DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI Phantom 4 Pro V2.0 Drone incelemesi

2.5kviews

Yeni DJI Phantom 4 Pro V2.0’a Yakından Bakış

DJI’ın iterasyon tutkusu bu hafta da Phantom 4 Pro’nun güncellenmiş versiyonu olan Phantom 4 Pro V2.0’nin piyasaya sürülmesiyle devam etti.

P4P V2.0’ın başlıca özellikleri,yeni bir kumandayla gelmesi gelmesi,FOC sinusoidal sürücü ESC’leriyle geliştirilmiş itiş sistemi sayesinde yüksek çözünürlüklü ve düşük gecikmeli dijital video aktarımı için DJI’ın OcuSync’ini kullanması ve pervane sesini %60’a kadar azaltmasıdır.

Mavic Pro Platinum’un aksine,P4P V2.0 standart beyaz drone gövdesinden ayrılmıyor.Ancak kumanda 300 $ farkla dahili 5.5 inç , 1080p çözünürlük ekranla geliyor.

Phantom 4 Pro V2.0 şimdi DJI mağazasında ve dünya çapında yetkili satıcılardan satın alınabilir.Bu fiyata drone,batarya,uzaktan kumanda,4 çift pervane,batarya şarjı,güç kablosu,gimbal kelepçesi,Micro USB kablosu,Micro SD kardı ve taşıma çantası dahildir.

Phantom 4 Pro + V2.0 , bütün P4P V2.0 aksesuarları ve uzaktan kumandaya kurulan 5.5 inçlik monitör de dahildir.

Phantom 4 Pro ile Phantom 4 Pro V2 Arasındaki Temel Farklar Nelerdir ?

Phantom 4 Pro V2.0 güncellemesi,DJI’ın Mavic Pro’yu , Mavic Pro Platinum’a güncellemesine benzer olarak görülebilir ancak aralarında birkaç fark var.Mavic Pro güncellemesinin aksine,P4P V2.0’ın uçuş süresi orijinaline kıyasla daha uzun değil.Yeni ve daha parlak bir renk şemasına da sahip değil.Eğer böyle bir şey istiyorsanız P4P Obsidian daha iyi bir seçim olur.

Mavic Pro Platinum gibi,P4P Pro V2.0 da gürültüyü azaltan FOC sinüsoidal sürücü ESC’lere ve 9455S hızlı açılan pervaneler ile geliştirilmiş bir itiş sistemine sahip.Eğer bu pervaneler, Mavic Pro’nun düşük sesli pervaneleri kadar etkililerse kesinlikle dikkate değerler.

En büyük fark kumandada.OcuSync iletimiyle DJI Googles’a kolayca bağlanabilirsiniz ve dahili HD monitör,+ sürümünü kullandığınız sürece,akıllı telefonunuzun ekranına kıyasla güzel bir değişiklik olacaktır.Yeni kumanda ne kadar kulağa çekici gelse de Lightbridge iletimi kullanan Phantom 4 Pro ile uyumlu olmayacaktır.

Bataryalar,şarj aletleri ve ND filtreleri dahil diğer aksesuarlar her iki model arasında da sorunsuzca değiştirilebilir.

Ürünü satın almak için tıklayınız 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x