AKSİYON KAMERALARGOPROHABERLERKameralarKarşılaştırmaYeni Ürün

GoPro Max 360 Günlük Kullanım İçin GoPro Hero 8’den Daha Mı Uygun?

4.2kviews

Lansmanından sırasında GoPro Hero 8 ve GoPro Max 360, GoPro pazarlamaya karar verdi GoPro Max 360 opsiyonel 360 modları ile normal kamera olarak. Bu GoPro kameralar için geleceğin bir işareti midir yoksa tarafından kullanılan başka bir pazarlama tekniğidir midir? Her iki duruma da, bir göz atalım.

GoPro Max 360

GoPro Max 360, Günlük Kullanım İçin Daha Mı İyi ?

Max 360, ‘HERO tarzı’ bir video, 360 videolar ve hızlıca dolaşmak için mükemmel bir ekrana sahip olan, üçü bir arada fotoğraf makinesi olarak pazarlanmaktadır.

GoPro Hero 8 harika bir kamera olsa da, Max 360 tam 360 derecelik bir videonun ek özellikleri ve vlogging için vizör yapmayı hedefliyor.

GoPro Max, iki adet 180 derecelik lens, “rode” kalitesinde mikrofon ve bir vizör ile donatılmıştır. GoPro, kullanıcıların hareket halindeyken görüntüleri düzenlemelerine ve yeniden çerçevelendirmelerine olanak tanıyan yardımcı uygulamasını da geliştirdi.

Max 360’ın en etkileyici özelliklerinden biri de ufuk çizgisidir. Geniş açılı mercek ufku seviyelendirme ile mümkün kılınan, kamera hangi yönde olursa olsun ufku düz ve dik tutabilir. Bu, gereken çok az kurulum ile stabilize ve mükemmel hizalanmış çekimler sağlar. 

Bir dahaki sefere bir aksiyon kamerası satın almak istiyorsanız kesinlikle alternatifleinizden biri Max olacaktır. Neden tek bir kamera ile üç kamera alıyormuş gibi olmayasın ? Her ne kadar Max de GoPro Hero 8 Siyah bulunan özelliklerin bazıları olmasa da  çok geride kaldığını düşünmüyoruz. 360 çekim moduyla da fark yarattığını söylemek isabetli olacaktır.  Max 360 ve donanımının sunduğu harika özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Max 360 mı satın alırsınız yok Hero serisine sadık mı kalırsınız ? Yorum kısmında bize belirtmekten çekinmeyin.

Daha fazlası için sayfamızı ziyaret edebilir, canlı destek hattından detaylı bilgi alabilirisiniz .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x