Maunel Uçuş
Bilinmesi GerekenlerDJIDRONEHAVA FOTOĞRAFÇILIĞIÜRÜN KULLANIMI VE BAKIMI

Manuel Uçuş Neden Önemli?

1.8kviews

Manuel Uçuş,
daha fazla bilgi ve daha derin analizler sağlayarak drone’nuzun özel kontrolünü sağlar .

DroneDeploy, sınıfının en iyisi uçuş özerkliği yazılımını sunduğu bilinse de, çeşitli endüstrilerdeki işçilerin uçağı özel kontrollerle uçurma yeteneğine ihtiyaç duyduklarını da bilinen bir husustur. DroneDeploy’un Manuel Uçuşunu kullanarak, uygulamadan hiç ayrılmadan drone’nuzun tam kontrolünü alabilirsiniz. 

Bu özelleştirme düzeyi, uçuş sırasında daha düşük irtifa denetimleri ve ek fotoğraflar çekmek gibi daha fazla esneklik sağlar ve çalışma alanınızın mümkün olan en iyi şekliyle sunar.

Manuel Uçuş
 

Görevlerinizi Planlama

Sitenizin özel çekimlerinin yanı sıra, Manuel Uçuş ile görev yapmak da endişelenmeden dar alanlara girip çıkmanızı sağlar. Bazen bir binanın ne kadar uzun olduğunu ya da bir parlama yığınının yerden ne kadar uzakta olduğunu görmek zor olabilir. 

Manuel Uçuş ile otonom görev ayarlarınızı oluşturmak için alanları kaplayabilir ve rakımları kontrol edebilirsiniz. Bu, drone’nuzu bir binanın zirvesine götürebileceğiniz, binanın yüksekliğini kaydedebileceğiniz ve drone’nuzu riske atmadan en gelişmiş 3D modeli elde etmek için uygun yükseklikte uçabildiğiniz anlamına gelir.

Bu, özellikle rüzgar türbinleri, güç direkleri ve hatları gibi ince, dikey yapılar ve yukarıda belirtilen parlama yığınları için de önemlidir, çünkü drone sensörlerinin bu tür yapıları tespit etmesi bazen zor olabilir. 

Manuel Uçuş
 

Denetimlerin Yapılması

Manuel Uçuş, daha fazla esneklik ve geliştirilmiş denetim raporları sunarak, otonom bir görev sırasında kontrolü ele almanıza bile olanak tanır. Bunu yapmak için tek yapmanız gereken görevinizi duraklatmak ve kontrol cihazıyla drone kontrolünü ele geçirmek. 

Oradan, video, fotoğraf veya panoramalar gibi farklı manuel modları kullanarak farklı yüksekliklerde denetimler gerçekleştirebilirsiniz. İşiniz bittiğinde, otonom uçuşa devam etmek ve görevinizi tamamlamak daha kolaydır. 

Manuel Uçuş
 

Daha Fazla Kontrol 

İş sitenizde ne kadar çok kontrolünüz varsa, o kadar iyi bilgi toplayabilirsiniz. Yukarıda belirtilen esnekliğin yanı sıra, Manuel Uçuş şunları da kontrol etmenizi sağlar:

  • Güvenlik ve hava sahası gereksinimlerine uyun
  • Gerçek zamanlı konumu ve yörüngeyi görün
  • Sinyal gücünü ve bağlantısını kontrol edin.

Gelişmiş uygulamamız en kapsamlı otonom uçuşları gerçekleştirmenizi sağlar, ancak Manuel Uçuş ile daha ayrıntılı veriler toplayabilir ve sitelerinizde neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığına dair daha fazla bilgi edinebilirsiniz. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x