DJI Government Edition
DJI Government Edition
DRONEGÜVENLİ UÇUŞ

DJI, Devletin Kullandığı Dronlar için Yüksek Güvenlikli Çözüm Oluşturmaya Başlıyor !

1.9kviews

DJI Government Edition devlet için Uçan DJI dronların verilerinin Tam Kontrolünü Sağlayan Sıkı Veri Kontrollerine Sahiptir Sivil dronlar ve hava görüntüleme teknolojisinde dünyanın lideri olan DJI, dünyadaki devlet kurumları tarafından yüksek güvenlikli durumlarda kullanılmak üzere özel olarak oluşturulan yeni bir kapsamlı drone çözümü olan DJI Government Edition’ı tanıtıyor. DJI müşterileri, dronları ile ürettikleri verinin toplanma, depolanma ve aktarılma şekli üzerinde her zaman tam kontrol sahibi olsa da, Hükümet Sürümü‘nün benzersiz mimarisi, uçuş sırasında çekilen fotoğraflar ve videolar da dahil olmak üzere drone verilerinin dronu asla terk etmemesini ve böylece asla paylaşılmamasını sağlar DJI dahil yetkisiz partilere sahiptir. Bu mimari, Hükümet Sürümü’nün veri yönetimi, risk azaltma ve işletme düzeyinde veri paylaşımı denetimi için devlet sektörünün kattı gereksinimlerini karşılamasını sağlar.

DJI Kuzey Amerika Bölge Başkan Yardımcısı ve Bölge Müdürü Mario Rebello, “DJI Hükümet Sürümü, kamu kurumlarına, sektörün en yaygın olarak kabul edilen dron teknolojisini kullanarak kamuoyuna daha verimli ve etkili bir şekilde hizmet etmelerini sağlıyor” dedi. “Bu, DJI’nin bugüne kadarki en güvenli drone çözümü çünkü kullanıcıların yanlışlıkla veya hatta kasıtlı olarak drondan diğer taraflara veri aktarmalarını önlüyor. Bu güvenceleri mimarisine dahil ederek, Hükümet Sürümü çözümü, devlet kurumlarının katı veri güvenliği beklentilerini karşılar ve onlara DJI’nin dünya çapındaki ticari dron pilotlarının saygı duyduğu güvenlik, güvenilirlik ve kullanım kolaylığı sağlar. ” Hükümet Sürümü, kamudaki arazi yönetimi ve afet müdahalesine yönelik tarımsal analiz ve altyapı incelemeleri gibi durumlarda kullanım için DJI’nin sivil dron teknolojisinden faydalanma konusunda dünya çapındaki devlet kurumlarına güç veriyor. DJI, yalnızca 2018’de 10.000’den fazla dron işleten ABD Havacılık Hizmetleri İçişleri Bakanlığı’nın ihtiyaçlarını karşılamak için çözümü geliştirdi. DJI Hükümet Sürümü Mavic Pro ve Matrice 600 Pro drone modellerinde 1500’ünde kullanılmış ve DOI’nin dış ve iç ortakları tarafından gerçekleştirilen çoklu denetimlerle güvenlikleri onaylanmıştır. Government Edition çözümü, DJI’nin endüstri lideri drone donanımını temel alır ve en yüksek veri güvenliği gereksinimlerini destekleyen benzersiz bir mimaride özel cihaz üretici yazılımı ve işletim yazılımı tarafından kontrol edilir:

Veri İletimi Yok – Özel DJI Pilot uygulamasında kalıcı olarak etkinleştirilmiş bir Yerel Veri Modu, mobil uygulamadan internet üzerinden üçüncü taraflara veya DJI’ye veri aktarımını önler.

Firmware Update Reviews – Devlet kurumu havacılık ve BT departmanları, filolarına uygulamadan önce elektronik izolasyondaki firmware güncellemelerini inceleyebilir ve bunların nasıl doğrulanacağı ve DJI dronlarına ne zaman yükleneceği üzerinde tam kontrol sahibi olabilirler.

Sınırlı Donanım Eşleştirmesi Government Edition çözümü ürün yazılımı kullanan dronlar ve uzaktan kumandalar yalnızca birbirleriyle bağlanabilir ve güvenli olmayan donanımın ve yetkisiz üçüncü taraf uygulamaların kullanılmasını önleyerek, diğer DJI ürünleriyle uyumlu değildir.

Hükümet Sürümü, müşterilerimize tüm telemetri verilerinin, dronun nereye uçtuğunu, yani güvenli bir şekilde saklandığını ve onlardan başka hiç kimseyle paylaşılmadığını söylememizi sağlıyor,” dedi. “Devlet Sürümü’ne sahip olmak, bu süreç üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmamızı sağlayacak ve işletme programımızı potansiyel olarak etkileyebilecek otomatik ürün yazılımı güncellemelerini engellememiz önemlidir – devlet müşterileri için de önemlidir.”

Kullanılabilirlik :

Devlet Sürümü, bugün dünya çapındaki belirli yetkili DJI Enterprise bayileri aracılığıyla satın alınabilir. Government Edition’ın tüm yeni özellikleri ve yetenekleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.oyuncakhobi.com/ adresini ziyaret edin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x