarj edin veya şarj hub’ını  power bank olarak kullanın.

Heyecanlı bir ön sipariş bekleyişinin son safhalarında sizde Mavic Mini siparişi verin ve ürün stoklara gelmeden avantajlı fiyatları kaçırmayın . Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilir, canlı destek hattından detaylı bilgi alabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x