oyuncakhobi.com XT2
DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI yeni gimbal modeli Zenmuse XT2 ile çığır açıyor!

753views

DJI yeni gimbal modeli Zenmuse XT2 ile Matrice 200 serisini mükemmel bir cihaza dönüştürüyor!

Zenmuse XT2 çift kamera ile gümbür gümbür geliyor

XT2 ile yeni nesil ticari drone çözümlerine ağırlığını koyan DJI, FLIR Tau 2 termal sensörü ve 4K gündüz kamerası ile birlikte eşsiz bir tecrübe fırsatı sunuyor. Arama kurtarma operasyonlarından, yangında hayat kurtarmaya kadar uzanan pek çok yararı bulunan DJI ürünleri bu yeni ürünüyle oldukça beğeni topladı. DJI’nın makine öğrenmesiyle geliştirilen yapay zekası teknolojisi havadan görüntüleme ile kayıt edilen verileri hızlıca güçlü analizlere dönüştürerek en doğru hamleyi yapmanız için size mükemmel karar destek bilgileri sunuyor.

XT2 ile kazanacağınız çok şey var

oyuncakhobi.com XT2

Hava koşullarına dayanıklı bir FLIR’in gelişmiş radyometrik termik sensörü ve 4K gündüz kamerası birleşimi yağmur çamur demeden size hizmet etmek için hazırlandı. DJI’nin güçlü kurumsal drone platformlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş olan yeni gimbal modeli verileri gerçek analizlere dönüştürmek için üretildi.  XT2’nin anakartında yer alan işlemci, bilgisayar vizyonu algoritması tarafından makine öğrenme teknolojisiyle birleşerek, ekiplerin uzun bir işlem süresi olmaksızın neyin önemli olduğunu belirlemesine yardımcı olur. FLIR termal sensörler, görünür sıcaklıkta ince farklar yaratarak çıplak gözle görünmeyen detayları ortaya çıkarır. Dünyadaki bu yeni görü sistemi binalar hasar gördüğünde, yangında, kayıp insanların yerini tespit etemede  ve daha pek çok hayat kurtarıcı alanda kullanılmaktadır.

XT2’nin 12 farklı lensi var ancak bu lensler daha sonra değiştirileiyor. Doğru lensi almak için Oyuncakhobi.com‘da bulunan kurumsal iletişim hattından bize ulaşın!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x