DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI Agras tarımsal drone incelemesi yapıldı!

1.9kviews

Yeni nesil tarım sistemi DJI Agras MG-1!

Yeni nesil tarım teknolojilerinin hızla büyüdüğü teknoloji çağında DJI Agras MG-1 tarım ve drone teknolojilerini bir araya getirerek, beraberinde pek çok kolaylık sunuyor. Tarımda verimin artması ve kaliteli ürün elde edilmesine etki eden faktörlerin başında zirai mücadele ilaçları yer almaktadır. Kullanılan zirai mücadele ilaçlarından gereken yararı elde edebilmek için bilinçli bir ilaçlama uygulaması gerekmektedir. Zirai mücadelede tarımsal ürünlerin üretim, tüketim ve depolanmaları esnasında; besin değerini bozan, ürünlere zarar veren  veya onları bütünüyle tahrip eden hastalık, yabancı otları kontrol altına almakta kullanılan ilaçlama yeni nesi tarım aleti DJI Agras MG-1 3D ilaçlama teknolojisi ile 60 defa hızlı bir ilaçlama yapılabilmektedir.

Zirai alanda gerçekleşen yatırımların arasında DJI Agras’ın önemi kısa sürede anlaşıldı ve pek çok farklı ülkede temel ilaçlama sistemi oldu. Güçlü pervane sistemleri sayesinde Agras MG-1 10kg likit ilaç taşımaktadır (böcek ilacı ve gübre dahil). Çiftçiler arasında hızla yayılan modern tarım teknolojileri arasında yerini alan DJI Agras MG-1, 4.000-6000 metrekarelik alanlar için ideal ilaçlama sistemidir. Akıllı uçuş teknolojilerine sahip olan Agras otonom uçuşlar yapabilir, bu uçuşların hızı ve spreyleme modelleri uygulama üzerinden kontrol edilebilir. Bu yolla gübre ve böcek ilacından oluşacak kirlilikten de kaçınılmış olacaktır.

DJI Agras MG-1 uygun ilacı, yeterli dozda, uygun aletle ve doğru zamanda kullanmanız için ideal bir ürün

Agras üzerinde kullanılan teknoloji ilaçlama sırasında oluşabilecek olan toz, paslanma, aşınma, bozulma ve yıpranmaya karşı dayanıklıdır. Likit spreyleme sırasında enerji kaybını önlemek için optimize edilmiştir. Spreyleme işlemini gerçekleştiren ağızlık aktif bir şekilde binlerce saat herhangi bir ayar gerektirmeden ve performans kaybına uğramadan çalışabilmektedir.

Akıllı uçuş kontrolleri sayesinde otonom uçuşlar yapabilen DJI Agras MG-1 üç farklı uçuş moduna sahip. “Smart Mode”, “Manuel Mode” ve “Manuel Plus Mode” araziye ve görevlere göre kullanılabilir uçuş modlarıdır. Otonom uçuş sistemi, harita kullanabilme yeteneği, yazılımı ve uçuş modları ile Agras MG-1 tarımda sadece en etkili ilaçlama sistemi değil aynı zamanda kullanması en kolay ilaçlama sistemidir. Sadece bir tuşla daha önceden kayıt edilmiş haritada bulunan bölgeleri ilaçlamaya başlayabilirsiniz.

DJI Agras MG-1 tasarımı Y-Tip katlanabilir gövedeye sahiptir. Herhangi bir mekanik işleme ihtiyaç duymadan tarımsal ilaçma drone ünitesini kolayca katlayabilir, aracınıza ya da depolama alanınıza taşıyabilirsiniz. DJI Agras MG-1 için hazırlanan uzaktan kumanda Lightbridge 2 kontrol sisteminin en son teknolojisi ile hazırlanmış ve Agras için sisteme ultra hafif bir modüler kontrol ünitesi de eklenmiştir. Agras’ın kendisinde olduğu gibi uzaktan kumanda cihazı da toz ve suya dayanıklı bir yapıdadır. Agras’ın gerçek zamanlı kalan pil uyarısını görebileceğiniz uzaktan kumandanın kontrol çubukları da oldukça hassastır. Şu ana kadar tarım dünyasına sunulan en yararlı teknolojiler arasında gösterilen Agras MG-1 zorlu alanlarda tam anlamıyla keskin ve kusursuz ilaçlama sunmaktadır. DJI Agras MG-1 uygun ilacı, yeterli dozda, uygun aletle ve doğru zamanda kullanmanız için ideal bir üründür!

DJI Agras’ın üstün teknik özellikleri

Toplam Ağırlık: 8.8 kg

Standart uçuş ağırlığı: 22.5 kg

Hovering süresi: 22.5 kg ağırlığını 10 dakika taşıyabilmektedir.

Yük: 10 kg kadar likit taşımaktadır, gübre ve ilaç dahil.

Likit tank kapasitesi: 10 litre

4000-6000 metrekare alana 10 dakika içerisinde ilaçlama yapılabilir. Bu süre normal ilaçlamadan 40-60 defa daha hızlıdır.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x