Osmo Raw Osmo Pro oyuncakhobi.com
STABİLİZASYON GİMBALÜRÜN İNCELEME

Osmo serisinin profesyonelleri: Osmo RAW ve Osmo Pro!

931views

Osmo Pro ile her zamankinden daha fazla özgür ve daha yaratıcı olun!


Her kesimden video yaratıcısının çok sevdiği DJI Osmo Pro’nun kompakt boyutu ve devrim niteliğindeki sabitleme performansı üzerine inşa edilen Osmo Pro, Zenmuse X5 kamerayı inanılmaz netlik ve benzersiz dinamik aralıklarında için kullanmanıza olanak tanıyor.

Osmo Pro’nun Multi-Fonksiyonel özellikleri keşfedin!


4K video ve 16 megapiksel fotoğraflar çekimler için geniş MFT değiştirilebilir objektif yuvası ile seçim yapabilirsiniz. Videolarınız artık çevresel koşullardan olabildiğince az etkilenecek dar alanlarda ve hareket halinde de istediğiniz görüntüleri yakalayabileceksiniz. Daha fazla esneklik ve uzaktan çekim kontrolü için DJI Focus’u kullanabilir, DJI GO uygulamasından da yardım alabilirsiniz.

Osmo RAW film yapımcıları için mobiliteyi devrim haline getiriyor

Osmo RAW gezegendeki tek kompakt ve sabitleştirilmiş, sinemaya hazır taşınabilir film yapım sistemidir. DNG RAW formatında 4K çekim yapabilen Osmo Raw, hızlı veri düzenlemeye de kendini hazırladı.

Dünyanın en iyi sinemacılarının yeni bir tercihi var: Osmo RAW

CinemaDNG RAW’da 4K çekimler ile tam olarak istediğiniz videolarınız elinizde olacak. Güçlü bir MFT sensörü ile paketlenen kamera, bütünleşmiş 3 eksenli stabilizasyon gimbalı ile son kullanıcının karşısına çıkıyor. Osmo RAW, 4G videoyu 30fps’lik bir kare hızında 1,7 Gbps’lik ortalama bit hızında kayıt altına alabilir. Daha fazla esneklik ve uzaktan çekim ve kontrol için DJI Focus’u kullanabilir, DJI GO uygulamasından da yardım alabilirsiniz.

Not: Panorama ve Timelapse kullanımı, Osmo Pro ve Osmo RAW ile şu anda kullanılamamaktadır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x