DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI’da Aile’ye yeni biri daha katıldı karşınızda ; Robomaster S1

3.8kviews

RoboMaster S1 , kullanıcılara eğlenceli ve öğrenme dünyasının kilidini açma şansı vermektedir. DJI‘nin RoboMaster robot yarışmasından esinlenen S1, AI teknolojisi, heyecan verici oyun modları ve uygulamalı bir kullanıcı deneyimi ile sonsuz olanaklar sunan bir eğitim robotudur.

Bu yazıda, yeni RoboMaster S1‘in kutucuğunu kaldırıyoruz ve size gizli bir bakış atıyoruz. Başlayalım!

RoboMaster S1’in Kutusunun Açılması

Dış paketleme

Gimbal Modülü ve Blaster’ın yakından görünümü

Kutunun içindeki bazı bileşenler

RoboMaster S1

Kutuda

S1 kutusunun içindeki bileşenler

Tüm aksesuar listesini keşfetmek için buraya tıklayın.

RoboMaster S1 Maç Özeti

46 Programlanabilir Bileşen

Düşük Gecikmeli HD FPV

4WD Çok Yönlü Hareket

Akıllı Algılama Zırhı

6 Programlanabilir AI Modülü

Çizik ve Python Kodlaması

Birden Çok Heyecan Verici Savaş Modu

Yenilikçi Uygulamalı Öğrenme

Modüler Tasarım RoboMaster S1 , cihazı kendiniz yapmanıza olanak sağlayan modüler bir tasarıma sahiptir. Akıllı Kontrolör

Güçlü CPU sayesinde Intelligent Controller, düşük gecikmeli yüksek çözünürlüklü görüntüleme ve AI hesaplama gibi görevleri aynı anda gerçekleştirebilir. İletim, pürüzsüz ve inanılmaz derecede duyarlı. Mecanum Tekerlekler

Her Mecanum tekerleği, S1 yönlü hareketini veren 12 silindirden oluşur.

2 Eksenli Mekanik Gimbal

Geniş bir FPV kamera ve gimbalın yalpa ve perde hareketlerinin hassas kontrolü ile hiçbir eylemi kaçırmayın.

Blaster

Sürükleyici bir savaş simülasyonu için S1, fırlatma yörüngesini belirlemek için LED ışıkları kullanan bir Blaster’a sahip.

Akıllı Algılama Amor

S1 ayrıca jel boncuk ve kızılötesi darbeleri tespit edebilen altı akıllı zırh paneliyle donatılmıştır. Bu grevler, oyun sırasında gerçek zamanlı olarak benzersiz S1 hakem sistemi tarafından analiz edilebilir.

Şimdi bazı temel unsurları ele aldığımızda, S1’in yapabileceklerine dalalım!

Eğitim ve Programlama

RoboMaster S1, kullanıcıların matematik ve fizik kavramlarını AI teknolojisine uygulamalarına izin veren Scratch ve Python programlamayı destekler. Kullanıcılar aydınlatma efektleri, yalpa hareketleri ve çok daha fazlası gibi S1 özelliklerini programlayabilirler. 46’ya kadar özelleştirilebilir bileşen, altı Darbe Genişliği Modülasyonu (PWM) portu ve desteklenen özel aksesuarlarla, S1 robotik dünyasına fantastik bir giriş, programlama ve AI.

Ustalığa Giden Yol

RoboMaster S1 aynı zamanda heyecan verici programlama dersleri ve proje tabanlı kursları temel alan etkileşimli bir müfredata sahiptir. Hem yeni başlayanlara hem de uzmanlara yönelik projelerle RoboAcademy, çeşitli videolar ve kılavuzlar sunar. Artık herkes tonlarca eğlenirken robotik temelleri kolayca öğrenebilir.

AI Teknolojisi

S1, altı adet programlanabilir AI modülüne sahiptir ve kullanıcılara yarının teknolojilerine sürükleyici bir giriş sağlar.

