DRONEÜRÜN İNCELEME

Pixhawk Cube AutoPilot Nedir ?

6.9kviews

The Cube Autopilot’un (resmi olarak Pixhawk2) hedefi sadece orijinal Pixhawk’ı güncellemek değil, bağımsız, açık donanım tasarımını korurken tüm deneyimi temelden yeniden tasarlamaktı. Cube, akademik, hobi ve endüstriyel dron pazarlarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış dünyanın en gelişmiş açık kaynaklı otopilot sistemidir. İnanılmaz ArduPilot bellenimini kullanan The Cube, uzaktan kumandalı herhangi bir uçağı, helikopter, rover, tekne veya denizaltısını tam özellikli bir profesyonel araca dönüştürür.


Pixhawk2

Gelişmiş Küp 

Cube, basit bir donanım arabirimine sahip modern bir otopilot sisteminden beklenen tüm işlevleri sağlar; 80pin DF17 konektörü. Bu konektör, The Cube’a, arayüzleri bağımsız bir tak ve çalıştır otopilot sistemine ayıran mevcut bir dizi taşıyıcı kartına sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlar veya OEM’ler tarafından sıkıca entegre özel drone çözümleri için kendi taşıyıcı kartlarını tasarlamak için kullanılabilir .

Her biri farklı uygulamalar için tasarlanmış çok sayıda seçenek bulunmaktadır .


The Cube Lineup

Taşıyıcı Kurulları Uygulamanız için tasarlandı !

Taşıyıcı Panolar, farklı uygulamalar için otopilot koparma form faktörleri sağlar. Örneğin, Standart Taşıyıcı Kartı, olası tüm araları sağlayarak herhangi bir uygulamanın gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmış orijinal taşıyıcı kartıdır. Mini Taşıyıcı panosu, alana duyarlı uygulamalar için mümkün olduğunca küçük ve kompakt olması için tasarlanmıştır. Kore Taşıyıcı Kurulu, küplerin quadcopterlere entegrasyonunu sağlamak için quadcopter tasarımları için gerekli tüm ara ve özellikleri sağlayarak mümkün olduğunca basit hale getirilmiştir.

Web sitemizden pixhawk ürünlerine ulaşabilir detaylı inceleyebilirsiniz .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x