AKSİYON KAMERALARHABERLER

DJI’nin Osmo Action ve Akıllı Telefonlar

1.5kviews

Daha Azıyla Daha Fazlasını Yapın

Osmo Action kompakt ve inanılmaz özelliklere sahip, her yerde ultra yumuşak, sinema karesi yakalamak için mükemmel bir cihaz

Akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlar, fotoğraf ve video çekmek için şaşırtıcı ve süper kullanışlı. Ancak, bu cihazların bazı ciddi dezavantajları vardır. Burada, görüntülerini artırmak ve mümkün olanı genişletmek isteyenlerin neden bu gelişmiş aksiyon kamerasını denemesi gerektiğini göstermek için, onları DJI’nin yeni Osmo Action ile karşılaştırdık.

11 Metreye Kadar Su Geçirmez

Modern telefonların çoğu 2 metreye kadar suya dayanıklı olsa da Osmo Action 11 metreye kadar su geçirmezdir. Bu, havuzda, plajda veya ıslanabilecek başka bir yerde mükemmel, kaygısız bir seçimdir. 11 metreden daha derine inmeniz mi gerekiyor? Sorun değil! Sualtı kasasını kaldırın ve Osmo Action’ınızı 60 metreye kadar olan derinliklerde su geçirmez.

Kaya Gibi Sabit…

Hepimiz, çok titrek olan çekimleri yapmak için talihsiz bir deneyim yaşadık. RockSteady sayesinde Osmo Action’ın gelişmiş stabilizasyon teknolojisi, gimbal benzeri pürüzsüzlükle bir adım ötede. İster dağda bisiklet sürüyor, ister yoldayken, sadece engebeli bir yolda çekim yapıyor olsanız da, görüntüler titremesiz ve şaşırtıcı bir şekilde kalır. Ve beraberindeki DJI Mimo uygulamasıyla, bu görüntüleri anında sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

Herhangi Bir İşlemi Yapabilecek Kadar Sağlam

Akıllı telefonlar hızlı çekimler yapmak için mükemmeldir, ancak düşürülmesi ve zarar vermesi de kolaydır. Osmo Action ile çatlak bir ekran için endişelenmek artık geçmişte kaldı. İki çizilmeye karşı dayanıklı ekran ve sağlam, dayanıklı bir gövde, size hayatın verdiği her şey için hazır kılar. Bununla birlikte, bizim sözümüze gerek yok, Osmo Action’ın ne kadar alabileceğini görmek için bu yoğun dayanıklılık testine bakın.

Osmo Action’ın Geniş Açılı Lensi ile Hepsini Gör

İster Avrupa’da bir ömür boyu sürecek bir yolculuk olsun, isterse arkadaşlarla haftasonu kaçamağı olsun, bir şeyi kaçırmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Osmo Action’ın 145 ° görüş alanı, sahneyi gördüğünüz gibi çeker ve çekimlerinizin deneyim kadar ayrıntılı olmasını sağlar.

Uzun Ömürlü Batarya

Akıllı telefonunuz tam olarak şarj edilse bile, kullanması muhtemel olan diğer şeylerin yanı sıra uzun bir film çekimi için uygun değildir. Osmo Action, bu sorunları önleyebilmenizi sağlar ve tek bir şarjla 135 dakikaya kadar sürekli kayıt bile yapabilir. Pil bitmiş olsa bile, yenisini açmanız yeterlidir; yuvarlanmaya hazırsınız.

Zahmetsiz Selfie’ler ve Vlogging için Tasarlandı

1,4 inç ön ekrana sahip Osmo Action, kendinizi çerçevede zahmetsizce oluşturmanıza olanak sağlar. Akıllı telefonların çoğunda 1080P video kaydedebilen 7MP öne bakan bir kamera bulunur, ancak Osmo Action’ın ön ekranı 12MP çekim yapmanıza ve hem JPEG hem de DNG formatlarında 4K / 60fps kaydetmenize olanak tanır ve işlem sonrası kontrolü size tam olarak verir. İster istekli bir vlogger olun, isterse sadece daha iyi özçekimler aramak için, Osmo Action ideal bir seçimdir.

Kontrol Et

Osmo Action’ın Özel moduyla, çekimleriniz üzerinde tam kontrol sahibi olacaksınız. Timelapse aralıkları, enstantane hızı ve çok daha fazlası gibi akıllara durgunluk veren çeşitli ayarları özelleştirin. Belirli bir ayardan hoşlanıyorsanız, özel bir profil olarak bile kaydedebilir ve istediğiniz zaman tekrar kullanabilirsiniz. Osmo Action’ın timelapse özelliğinden en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi merak mı ediyorsunuz? Daha fazla bilgi için buraya hızlı kılavuzumuza göz atın.

Aksesuarları

İhtiyaçlarınıza uyacak şekilde Osmo Eylemi’ne erişerek deneyiminizi yükseltin. Yüzen tutamaklardan ve takılabilir ışıklardan sörf tahtaları ve bisikletler için bağlantı yerlerine kadar olanaklar sınırsız! Ek olarak, mevcut bir filtre koleksiyonuyla, çekimlerinizi bir üst seviyeye çıkarmak için kare hızları, aydınlatma ve daha fazlasını denemek kolaydır. Osmo Action’ın cebinize kolayca sığdığı gerçeğini ve ne bekliyorsunuz?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x