DJI Goggles Racing Edition
DJI Goggles Racing Edition
DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI Goggles Racing Edition FPV Gözlük İncelemesi

2.4kviews

1. Unboxing ve İlk Bakış

DJI Goggles Racing Edition (RE) nihayet burada, ama beklemeye değer mi? İşte DJI’nin daha yeni, daha iyi görünen ve daha rahat gözlükleri için ilk bakış ve kutudan çıkarma.

Ürün Paketini açtığınızda, bölgeye göre değişebilen Goggles gövdesini, kafa bandını ve şarj cihazını göreceksiniz.

Kutunun ortasında, bir Mikro USB kablosu, HDMI kablosu, kablo klipsi, ters SMA konektörü ve Pagoda anteni (SMA arabirimi) içeren başka bir küçük kutu bulunur.

2. Peki Yeni Ne Var?

Görünüm

Öncelikle ilk olarak, DJI Goggles RE, yeniden tasarlanmış bir vizör ve kafa bandı ile metalik mat siyah bir sonda ortaya çıkandan daha önce tamamen farklı bir renk.

Birlikte verilen Pagoda anteni, çok sayıda uygulama ve senaryo için dijital ve analog iletim arasında geçiş yapabilir ve öncelikle FPV yarışları için kullanılır.

Kırmızı deri

Göze çarpan bir fark, kafa bandının içini kaplayan yepyeni, yüksek kaliteli kırmızı deri dolgu malzemesidir. Özgün DJI Goggles rahattı, ama bu bir sonraki seviye.

 

Fonksiyonel İyileştirmeler

DJI Goggles RE, orijinal DJI Goggles’ın her işlevini korur ve FPV’nin sürükleyici uçuşu için tüm DJI uçaklarıyla uyumludur. Bu, aynı zamanda film seyretmek ya da kanepenizin rahatlığından konsol oyun oynamak için harika oldukları anlamına gelir.

Fakat eğer isim daha önce verilmemişse, DJI Goggles RE, FPV drone yarışları ile tam olarak tasarlandı ve tasarlandı.

DJI Goggles RE, dijital video sinyalini 7 km mesafeden ancak 50 ms gibi düşük bir gecikme süresiyle iletmek için birlikte çalışan bir OcuSync video iletim modülü ve yüksek performanslı bir kamera modülü ile uyumludur.

DJI Goggles RE ayrıca iki antenle de uyumlu. Silindirik anten, daha uzun mesafeli iletim için iyi olan daha odaklı bir sinyal üretir. Dipole anteni, çok yönlü uçuş için idealdir ve geniş açık alanlarda daha net FPV beslemeleri sağlar. Her ikisi de ayrı satılır.

Orijinal vs RE: Sizin için hangisi?

Onlarla ne yapmak istediğine bağlı. Bir çift high-end gözlükün tüm normal işlevlerini istiyorsanız orijinal çifti alın. Bütçenizi göz önünde bulundurarak, orijinal çift şimdi 100 $ daha ucuz. Ya da neden yeni yeni DJI Goggles RE tarafından baştan çıkarılmıyorsunuz? Tabii ki, yeni renk ve rahat kırmızı deri çekici, ama sadece mümkün olan en iyi FPV şekilde dronlar yarışmak için kişi kaşıntı kişi olabilir. Bu durumda, hangi gözlük çiftinin çıkacağı bellidir.

DJI Goggles RE (Yarış sürümü) – Hemen Al

DJI Goggles – Hemen Al

 

DJI Goggles Racing Edition (RE) ve DJI Goggles arasındaki temel farklar nelerdir?

DJI Goggles RE, yeniden tasarlanan bir yüz pedine ve kafa bandına sahiptir ve bunları daha da rahat bir hale getirir. DJI Googles‘ın tüm işlevlerine ek olarak, DJI Goggles RE ayrıca Sphere pano fotoğraf görüntüleme ve yerel video oynatmayı da desteklemektedir. DJI Goggles RE ayrıca DJI OcuSync Air Unit ile çalışır ve analog video sinyali alabilir.

Hangi DJI uçağı DJI Goggles RE ile uyumludur?

DJI Goggles RE, Spark, Mavic Pro, Phantom 4 Serisi ve Inspire 2 dahil olmak üzere orijinal DJI Goggles ile uyumlu tüm DJI uçaklarıyla çalışacak.

Goggles RE’nin gövdesindeki SMA portu nedir?

Orijinal DJI Goggles’ın içine yerleştirilen dört antene ek olarak, DJI Goggles RE, 5.8 GHz video iletimini desteklemek için yerleşik olanlarla çalışan harici antenlerle de uyumlu. Harici antenler Goggles’ın gövdesindeki SMA bağlantı noktasına bağlanır.

DJI Goggles RE hangi video formatlarını destekliyor?

MP4, MOV, MKV

DJI Goggles RE, herhangi bir üçüncü taraf uçuş kontrol cihazını veya uzaktan kontrol cihazını destekliyor mu?

Evet.

Desteklenen uçuş denetleyicileri: KISS, F3, F4 ve Naze
Desteklenen uzaktan kumandalar: X9D (FrSky), DEVO 10 (Walkera), T8FG (Futaba), T14SG (Futaba), WTF09sll (WFLY) ve AT9S (RadioLink)

Sphere pano fotoğraflarını DJI Goggles RE ile nasıl görüntüleyebilirim?
1. SkyPixel üzerindeki panoslar bir SD karta indirilebilir ve Yerel Depolama arayüzünde Goggles ile görüntülenebilir.
2. Sphere panos bir DJI uçağına kaydedildiyse, fotoğrafları Aircraft Storage’den Goggles RE’ye yükleyebilir ve daha sonra bunları Local Storage (Yerel Depolama) arayüzünde görüntüleyebilirsiniz.
3. Sphere fotoğraflarını doğrudan PC’den görüntülemek için SkyPixel’e gidin ve bunları DJI Assistant ile indirin. Ardından Fotoğrafları Yerel Depolama arayüzünde görüntüleyebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x