Bilinmesi GerekenlerSualtıDroneÜRÜN İNCELEME

PowerRay ile Yapılacak En İyi 5 Şey

473views

Herkese merhaba. Bugünün yayınında, bir PowerRay ile yapabileceğiniz 5 harika şey var. 

Dünyanın her yerinden milyonlarca insan her yıl su ve deniz kenarlarına gidiyor. Sıcak Akdeniz tatillerinden Kuzey Atlantik’teki buzdağlarını keşfetmeye.

Bu muhteşem yerleri ziyaret ediyoruz, ancak keşfedilmeleri gerektiği gibi onları gerçekten keşfediyor muyuz? Pek sayılmaz. PowerRay, birçoğunun yüzeyin altında yatanla ilgili merakını dindirmek için burada.

İşte PowerRay ile yapabileceğiniz 5 şeyi, muhtemelen hayal etmiş, ancak şimdiye kadar hiç kaynağa sahip olamamışsınız!  

1. Yeni Bir Bakış Açısıyla Balık Avı

Gün boyu gölde oturdun ve birana meze olacak bir şey bile yakalayamadın mı? Yalnız olmadığından eminim.  6 kiloluk balığın nerede saklandığını bilmek istemez miydin? PowerRay ve sonar sistemi ile bilebilir, oyuna önde başlayabilirsiniz.

PowerRay’in altına takılan PowerSeeker, balık bulma, suyun derinliklerini, su sıcaklığını belirleme ve balığın takıldığı yerde yem bırakma yeteneğine sahiptir .

Balığı şimdi bulduğunuzda, beklediğiniz anı, ısırığı yakalamak için PowerRay’i pozisyonuna getirebilirsiniz! Balıkların çizginize geldiğini, yemi aldığını ve muhteşem 4K UHD’de kayıt aldığınızı hayal edin. Bu rüya şimdi PowerRay ile burada gerçek .

2. Deniz Canlıları ile Serbest Dalış

Yani serbest dalış yapmayı seviyorsunuz ama aileniz bu konuda heyecanlı değil mi? Mükemmel bir çözüme sahibiz.

PowerRay dalış ortağınız ve güvenlik aletiniz olabilir. PowerRay ile, köpekbalıkları veya diğer pek de çekici olmayan yaratıklarla dolu sulara atlamadığınızdan emin olmak için dalıştan önce alanı değerlendirebilirsiniz. 

Neden dalış yaparken ve daha iyisi gördüğünüz harika görüntülerin bazılarını eve götürmüyorsunuz? Neden aileniz ya da arkadaşlarınız bu görüntüleri kıyı güvenliğinden veya bir tekneden çekmiyorlar? PowerRay ile su altında gördüğünüz ve yaptığınız her şeyi yakalayabilir ve canlı olarak telefonunuza veya tabletinize aktarabilirsiniz. Paylaşmak önemlidir ve PowerRay ile bunu ve çok daha fazlasını başarabilirsiniz!

3. 2 Saate Kadar Tüplü Dalış

Ortalama tüplü dalış seansı yaklaşık 1 saat 45 dakika sürer. Bir tüplü tankın bir dalgıcın yapabileceği şey budur. PowerRay su altında yüzebilir ve iki saate kadar video ve fotoğraf çekebilir.

Powerray ayrıca yüzeyin 30 m altına dalabilir, bu nedenle bir başlangıç ​​dalgıcınız PowerRay henüz henüz hazır olmadığınız derinlikleri keşfetmenize izin verir! Ayrıca, dalış alanınızın güvenli ve emniyetli olduğundan emin olmak için mükemmel bir dalış öncesi aracıdır. 

Arkadaşlarınız tüplü dalış için onaylı değilse,  PowerRay ile dalabilirler. Birkaç dakika içinde, her ikiniz de, tabiatın size sunduğu her şeyi kontrol ederek yüzeyin altında olabilirsiniz ve arkadaşınız ıslanmak zorunda bile değil!

4. BINGO, Sanırım Hazineyi Bulduk!

Gömülü hazineleri bulmayı hayal ettiğinize eminim. Bazı batık hazine bölgelerinin koordinatlarını biliyorsanız, elbette PowerVision bu rüyayı gerçeğe dönüştürebilir.

Denemez iseniz gerçekten içinizde kalacak bir deneyim çünkü suların altında kayde değer bir şeyler vardır .Sürekli birileri bir şeylerini kaybetmeye devam edecek ve insanlar hiç bir zaman tamamını bulamayacaklardır. Telefonlar, saatler, cüzdanlar ve GoPro kameralar her yıl milyonlarca insanın kaybettiği şeylerden sadece birkaçı.

PowerRay bu hazineleri bulmak için burada. Şaşırtıcı bir 4K UHD kamera ve iki adet 450 lümen far ile her şey mümkün kılıyor. Bir okyanus tabanını veya yerel göl rıhtım alanlarını taramak, bulduklarınıza şaşıracaksınız. Hazineniz sizi bekliyor, belki de emekli ikramiyenizi denizin altında bulacaksınız kim bilir.

5. Köpekbalıklarıyla Yüzme

Evet, köpekbalıklarıyla yüzmek, düşündüğünüzden daha kolaydır ve onların öğle yemeği olmaktan asla endişe duymayacağnızı tahmin edin! PowerRay, denizin en ölümcül ve en güzel canlılarıyla yüz yüze gelmenin mümkün olduğunu göstermiştir.

Teknenin rahatlığından, PowerRay’ı kalbinizin istediği veya bulabileceğiniz herhangi bir köpekbalığı türüyle harekete geçirebilirsiniz. ABD’de köpekbalıklarının oldukça düzenli olarak bulunabileceği pek çok yer var. 

Köpekbalıkları ile olan maceralarımızda, bu yaratıkların PowerRay’a düşkün bir ilgisi var. Köpekbalıkları bunu merak ediyor ve ROV’a yaklaşmak için zaman kaybetmiyorlar. Bazıları diğerlerinden biraz daha meraklı olabilir. Aşağıdaki videoyu kontrol edin !!

 Bir dahaki sefere kadar maceracı planlarınızı aklınızda bulundurun ve PowerRay’in bu maceraları gerçekleştirebileceğini unutmayın!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x