HABERLERRC ARABALARÜRÜN İNCELEME

Traxxas TRX-4 Traxx Edition Tanıtıldı !

1.6kviews

Traxxas, Traxx arazi tipi raylara sahip yeni TRX-4′ü tanıttı. Her yere el atmak ve yol dışı kabiliyetini artırmak için tasarlanan Traxxas, bu kamyonu diğer TRX-4 modellerinden daha yüksek ve daha geniş bir alana yükseltir. Ayrıca, güçlü bir aydınlatma ve tam bir performans parçaları ve ölçek detayı aksesuarlarıyla donatılmıştır. Şeffaf pencereli tamamen boyanmış gövde, gerçekçiliği daha da artırıyor.

Maksimum çekiş
Traxx ile donatılan TRX-4, her türlü araziye sahip canavara dönüşüyor. Muazzam temas yaması ve kıskaç, en derin çamuru keser ve kuma süzülür. Traxx, daha büyük engelleri aşmanıza ve ter bozmadan daha dik derecelere tırmanmanıza izin vermek için yerden yükseklik ve yaklaşma açılarını arttırır.

LED ışık kiti
Önceden monte edilmiş LED ışık kitinde farlar, arka farlar ve geniş bir 28 LED rafa monte ışık çubuğu bulunur. Her türlü hava koşulunda macera için tamamen su geçirmez olan LED ışık kiti, eğlenceyi güneş battıktan sonra da devam ettiriyor. Enjeksiyon döküm ızgarası ve yükleme kapağı, ilave ölçek detayı ve sağlam işlevsellik için entegre lenslere sahiptir.

Ölçek aksesuarları
TRX-4 Traxx Edition, tüm ölçek aksesuarlarının bir tamamlayıcısını içerir. Sert ve fonksiyonel Expedition Rack, aşırı ölçekli detaylar için bir kopya şnorkel, yan aynalar, çekiş panoları, yangın söndürücü, kriko ve bidonlarla donatılmıştır. İç çamurluklar ve şeffaf pencereler, TRX-4’e maksimum etki için gerçekçi bir görünüm verir.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x