4Hawk Raptor Drone Menzil Arttırıcı Oyuncak Hobi
DRONEÜRÜN İNCELEME

4Hawks Raptor drone menzil arttırıcı ürünler

4.9kviews

4Hawks Raptor drone menzil arttırıcı ürünler ile multikopteriniz hem temiz bir sinyal aralığında hem de daha uzun mesafelerde havalanabilir. Selfi dronu Spark’tan tutun da kurumsal çözümleriniz için kullandığınız termal dronelara kadar birçok sinyal mesafesi arttırıcı ürün mevcut. 4Hawks Raptor sinyal güçlendiriciler dronunuzun uçuş mesafesini arttırmak için tasarlandı.

4Hawk Raptor Drone Menzil Arttırıcı

4Hawks Raptor drone menzil arttırıcılar nasıl çalışır?

Menzil arttırıcı aksesuarlar yönelimli anten sinyal bozuculardan arınmış bir sinyal yolu açarak çevresel faktörlerden kaynaklı riskleri minmuma indiriyor. Ayrıca diğer cihazlardan kaynaklı sinyal gürültüsünden de korunmuş oluyorsunuz.

4Hawk Raptor Drone Menzil Arttırıcı Oyuncak Hobi

Drone menzil arttırıcı ürünler ne yapar?

Raptor menzil arttırıcı ürünler cihazınızın kumandasına basit bir şekilde monte ediliyor. Kullanıma hazır gelen bu ürünlerin optimize dalga dağılımları sayesinde içiniz daha rahat olacak. Optimize dalga dağılımı kısaca; drone hareketi ya da kameralı droneların kayıt alması için verilen komut karşılığında yönlendirilmiş verimli dalga dağılımını maximize ederek, sinyal gücünü önemli bir ölçüde arttıran optimizasyondur.

4Hawk Raptor Drone Menzil Arttırıcı Oyuncak Hobi

4Hawks Raptor menzil arttırıcı ürünler dronelar için kullanıma hazır

4Hawks Raptor menzil arttırıcı ürünlerimiz DJI’ın Spark, Mavic Pro, Phantom 3 modelleri, Phantom 4, Phantom 4 Pro, Inspire 1, Inspire 2, Matrice 200 ve Matrice 600 modelleri için kullanıma hazırdır. Ayrıntılı bilgi için bize buradan ulaşabilir merak ettikleriniz için bize yorum yazarak bilgi alabilirsiniz. 4Hawks Raptor menzil arttırıcıların kurulum videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.