dji osmo pocket
dji osmo pocket
STABİLİZASYON GİMBALÜRÜN İNCELEME

DJI Osmo Pocket Stabilize Kamerayı Kullanarak Hayatın Anlarını Kolaylıkla Yakalayın

2.7kviews

Dünyanın en küçük üç eksenli stabilize kamerası DJI Osmo Pocket seyahatleriniz, aile etkinlikleriniz ve maceralarınız için tasarlandı .

Yaratıcı kamera teknolojisinde dünya lideri olan DJI, bugün herkes için oluşturulmuş son derece kompakt üç eksenli bir sabit kamera olan Osmo Pocket‘i duyurdu. Kullanımı son derece kolay olacak şekilde tasarlanan Osmo Pocket, yaratıcı videolar ve fotoğrafların taşınabilir bir gimbal kamerada bir dizi akıllı özellik sunmaktadır .

”İnovasyon, yarattığımız her ürünün kalbinde yer alıyor ve DJI Osmo Pocket sadece profesyonellerin değil, ebeveynlerin, çiftlerin, maceraperestlerin, gezginlerin ve aradaki herkesin fotoğraflarını ve videolarını yakalama şeklini değiştirmek için burada, ”dedi. Luo, DJI Başkanı. “Osmo Pocket, taşınabilir bir kişisel kamera ürünüdür ve insanların hikayelerini yakalamak ve bunları dünyayla paylaşmak için bunu nasıl kullandığını görmek için sabırsızlanıyorum.” diye bilgi verdi .

Küçük ama güçlü

Osmo Pocket, 4 inçten biraz daha uzun ve DJI’nın en küçük üç eksenli stabilize kamerasıdır. DJI’nın bu kompakt ürünü daha önce hiç görülmemiş özellikler sunan aile dostu gimbal ailesini yeniden tanımlıyor. 1/2.3 inçlik bir sensör, 12 megapiksellik fotoğraflar ve 100 Mbps’de 60 fps’ye kadar 4K görüntüyü çarpıcı ayrıntılarla kaydeder. Osmo Pocket ayrıca, çekimlerinize uygun yüksek kaliteli ses yakalamanızı sağlamak için dahili çift mikrofonlar ve gelişmiş gürültü önleyici algoritmalar kullanır. Ayrıca, 4K, 30fps’de iki saatlik video çekimi yapan pil ömrü, en iyi kalitede nerede olursanız olun, hikayenizi yakalamak için her zaman Osmo Pocket’e güvenebileceğiniz anlamına gelir.

Pürüzsüz, istikrarlı video

DJI’nın gimbal teknolojisi yaratan deneyimine dayanan Osmo Pocket, hayatın tüm anları için kararlı video çekmeye yardımcı oluyor. Son teknoloji ürünü üç eksenli mekanik gimbal, hareketleri stabilize eder ve bu hareketleri düzeltir, böylece kompozisyon ve konuya odaklanabilirsiniz. İster tatilinizin videolarını çekiyor olun ister özel tatil anlarını çekiyor olun, Osmo Pocket, videonuzun düzgün bir şekilde yayılmasını sağlamaya yardımcı olur.

Basit ve akıllı

Kullanım kolaylığı göz önünde bulundurularak tasarlanan Osmo Pocket, hiç kimsenin pürüzsüz, sinematik görüntü çekmemesine izin vermez; yaratıcılığı güçlendirir. Gimbal kamera, çeşitli çekim modları arasında geçiş yapma, ayarları ayarlama, görüntüleri gözden geçirme ve yaratıcı özelliklerin eksiksiz bir paketine erişim kazanma yeteneği yanı sıra yüksek kaliteli canlı görüntü sağlayan 1 inç entegre dokunmatik ekran kullanır:

ActiveTrack-DJI’nin görüntü tanıma algoritmaları, Osmo Pocket’in tercih ettiğiniz konuları algılamasını ve takip etmesini sağlar, parmağınızın dokunuşuyla kolayca aile anlarını yakalamak için mükemmeldir.
FaceTrack- FaceTrack, ActiveTrack’ı bir adım ileriye taşır. Gelişmiş ActiveTrack algoritmaları ile, FaceTrack otomatik olarak bir insan yüzünü tanır ve çerçevenin ortasındaki konuyu her zaman kilitler. Tek tek yüzleri tanımlamaz, ancak kamerayı birde tutar. FaceTrack’i başlatmak için sadece selfie modunu seçin ve kamera yüzünüzü algılayacaktır.
Timelapse & Motionlapse – Dakikaları birkaç saniyeye çevirmek istiyorsanız, Timelapse, dünyanın etrafında daha hızlı hareket etmesini sağlayan benzersiz içerikler yakalamak için mükemmeldir, Motionlapse ise Timelapse’ınıza kamera hareketinin dinamik unsurunu ekler.
FPV Modu – videonuzu bakış açınızdan kaydederek en büyük maceralarınızı yakalamanızı sağlar. Ufku korumak için gimbal’ı kilitlemek yerine, FPV kamerayı her eğiminizi ve yalınlığınızı takip etmesini söyler, dinamik çekimi tam olarak deneyimlediğiniz gibi çeker.
3×3 & 180 ° Panorama – Nefes kesen geniş açılı fotoğraflar çekmek için, Osmo Pocket iki Panorama modu sunar. 3X3 toplamda 9 resim çekerken, 180 ° mod 4 fotoğraf çeker. Osmo Pocket yazılımı bunları otomatik olarak birleştirir, böylece sahnenin çerçevesine odaklanabilirsiniz.

