DJI Ryze Tello
DJI Ryze Tello
DRONE

Tello Hakkında Neler Biliyorsunuz ?

1.5kviews

Tello uçurmanın neden bu kadar eğlenceli olduğunu bilmek istiyor musunuz? Bunun sebebi büyük ihtimalle bütün üst düzey özelliklerin küçük bir drone’da birleşmesi. Hadi Ryzes’ın bu yeni drone’una bir göz atalım.

Tello Uygulaması

Daha önce hiç drone uçurmadınız mı? Önemli değil! Tello’nun uygulaması her şeyi hem çocuklar hem de yetişkinler için kolaylaştırır. Drone’lara yeniyseniz bile sadece telefonunuzu çıkarıp sezgisel kontrol sistemiyle uçuş yapın. Sadece ekrandan birkaç tıklayışla etkileyici manevralar gerçekleştirebilirsiniz.

Son Derece Hafif

Bu inanılmaz derecede küçük drone avcunuza sığar ve sadece 80gr (pervaneler ve batarya dahil) ağırlığındadır. Ancak dayanıklı tasarımı ve DJI’ın uçuş teknolojileriyle her zaman güvenli uçuş yapabileceğinizden emin olabilirsiniz. Sadece çantanızdan çıkarın ve eğlenmeye bakın.

Uçuş Manevraları Gerçekleştirin

Bir Jedi gibi hissedin. Throw&Go ile Tello’nuzu havaya atıp kolaylıkla uçuş yapmak gerçekten de çok havalı. Ayrıca ekranda parmağınızı kaydırarak drone’a 8 farkı takla attırabilir ve Bounce Mode’unda (Sıçrama Modu) elinizden aşağı yukarı uçmasını sağlayabilirsiniz.

EZ Shots ile Hızlı Video’lar Çekin

EZ Shots ile Intel’in işlemcisi ve elektronik görüntü stabilizasyonu sayesinde daire, 360 ve Up&Away olmak üzere 3 paternde uçuş yaparken kısa video çekimi yapabilirsiniz. Ayrıca bu video’ları akıllı telefonunuzdan sosyal medyaya doğrudan yükleyebilirsiniz.

Akıllı Telefon VR Başlık Uyumluluğu

Maceracı mı hissediyorsunuz? Tello, uyumlu VR (sanal gerçeklik) başlıklara canlı görüntü aktarabilir, böylece FPV bakış açısından nefes kesici uçuş deneyimi yaşayabilirsiniz.

İç Mekanda Uçurması Güvenli

Tello yazılım ve donanım korumalarıyla son derece güvenlidir. Tek tıklayışla otomatik olarak iniş ve kalkış yapabilir, görsel konumlandırma sistemiyle hassas hover yapar ve batarya seviyesi düştüğünde alarm çalar. Ayrıca failsafe sistemi sayesinde sinyali kaybetseniz bile güvenli iniş yapar.

13 Dakika Minimum Uçuş Süresi

Tello’nun yüksek kapasite bataryası etkileyici derecede uzun bir uçuş süresi sağlayarak Tello’ya mini drone kategorisinde en uzun uçuş sürelerinden birini sağlar.

Programlanabilir

Eğlenirken programlamanın temellerini öğrenebilirsiniz. MIT tarafından geliştirilen kodlama sistemi Scratch ile Tello’yla kendi uçuş paternlerinizi programlayabilirsiniz. Programlamada daha iyiyseniz Tello SDK’yi kullanarak yazılım uygulamaları geliştirebilirsiniz. Tello’yu kullandıktan sonra bu drone’un şu ana kadar uçurduğunuz en küçük ve en akıllı drone olduğunu göreceksiniz.

Siz de bir Tello edinerek drone uçurmanın ne kadar harika olduğunu keşfedin!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x