STABİLİZASYON GİMBALÜRÜN İNCELEME

DJI,Ronin-S’nin Fiyatını ve Kullanım Alanını Açıkladı

1.2kviews

DJI Ronin-S’nin Fiyatını ve Kullanım Alanını Açıkladı 

DJI’ın İlk Tek Elli Sabitleyicisi Rekabetçi Fiyatta Profesyonel Kalite Sunuyor

Dünyada yaratıcı kamera teknolojisinde lider olan DJI, bugün DJI’ın DSLR ve aynasız kamera sistemleri için ilk tek elli sabitleyici olan Ronin-S’nin fiyat ve kullanım alanını açıkladı.Ronin-S,29 Mayıs’tan itibaren www.dji.com , DJI mağazaları ve yetkili satıcılarıdan,Haziran ayı sonunda başlayacak olup tüm oyuncakhobi mağazaları ve internet sitemizden sipariş verilebilecektir .

Ronin-S Hakkında

DJI’ın güçlü üç eksenli gimbal teknolojisini kullanan, Ronin-S sorunsuz,titreşimsiz video ve net fotoğraflar çekerek çalışmalarınıza sinematik ve profesyonel bir görünüm katar.

Güçlü yüksek torklu motorlarıyla,Canon 1D ve 5D,Parasonic GH ve Sony Alpha serileri dahil en popüler kamera ve lens kombinasyonlarına uyum sağlamak için 8 kiloluk yük desteğine sahiptir.

Kullanıcılar uyumlu kameraların parametre seçeneklerini ayarlayabilirler.Gelişmiş stabilizasyon algoritmaları hem kamera içi hem de lens içi optik stabilizasyon teknolojisi ile çalışırken,stabilizasyon sistemi harici zoom barrel’ıyla ve daha yüksek büyütme oranlarıyla zoom lenslerini telafı eder.Maksimum test edilen çalışma hızı,Panasonic GH5 ve 50mm objektif(35mm Format Eşdeğeri) ile bağlı opsiyonel Üst Hotshoe Braketi ile 75 km/s’dir.

 

Stabilize video çekimi hiç bu kadar kolay olmamıştı çünkü Ronin-S kolay kurulum ve kullanım için tasarlandı.Yeni İtme Modu,Ronin-S açıkken pan,tilt ve roll eksenlerini elle ayarlamanıza imkan tanır ve Otomatik Ayar fonksiyonu,daha hızlı film çekmeniz ve daha az zaman harcamanız için motorun gücünü otomatik olarak ayarlar.

 

Ronin-S,kamera görüntüsünü engellemeden,dik ve el feneri modlarından,asılı pozisyonlara kadar yumuşak ve sinematik hareketlerin çekilmesine yardımcı olan rahat ve ergonomik bir tasarıma sahiptir.Ayrıca Ronin-S’ye, kolunda bulunan DJI’ın 12 saat kullanım süreli akıllı batarya sistemi de dahildir.

 

Yüksek hassasiyetli joystick , çekimizi mükemmel bir şekilde çerçevelemenize yardımcı olmak için kamera konumu değiştirirken,bir dizi özel düğme ise kullanıcıların SmoothTrack profilleri arasında geçiş yapma veya kayda başlama ve durdurma gibi çeşitli ayarları kontrol etmenizi sağlar.İçeriğe dahil olan Odak Tekerleği,her iki tarafındaki 8 pinli portlar aracılığıyla kolun her iki tarafına monte edilebilir ve yeni Sport modu,nesnelerin hızlıca takibini mümkün kılar.

 

DJI Ronin mobil uygulaması ,Ronin-S’de akıllı çekim modlarını kullanarak Panorama,Motionlapse,Timelapse ve Track gibi kompleks kamera hareketlerini gerçekleştirmenize imkan tanır.Kullanıcılar ayrıca her eksen için Hız,İvme ve Deadband dahil olmak üzere SmoothTrack ayarlarını değiştirip 3 profile kaydedebilir ve kaydedilen bu profiller arasında Ronin-S’nin üzerindeki özel M düğmesiyle geçiş yapabilirler.Önemli kamera ayarları doğrudan Ronin uygulamasıyla ayarlanabilir ve isteğe bağlı Odak Komuta Merkezi aksesuarı gerektiğinde hızlı değişiklikler yapılmasına olanak tanır.

 

Ronin-S endüstri standardı bir Manfrotto hızlı yayın sistemi kullanır ve istediğiniz sahnede çekim yaparak yaratıcılığınızı genişletmenize yardımcı olur.Desteklenen opsiyonel aksesuarlar arasında gelişmiş gimbal,kamera ve mobil cihazsız odak kontrolünden oluşan bir Odak Komuta Merkezi ,DJI Force Pro,DJI Master Wheels,Ronin 2 uzaktan kumanda ve ürünle birlikte verilen Odak Tekerleği ile eşleşen manuel lensler için harici bir odak motoru mevcuttur.

Ronin-S, fazladan kontrol ve stabilite gerektiğinde,DJI araç bağlantısı,pergel yuvası ve çift saplı sistem ile de kullanılabilir.

Ronin S Satın alma linki 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x