Redcat Racing - Camo X4
Redcat Racing - Camo X4
HABERLERRC ARABALAR

Redcat Racing’in Artık Yeni Bir Kaya Tırmanıcısı Var , Camo X4 ile Karşınızda !

637views

Rc Araba dendiğinde Gaz, Nitro ve Elektrikli motorlu taşıtlar için önde gelen firma Redcat Racing ilk aklımıza gelmektedir ! ve Redcat Racing Camo X4‘ün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Camo X4,  artık satın alınabilecek.

Redcat Racing, YENİ Camo X4, 1/10 ölçekli fırçasız kaya tırmanıcı piyasaya sürüleceğini duyurmaktan heyecan duyuyor. Camo X4, tam boy kaya tırmanıcısı ve gerçekçi sürüş özelliklerini sunan yeni bir şasi tasarımına sahip. Camo X4 .

Camo X4, gerekli pilleri ve şarj cihazını sağladığınızda çalışmaya hazırdır. Camo X4, 7 hücreli NiMH pil veya 2S LIPO pil (pil dahil değildir) kullanır. CAMO X4, mükemmel bir performans sergileyen ve kullanılmadığı zamanlarda çarpıcı bir ekran parçası olacak şekilde tasarlanmıştır. Tam kafesin içine yerleştirilmiş, ölçek sürücüsü ve navigatörlü ayrıntılı bir kokpit, CAMO X4s rafına yakışır şekilde hitap ediyor. Yangın söndürücü gibi ek ölçek detayları, X4’ün ölçek görünümünü tamamlar, ancak sadece CAMO X4 iyi görünmek için tasarlanmamıştır, aynı zamanda gerçekleştirmek için de tasarlanmıştır.

Büyük arazi lastikleri, en zorlu araziyi kavramak ve bunu yaparken harika görünmek için yeterince agresif. X4, bu arazileri yüksek hızlarda ne kadar iyi kullandığını sizi şaşırtabilir, sonuçta Camo X4 rock yarışçısı hızlı gitmek için tasarlanmıştır! Arka sallanma çubuğu, bu amaç için yapılmış kaya yarışçısının, zıplama ve çarpmalara uçabildiği kadar kolay bir şekilde köşelerden geçmesini sağlar.

Özellikler:

Ölçek: 1:10
Uzunluk: 510mm
Genişlik: 319mm
Yükseklik: 218mm
Dingil açıklığı: 358mm
Tekerlek izi: 255mm
Ağırlık: 2750g
Motor: Elektrikli Fırçasız 3300Kv
ESC: Suya Dayanıklı Fırçasız (60A)
Servo: 15kg
Pil: Dahil Değil
Şarj Aleti: Dahil Değil

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x