DRONEÜRÜN İNCELEME

Farklı Tasarımı ile Dikkat Çeken PowerEgg Drone’a Yakından Bakın!

2.1kviews

Merkezi Çin’in başkenti Pekin’de bulunan inovasyon droneları ile dikkat çeken PowerVision’ın yumurta drone modeli: PowerEgg

Dört pervaneli drone modellerine yeni bir tasarım getiren yumurta şeklindeki quadcopter, üretim merkezi Çin’in başkenti Pekin’de yer alan, inovasyon temelli bir şirket olan PowerVision grubu tarafından geliştirildi. PowerEgg, yumurta tasarımına ile dikkat çekerken, kanatları açıldığında dört pervanesi ortaya çıkıyor.

Drone, 360 derece panaromik ve 4K UHD kalitesinde video çekme kabiliyetine sahip ve 2.4GHz’lik bir anten taşıyor. GPS ve BeiDou uydularını kullanan PowerEgg’in, 360 derecelik 3 axisi olan bir kamerası var. Batarya ve pervaneleri ile birlikte 2.100 gram ağırlığa ulaşan drone ortalama 23 dakika havada kalabiliyor. Kamerasının lensi ise 1/2.3 CMOS kullanıyor. PowerEgg bataryasını 3.5 saatte yeniden sarj edebiliyor.

Oldukça yumuşak çizgileri olan etkileyici tasarımıyla drone dünyasına yeni bir soluk getiren PowerEgg’in tanıtım videosuna aşağıda göz atabilir, ürün ile ilgili merak ettiğiniz şeyleri bize yorum bırakarak sorabilirsiniz. Keyifli uçuşlar!