Zenmuse X4S oyuncakhobi.com
DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI Zenmuse X4S 4K 60fps video kayıt yeteneğiyle anı yakalayın!

1.2kviews

Zenmuse X4S, DJI tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan kuvvetli bir kamera olarak karşımıza çıkıyor. 1 inçlik 11.6 stop yeteneğine sahip kamera 20 megapiksel boyutlarında çekim yapabiliyor. Üstün çekim yetenekleriyle donatılmış Zenmuse X4S, 24mm f/2.8-11 değerlerini taşıyan bir lense sahip. X4S aynı zamanda maksimum 12.800 ISO değerine ulaşabiliyor.

Zenmuse X4S oyuncakhobi.com

Zenmuse 100Mbps bit aralığında CineCore 2.0 ile birlikte X4S, 4K/60 H.263 ve 4K/30 H.2651 değerlerinde video kayıt edebiliyor. Kamera aynı zamanda yüksek hızda 5.2K video kayıt da edebiliyor. Zenmuse X4S Burst Mode seçili halde JPEG ve DNG formatlarında saniyede 14 kare fotoğraf çekebiliyor. Zenmuse X4S önceki nesil Zenmuse serisine göre daha hafif, kompakt ve yeni teknolojilerle donatılmış bir şekilde kullanıcının karşısına çıkıyor.

Sıkça Sorulan Sorular 

  • Zenmuse X4S ve Zenmuse X5S arasındaki fark nedir?

Her iki kamera da 20 megapiksel görüntü alma kabiliyetine sahip. Zenmuse X4S, 1 inç Exmor R CMOS sensöre sahip ve bununla birlikte maksimum performansı yakalamak için sabit bir prime lensi bulunuyor. X4S, 4K/60 H.263 ve 4K/30 H.2651 değerlerinde video kayıt edebiliyor. Zenmuse X5S ise M4/3 lenslere uygun bir lens ağzına sahip. CinemaDNG ve Apple ProRes formatlarında çekim yapabilen Zenmuse X5S geniş lens seçeneği ve görüntü formatlarıyla sinema profesyonelleri için daha ön plana çıkıyor.

Zenmuse X4S oyuncakhobi.com

  • Zenmuse X4S ve Zenmuse X3 arasındaki fark nedir?

Zenmuse X4S görüntüde daha az gürültü, yüksek dinamik çekim aralığı daha kuvvetli bir renk dengesi sunan 1 inç 20 megapiksel kameraya sahip. Zenmuse X3 ise1/2.3 inç 12 megapiksel çekim kabiliyetine sahiptir. Zenmuse X4S aynı zamanda ultra kompakt yüksek çözünürlüklü bir lens ve manuel olarak ayarlanabilir diyafram ile tasarlandı. Aynı zamanda kamera “Auto Focus” ve “Leaf Shutter” özelliklerini de destekliyor.

  • Zenmuse X4S tek başına bir kamera olarak kullanılabilir mi?

Hayır, kullanılamaz. Zenmuse X4S Inspire 2  ile bilikte kullanılabilmektedir.

  • Lens üzerinde bulunan “hood” aparatını çıkartmalı mıyım?

Hayır, çıkartmamalısınız. Bu aparat lensi kir ve darbelere karşı korumaktadır.

  • Zenmuse X4S hangi pozlama modlarını destekliyor?

Program (P), Aperture Priority (A), Shutter Priority (S) and Manual (M)

  • Zenmuse X4S zoom özelliğini destekliyor mu?

Hayır, desteklemiyor.

  • Zenmuse X4S Cinema DNG ve Apple ProRes video formatlarını destekliyor mu?

Hayır, Zenmuse X4S Apple ProRes ve Cinema DNG formatı desteklemiyor.