STABİLİZASYON GİMBAL

DJI Osmo Mobile 3 ile DJI Osmo Mobile 2 Karşılaştırması

4.4kviews

DJI Osmo Mobile 3  , DJI’nin ilk katlanabilir akıllı telefon gimbal sistemidir , mükemmel taşınabilirlik, tek elle kontrol ve akıllı fonksiyonlar sunar. Bu yazıda, bilinçli bir satın alma kararı vermenize yardımcı olmak için Osmo Mobile 3 ile Osmo Mobile 2  ile karşılaştıracağız.  

Dış dizayn

Osmo Mobile 3 ‘ün dış tasarımında Osmo Mobile 2‘ye kıyasla üç fark var:

1. Katlanabilir Tasarım

Her iki gimbalda oldukça taşınabilir olsa da, Osmo Mobile 3 daha hafif ve katlanabilir. Ayrıca Osmo Mobile 3, taşınabilirliği ve stabiliteyi artıran katlanabilir bir kavrama tripoduna sahiptir.

2. Yeni Gimbal Tasarım

Osmo Mobile 3 dengelenmesi daha kolay ve daha hızlıdır çünkü yalnızca yuvarlanma ekseninin dengelenmesi gerekir. Katlanabilir gimbal ayrıca cihazı dengelemek için küçük ayarlamalar yapmanızı sağlayan yeni tasarlanmış bir telefon tutucusuna sahiptir.

Osmo Mobile 3’ün telefon tutucusu, telefonun alt kısmını engellemez ve bu sayede çekim sırasında telefonu şarj etmeyi mümkün kılar.

3. Ergonomik Kavrama

Osmo Mobile 3 , uzun süreli kullanımlarda rahatlık için optimize edilmiş, lastik kavramalı 15 ° açılı bir tutamağa sahiptir.
Ek olarak, Osmo Mobile 3 , konunuzu izlemeye başlamak, gimbal modlarını değiştirmek ve ön ve arka kameranız arasında geçiş yapmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir tetikleme düğmesine sahiptir.

Akıllı Özellikler

Osmo Mobile 3‘teki M düğmesi, Osmo Mobile 2‘ye kıyasla bazı yeni işlevler sunar.

Hızlı Rulo

Osmo Mobile 3‘te , M düğmesi cihazı yeniden dengelemek zorunda kalmadan portre ve manzara modu arasında hızlıca geçiş yapmak için kullanılabilir.

Bekleme modu

Osmo Mobile 3 M düğmesi, gimbal katlandığında akıllı telefonunuzu kullanmanızı sağlayan yeni Bekleme Modunu etkinleştirebilir.

Hızlı Menü

Osmo Mobile 3 M düğmesi, çekim modlarını değiştirmenizi ve çekimlerinizi telefon ekranına dokunmadan kontrol etmenizi sağlayan Hızlı Menüye erişmek için de kullanılabilir.

Akıllı Çekim Modları

Osmo Mobile 3 , eğlenceli ve kullanımı kolay yeni akıllı çekim modlarını destekler.

Hareket kontrolü

Bazı basit hareketlerle, Osmo Mobile 3 sizi fotoğraf çekmek veya kayda başlamak için izlemeye başlayabilir.

Hikaye modu

Güçlü DJI Mimo Uygulamasını kullanan Osmo Mobile 3 , düzenlenmesi ve paylaşılması kolay sinema videoları çekmek için birden fazla yaratıcı şablon sunar.

Diğer Önemli Noktalar

Osmo Mobile 3 , günlük anlarınızı olağanüstü kılmak için yeni ve güncellenmiş yaratıcı çekim modları sunar.

ActiveTrack 3.0

Akıllı görüntü algoritmaları kullanan Osmo Mobile 3’ün ActiveTrack 3.0, insanları doğru bir şekilde tanıyabilir ve hem insanları hem de konuları güvenilir bir şekilde izleyebilir.

Hyperlapse

Osmo Mobile 3 , 3 eksenli gimbal dengelemesini elektronik görüntü dengeleyici (EIS) ile birleştirerek süper yumuşak Hyperlapse videolarına neden olur.

Spor modu

Spor Modu, Osmo Mobile 3‘ün hızlı tempolu aksiyonu daha kolay ve düzenli bir şekilde yakalamasını sağlayan optimize edilmiş algoritmalar içerir.

Özellikler Özeti

Yukarıdaki ana özellikleri vurguladıktan sonra, Osmo Mobile 3 ve Osmo Mobile 2’nin özelliklerine bir göz atalım:

Hangi Akıllı Telefon Gimbal’ı Satın Almalısınız?

Osmo Mobile 2 ve Osmo Mobile 3, piyasadaki iki güçlü akıllı telefon ürünüdür. Uzun ömürlü bir batarya ile taşınabilir, akıllı ve güvenilirdirler. DJI’nin ilk katlanabilir 3 eksenli akıllı telefon sabitleyici olan Osmo Mobile 3 , daha yaratıcı çekimler için size taşınabilir bir tasarım ve inanılmaz derecede akıllı çekim modları sunar. Öyleyse dışarı çık, kendine özgü anlarını yakala ve dünyanızı dönüştürün!

DJI Osmo Mobile 3 Şimdi Satın Al

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x