Hat Tanıma

S1, programlama yoluyla uygulanan matematik ve fizik bilgisine dayanan özel bir izi takip etmek için programlanabilir.

Vizyon Marker Tanıma

Vision Marker tanıma özelliğini kullanarak S1, sayıları, harfleri ve özel karakterleri tanıma üzerine belirli hareketler gerçekleştirebilir.

Alkış tanıma

S1, benzersiz duyarlı fonksiyonlar için programlanmasına izin veren alkışları tanıyabilir.

Mimik tanıma

Yaratıcı programlama ve cevaplar için, S1 ayrıca çeşitli hareketleri tanıma yeteneğine de sahiptir.

S1 Robot Tanıma

AI teknolojisinin pratik bir gösterimi için S1 diğer S1 robotlarını tanıyabilir ve size daha fazla oyun imkanı sunar.

İnsanları Tanıma

S1 ayrıca gelişmiş makine görme teknolojisini kullanarak seçili bir kişiyi de izleyebilir.

RoboMaster S1 Meclisi

Eksiksiz bir kurulum kılavuzu, kullanıcılara robot teknolojisi anlayışını geliştirme ve S1’i benzersiz işlevlerle kişiselleştirme olanağı sunar.

Tek Oyunculu Modu

First Person View (FPV), kullanıcılara heyecan verici ve etkileyici bir bakış açısı sunar.RoboMaster uygulaması, gyro, Gamepad ve bir bilgisayar faresi ve klavyesi gibi çoklu işlem yöntemleri sayesinde, S1 kullanıcılara gelişmiş hassasiyet için çeşitli uygun kontrol seçenekleri sunar.

Fırlatma

S1, fırlatma yörüngesini belirlemek için LED ışıkları kullanan bir Blaster’a sahiptir.Kullanıcılar jel boncukları, kızılötesi ışınlar başlatabilir ve canlı ses efektleri ve geri tepme hareketi yaşayabilirler. Blaster, toksik olmayan jel boncukları fırlatır ve daha fazla güvenlik sağlayan fırlatma hızı ve açısında sınırlamalar içerir.

Sabit Hedef Uygulaması

Hız ve çeviklik testinde, bu oyun modu, kullanıcıların Vision Marker’ları sınırlı bir sürede sanal ışınlarla çekmelerini gerektirir. Her ilerici oyun daha zorlaşır ve oyuncular RoboMaster uygulamasında birbirleriyle rekabet edebilir.

Yarış ve ateş

Zorluğu bir çentikle alın ve yeteneklerinizi test edin. Bu oyun modunda, Vizyon İşaretleyicileri yayılmıştır ve kullanıcıların manevra ve atış becerilerini bir araya getirmesi gerekmektedir.

Çok Oyunculu Mod

Yarış

Kullanıcılar Vision Markers’ı kullanarak rekabet alanlarını oluşturabilir ve S1 ile heyecan verici çok oyunculu modları deneyimleyebilir. Çok oyunculu yarış moduyla, aşırı hız gibi özel becerilerden faydalanarak özel yapım bir pist kullanarak rakiplerinize karşı yarışabilirsiniz.

Herkes tek

Bu kazanan hepsini al oyun modunda, yalnızca bir şampiyon olabilir. S1’in Akıllı Algılama Zırhını ve eşsiz hakem sistemini kullanan bu modda rekabet avantajı elde etmek için önceden programlanmış özel becerileri kullanın.

Özel Beceriler Geliştirin

Bilgi güçtür ve S1 kullanıcıların oyun modlarında avantaj sağlamak için kullanılabilecek kendi özel kodlamalarını geliştirmek için sınıf bilgilerini kullanmalarına izin verir.

RoboMaster S1: Kazanmayı Öğrenin

RoboMaster S1 , her öğrenciye programlama potansiyeline ilham veren bir eğitim robotudur. Güçlü AI teknolojisi, programlanabilir bileşenler ve heyecan verici oyun modları ile S1 yaratıcı olmanızı ve sınırlarınızı zorlamanızı sağlar. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x