STABİLİZASYON GİMBALÜRÜN İNCELEME

FeiyuTech Gimbal ile Hollywood Filmlerinizi Kendiniz Yapabilirsiniz !

868views

Fatastic film yapmak ister misiniz?

Eğer evet ise, lütfen bizi takip edin!

İşte sinema çekimleri yapmanın kolay bir yolu. Kendi Hollywood filmlerinizi yaratmak için bir FeiyuTech gimbal alın!

DSLR fotoğraf makinenizi çekim yapmak için kullanmak istiyorsanız, AK2000 veya AK4000‘imizi seçebilirsiniz.

AK2000 – 8 KG Yük Taşıma DSLR Sabitleyici

AK2000 yükü 250g-2800g’dir, sonsuz büyük torklu motorlar AK2000’in profesyonel SLR fotoğraf makinelerinin ve lenslerinin çoğunu taşıyabilmesini sağlar. Odak halkası sadece odağı ve yakınlaştırmayı kontrol etmekle kalmaz motorun hassas dönüşünü sağlamaktadır .

AK4000 – 4KG Yükü DSLR Sabitleyici

AK4000 süper güçlü taşıma kapasitesine sahiptir, maksimum taşıma kapasitesi 4kg’dır. Takip odağını / zoom / motor hızını kolayca ayarlamak için düşük güçlü LCD dokunmatik panel … Profesyonel bir film yapımcısıysanız hemen ürünü incelemenizi tavsiye ediyorum .

Giyilebilir bir gimbal istiyorsanız, WG2X’imiz iyi bir seçimdir.

WG2X Giyilebilir ve Monte Edilebilir Gimbal

Diğer fonksiyonların yanı sıra, WG2X yeni bir fuction ekler, ve wifi için bağlanabilir. Güçlü kompozit malzemelerden üretilen gövde, seyahat sırasında giyerken özgür ve rahat olmanızı sağlayan 238 g ağırlığındadır.

Atış yapmayı veya seyahat etmeyi seven insanların çoğunun bir aksiyon kamerası var, bu yüzden aksiyon kamerası için gimbal gerekli.

G6 Kamera Gimbal

G6, GoPro HERO 6 / HERO 5 / Sony RX0 ve benzer şekil ve büyüklükteki diğer kameralarla uyumludur. 35 ° yükseklik açısı görsel olarak dürtme yapmaz.

G5GS Sony Kamera Gimbal

Gimbalın su sıçramalarına karşı korumalı tasarımı, yağmur yağarken çekimin etkisi konusunda endişelenmenize izin vermez. G5GS otomatik döndürme işlevini kullanarak, diğer ağır ekipmanlara ihtiyaç duymadan daha dinamik görseller yakalayabilir ve mobil hızlandırılmış fotoğrafçılığın tadını çıkarabilirsiniz .

Seyahatte daha fazla özgürlük veya rahatlamak istiyorsanız, size geniş kapsamlı bir gimbal öneriyoruz: G6 Plus

G6 Plus – Hepsi Bir Arada
G6 Plus küçük olsa da, 800g içindeki kameraların çoğunu destekleyebilir. Kolay kurulum için GoPro, cep telefonları, Cep video kameraları ve Micro-single lens refleks kamera ile kolayca uyumludur.

Kamera gimbal ek olarak, FeiyuTech smartphone gimbal bilmeniz gerekir.

SPG2 —— Elde Taşınabilir Akıllı Telefon Gimbal
SPG2 için yaratıcı bir tetikleme düğmesi eklendi, “gölge avı” modunda herhangi bir kreasyon yapmak için eğilimlerinizi takip edebilir, hızlı kilitleme ve sıfırlama durumuna girecek, ardından her derecedeki dönüşlere keskin bir şekilde yanıt vererek harika anı yakalayabilecek.

Vimble 2  Gimbal 
180mm uzunluğundaki uzatma çubuğu, akıllı telefona daha geniş çerçeve sağlar ve güzel sahne kolayca çerçevelenebilir. Özçekimler çekerken ve canlı şovda olurken daha iyi bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x