Osmo Pocket’in tüm gücünü kullanın 

Dokunmatik ekranın altındaki evrensel bir bağlantı noktası, kullanıcıların iOS Lightning veya USB-C kullanan mobil cihazlarını bağlamasına olanak tanır. Bağlantıya yeni eklenen DJI Mimo uygulaması otomatik olarak açılır ve bir monitör olarak hizmet verirken, uygulama içi menü çeşitli akıllı özellikler ve kayıt modları sunar .

Öykü Modu – Bir dizi hazır müzik, video geçişi ve renklendirme ile videonuza yaratıcı düzenleme getirin. 10 eğlenceli şablondan birini seçin ve Mimo sizin için kamera hareketini ele alacaktır. Tamamlandıktan sonra Mimo, paylaşılmaya hazır olan kendi kısa hikayenizi otomatik olarak üretir.
Pro Modu – İçeriğiniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak istiyorsanız, “Pro modu”, parlak koşullarda bulunan zengin videodan, mükemmel bir el tipi uzun pozlama fotoğrafına tam olarak nasıl istediğinizi oluşturmanızı sağlamak için kamera ayarlarına ve pozlama ayarlarına erişmenizi sağlar. Gece Çekmek istediğiniz her şeyde, Osmo Pocket ve DJI Mimo yaratıcılığınızı keşfetmenizi ve geliştirmenizi sağlar. Osmo Pocket, düşük aydınlatmalı sahneleri parlak fotoğraflara otomatik olarak algılar ve aydınlatır. Bu, bir tripod ihtiyacını ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve kamerayı hala üç saniyelik bir enstantane hızında tutmak için gimbal’e güvenebilirsiniz. Karanlığı aydınlatın ya da ışığın hareketini “ışıkla boyama” ile yakalayın. Sadece hayal gücünüzle sınırlısınız.

Bir aksesuar ekosistemi Osmo Pocket’in potansiyelini açığa çıkarır:

Aksesuar Montajı – Aksesuar montajı, Osmo Pocket’i aksiyon kamerası aksesuarlarıyla uyumlu hale getirir, böylece kask, sırt çantası veya bileğinize monte edildiğinde olduğu gibi macera çekimlerinizi yakalayabilirsiniz.
Kablosuz Modül – Kablosuz modül, Osmo Pocket ve akıllı telefonunuz arasında Wi-Fi ve / veya Bluetooth iletimini destekler, kamera beslemesine uzaktan erişim ve Osmo Pocket’in kontrolünü sağlar; Yoğun şehir caddesinde bir Timelapse veya Motionlapse kurmak için mükemmel.
Kontrol Ünitesi Tekerleği – Tekerleğin hareketini kolayca ayarlayabilmenizi sağlayan tekerleğin (sağ-sol veya yukarı-aşağı) hassas bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Tutamacı yeniden merkezleyin veya tutamaç üzerindeki özel düğmelerle kolayca selfie moduna geçin.
Genişleme Kiti – Genişletme kiti Aksesuar Montaj, Kablosuz Modül ve Kontrol Ünitesi içerir.
ND Filtreler Seti ** – Osmo Pocket için özel olarak tasarlanmış olan ND filtreleri, sensöre giren ışık miktarını azaltmak için kameranın ön tarafına takılır. ND Filtre Seti çeşitli düzeylerde filtre koyuluğu sunar ve kameranın diyafram açıklığı, pozlama süresi ve sensör hassasiyet ayarları üzerinde daha fazla kontrol sağlar.
Su Geçirmez Kılıf ** – 60 metrelik bir derinliğe yerleştirilebilen Su Geçirmez Kılıf kullanarak çekimlerinize benzersiz bir sualtı perspektifi getirin.
Uzatma Çubuğu ** – Uzatma Çubuğu, Lightning veya USB-C bağlantı noktasına takılır ve Osmo Pocket’e 31 inçlik erişim sağlar, bu da normalde zor veya imkansız olan yeni yaratıcı açıların dünyasını açar. Uzatma Çubuğunu kullanırken uzaktan kumanda için bir tutam kumandalı kumanda kolu ve kamera düğmesi tasarlandı ve genişletilmiş kullanım durumları için üça bir tripod eklendi
Şarj Çantası ** – Bu çift amaçlı çanta, sadece taşıma sırasında Osmo Pocket’i korumakla kalmaz, aynı zamanda şarj eder. MicroSD kartınız ve ND filtreleriniz için özel bölümler eklendi, böylece Osmo Pocket’inizi hızlıca yakalayabilir ve bu anları ve maceraları yakalamaya hazır olduğunuzu bilirsiniz.
3,5 mm Adaptör ** – 3,5 mm Adaptör, ayrı bir cihaz kullanarak ses yakalamayı tercih ederseniz harici bir mikrofona bağlanmanızı sağlar.

DJI OSMO Pocket ve Aksesuarları için ilgili linkten inceleyebilirsiniz .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x