DJIGimbalHABERLERKameralarSTABİLİZASYON GİMBAL

DJI Pocket 2 : 5 Harika Çekim Senaryosu

1.2kviews

Aktif fotoğrafçılar, vlogger’lar ve içerik oluşturucular, kaliteli içerik oluşturmak için seçtiği kamera türü çok önemlidir. Bazen hantal bir DSLR veya akıllı telefon kamerası, istediğiniz türde çekim için ideal olmayabilir.

Bu makale, DJI’nin en yeni mini kamera-gimbal hibriti olan DJI Pocket 2‘nin, canlı akış için kullanışlı bir kılavuz da dahil olmak üzere, çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekmek için mükemmel bir seçim olduğu beş senaryoyu kapsayacaktır.

Çocuklar ve Evcil Hayvanlar için Pocket 2

Ebeveynler ve evcil hayvan sahipleri, çocukları ve hayvanları fotoğraf çektirmek için hareketsiz bırakmanın imkansız bir iş olduğunu bilir. DJI Pocket 2‘nin yerleşik gimbalinde, çocuklarınız ve evcil hayvanlarınız hareket halindeyken sorunsuz ve istikrarlı çekimler yapmanıza yardımcı olmak için 3 eksenli stabilizasyon bulunur. Pocket 2, mükemmel sabitlemenin yanı sıra, çocuklarınızın ve evcil hayvanlarınızın değerli anlarını kaçırmamanızı sağlamak için çekimde kalmasını sağlayacak yükseltilmiş ActiveTrack 3.0 ve FaceTrack özelliklerini de içerir.

Pocket 2 ile Parti

Bir sonraki partinizi veya ev etkinliğinizi DJI Pocket 2 ile çekmeye çalışmayın. 93° görüş alanına sahip Pocket 2, eğlencenin her saniyesini yakalamanızı sağlamak için tüm arkadaşlarınızı çerçeveye sığdırır. Partinin en güzel anlarını arkadaşlarınızla paylaşmak için sabırsızlanıyorsanız, çekim yaparken çekimlerinizi otomatik olarak geliştirmek ve manuel düzenlemeden zaman kazanmak için Pocket 2’yi DJI Mimo‘nun AI düzenleyicisiyle birlikte kullanın. DJI Pocket 2 ile her parti unutulmaz olacak.

Pocket 2 ile Seyahat

DJI Pocket 2, bir sonraki seyahat geziniz için harika bir arkadaş olmasını sağlayan hafif, ultra taşınabilir bir tasarıma sahiptir. Büyük bir kamera çantası taşıyarak sırtınızı öldürmek yerine, Pocket 2’yi sırt çantanıza, çantanıza veya pantolon cebinize koyun ve gitmeye hazırsınız. Bu yeni nesil mini gimbal kamera aynı zamanda 64 MP çözünürlükte 4K/60fps çekim yaparak manzaraları çarpıcı ayrıntılarla yakalamanıza ve büyük telefoto lenslerinizi evde bırakmanıza olanak tanır. Son olarak, Pocket 2’nin Hızlı Uyanma özelliği, açıldıktan hemen sonra kamerayı açarak, hareket halindeyken en sevdiğiniz manzara parçalarını çekmeyi asla kaçırmamanızı sağlar.

Pocket 2 ile Dışarı Çıkın

Yıldızların altında kamp yapmak mı? Görkemli bir dağ yolunda yürüyüş yapmak mı? DJI Pocket 2’yi getirin ve açık hava maceralarınızı canlı HDR videoda kaydedin. Pocket 2, çekimleri gerçeğe yakın ayrıntılarla öne çıkarmak için pozlama düzeylerini alana göre ayırır ve görüntüleri katmanlar. Masmavi okyanustan parıldayan güneş ışığını veya sonbaharda renk değiştiren ağaç yapraklarının canlı kırmızı ve turuncularını yakalayın. Geniş bir yaprak dökmeyen ormanın panoramasını çekin veya çöl kumları üzerinde batan güneşin Timelapse çekimini yapın. Pocket 2’nin üst düzey görüntü kalitesi ve özellikleri, her açık hava anının unutulmaz olmasını garanti eder.

Pocket 2 ile Müziğe Dalın

İster bir garajda jam session çekiyor, ister bir rock konserinin cıvıl cıvıl ortamından canlı yayın yapıyor olun, DJI Pocket 2, çekimlerinizi canlı ve yüksek sesle tutmanıza yardımcı olacak doğru araçlara sahiptir. Dinamik bir ses deneyimi için, bandı yakınlaştırırken canlı, net ses yakalamak için Ses Yakınlaştırma özelliğini kullanın. Pocket 2’nin DJI Matrix Stereo sistemi ve dört yönlü mikrofonuyla kendinizi müziğe bırakın. Deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaşmak isteyen hayranlar, Cep 2’yi DJI Mimo uygulamasına bağlayabilir ve konseri doğrudan Facebook veya YouTube üzerinden yayınlamak için Canlı Akışı kullanabilir. DJI Pocket 2, müziği muhteşem detaylarla izleyicilerinize ulaştıracak.

DJI Pocket 2’yi kullanırken yalnızca beş senaryo ile sınırlı olduğunuzu düşünmeyin. Bu kameranın küçük boyutu, son derece taşınabilirliği, 3 eksenli stabilizasyonu, net sesi ve 4K HDR görüntü kalitesi, onu arayan herkes için mükemmel bir seçim haline getiriyor. inanılmaz içerik oluşturun. Pocket 2‘nin çekim yapma şeklinizi nasıl iyileştirebileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, resmi DJI Mağazasına gidin ve şaşırmaya hazırlanın.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x