DRONEHABERLERÜRÜN İNCELEME

DJI ve RYZE Tech, Marvel ve Disney, Tello Iron Man Edition’ı Piyasaya Sürüyor

813views

DJI’nın yerel ortağı Ryze Tech, yeni başlayanlar için ideal ve eğitimsel amaçlara uygun bir dron üreticisi olarak kendisi için bir isim yaptı.

Orijinal Tello, Intel ve DJI’den teknolojik destek alarak geçen yıl başlatıldı . Sonuç, oldukça yetenekli ama inanılmaz derecede uygun fiyatlı bir küçük drondu. Tello 2018’in sonunda, özellikle ed-tech pazarına odaklanan bir model olan Tello EDU biçiminde yenilendi.

2019 yılı başlarında, Ryze Tech hem marka hem de işlevsellik açısından başka bir yenileştirme ile geri döndü. Bu kez girişim, Tello Iron Man Edition’ı piyasaya sürmek için Marvel ve Disney ile birlikte çalıştı. Yeni model , ikonik Iron Man zırhından ilham alan yeni bir boya katına ve AI asistanı FRIDAY adlı yeni bir uçuş kontrol uygulamasına sahip.

Yeni ürün, bu ayın sonlarında çıkan en yeni Marvel Avengers filmi için yapılan tanıtım filminin bir parçası. Tello Iron Man Sürümü Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa’da satılacaktır


DJI Ryze Tello Iron Man Edition

Yeni Tello Flight App Özellikleri Demir Adam’ın Cuma Günü

Tony Stark’in Iron Man takımına AI sistemi FRIDAY eşlik ettiğinde, yeni Tello Hero uygulaması asistanın uçma becerilerini öğretmek için kendi versiyonunu da içeriyor.

Temel bilgileri öğrenmenize yardımcı olmak üzere tasarlanan FRIDAY sistemi, her görev için sesli talimatlar içeren temel görev teknikleri, kamera kullanımı, akıllı uçuş modları ve daha fazlası için yeni bir ‘Stark Industries’ PILOT programı üyesi olarak eğitim misyonları konusunda sizi yönlendirir.

Uçağı, Scratch, Swift ve Python gibi kodlama dillerini kullanarak, özel uçuş yollarını ve manevralarını uçuracak şekilde manuel olarak uçurabilir veya programlanabilir.

Tello Iron Man Edition: Teknik Özellikler

Tello Iron Man Edition, DJI’ın uçuş kontrol teknolojisini içerir; bu, dengeli bir uçuş ve birçok ilginç özerk mod anlamına gelir.

Iron Man temalı drone bir HD kameraya sahip ve bir mobil cihaza akış yaparken 5 megapiksel fotoğraflar ve 720p videolar çekebiliyor. Bir düğme modu, EZ çekimi, 360 ° Video ve Çember’i içerir. Önceden programlanmış 8 Yönlü Çevirme ve Atma ve Gitme yeteneği de var.

Tello Iron Man güvenlik açısından yumuşak pervaneler, pervane korumaları, çarpışma algılama sistemi ve düşük batarya koruma özellikleriyle birlikte gelir.

Tello Iron Man: Fiyat ve Kullanılabilirlik

Tello Iron Man sürümü, DJI mağazasında ve Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa’daki resmi perakende satış ortaklarından edinilebilir

Her Tello Iron Man Edition, bir Tello Iron Man Edition uçağı, iki yedek pervane seti, bir pil ve bir USB şarj kablosu ile birlikte gelir. Genişletilmiş kontrol için Tello, ayrıca satılan ve DJI çevrimiçi mağazasında satın alınabilen GameSir T1d Bluetooth uzaktan kumandası ile de uyumludur.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x